OTÁZKA
stačí trenažér na ZV1-ZV2 ( aeróbnu vytrvaosť )
bez toho ,aby sa išlo zo sedla alebo sa inak namáhal rám
Na základní vytrvalost stačí trenažer zcela bez problémů. Naopak díky tomu, že je znatelně brždění (ať už má nastavování odporu nebo ne), tak je možné jet výrazně větší intenzitu než na nebržděných válcích.
Odpor má větší než válce + přehazovat můžeš na trenažeru stejně jako na válcích.
A lze tedy i větší intenzity než základní vytrvalost dosáhnout bez problém aniž bys šel ze sedla. V sedle to už není s kroucením rámu nijak hrozné.
Po mesačnom čakaní mi dnes prišiel z pošty papier, že mi prišiel trenažér. Kolokrámu to trvalo(ale stojí to za tú príjemnú cenu aj s plášťom a dušou, za nejakých 7400sk), ale asi viem prečo. Mali nejaku pauzu vo vybavovaní objednávok, tak sa im to asi nakopilo. Zajtra poň pobežím a keď si nájdem par hodín, tak ho aj skúsim. Teším sa ako malé decko
Hmm ja som dnes tiez zacal rozmyslat o trenazeri na zimu a po precitanin tohto fora ma z toho este vacsi mix ako som mal VALCE/TRENAZER(myslim to co sa upevni na zadne koleso) / SPINER (resp stacionarny bike) co z tychto troch moznosti je naj bez ohladu na hlucnost a miesto... ?
Hmm ja som dnes tiez zacal rozmyslat o trenazeri na zimu a po precitanin tohto fora ma z toho este vacsi mix ako som mal VALCE/TRENAZER(myslim to co sa upevni na zadne koleso) / SPINER (resp stacionarny bike) co z tychto troch moznosti je naj bez ohladu na hlucnost a miesto... ?
Válce se nikam neupevní, na těch kolo volně stojí a musíš držet rovnováhu. Zkušenosti už jsem v tomto threadu popsal. O ničem se nedá říct, že je nejlepší, každé má svoje výhody/nevýhody.
Njn, chudák nedodržel základní bezpečnostní zásadu a to začínat mezi futry (aby se mohl opřít na obě strany kdykoliv je třeba). Mě to asi jako každému také hned nešlo, ale díky tomu, že jsem začínal mezi futry, tak jsem z válců nespadnul nikdy (i když párkrát to bylo s chlupem a to ne při začátcích při učení, ale hlavně později, když už jsem jezdil v pohodě a jen se kvůli něčemu zamyslel a nedával pozor, to bylo párkrát o milimetry).
Bubu urobí rivjú keď bude čas. Možno asi až budúci víkend. Máme samé testy a projekty. Ide ma z toho ebnúť. Ale budúci týždeň bude len jeden projekt, takže to bude v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
stačí trenažér na ZV1-ZV2 ( aeróbnu vytrvaosť )
bez toho ,aby sa išlo zo sedla alebo sa inak namáhal rám
Na základní vytrvalost stačí trenažer zcela bez problémů. Naopak díky tomu, že je znatelně brždění (ať už má nastavování odporu nebo ne), tak je možné jet výrazně větší intenzitu než na nebržděných válcích.
Odpor má větší než válce + přehazovat můžeš na trenažeru stejně jako na válcích.
A lze tedy i větší intenzity než základní vytrvalost dosáhnout bez problém aniž bys šel ze sedla. V sedle to už není s kroucením rámu nijak hrozné.
ale chcem
rozhodujem sa medzi :
http://www.author.sk/verbal/1520/
a
http://www.author.sk/verbal/1236/
poradte ...
kup si satori,ale cez net tam su dost lacnejšé...
ale aký je rozdiel
okrem (max. výkon 700 W) a ( max. výkon 1050 W)
ked pri obyčajnom točeni je to max 450 W
to je pekné
a videl som to na živo ( discovery , neviem presne ) asi
ale ja som myslel pre mna rozhodujeuce veci
ja nešprintujem na 1500 W
zaves potom REPORT na FORUM oki
uvidime
Válce se nikam neupevní, na těch kolo volně stojí a musíš držet rovnováhu. Zkušenosti už jsem v tomto threadu popsal. O ničem se nedá říct, že je nejlepší, každé má svoje výhody/nevýhody.
http://www.youtube.com/watch?v=A7UFwHWSnGM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=A7UFwHWSnGM&feature=related
Njn, chudák nedodržel základní bezpečnostní zásadu a to začínat mezi futry (aby se mohl opřít na obě strany kdykoliv je třeba). Mě to asi jako každému také hned nešlo, ale díky tomu, že jsem začínal mezi futry, tak jsem z válců nespadnul nikdy (i když párkrát to bylo s chlupem a to ne při začátcích při učení, ale hlavně později, když už jsem jezdil v pohodě a jen se kvůli něčemu zamyslel a nedával pozor, to bylo párkrát o milimetry).