chcel by som sa opytat co by mohlo byt z tou vidlou ked zacala kopat... ked ju stlacim napr na doraz a potom rychlo zdvihnem koleso alebo skocim tak ma kopne :/ a ked ju stlacam tak cosi v nej tak vrzga ako keby...
praveze som skusal nastavit odskok dal som ho uplne do + a robilo to aj tak ako aj ked bol uplne na -..... a prave vsimnul som si ze mi vyteka olej cez nastavovanie odskoku.... cez ten šrobik.. vzdy je od oleja mozno vytieklo tolko ze tam uz nic neni
Jo .. to bude ono .. mozno ale naprava nebude zlozita .. vidlu nepoznam, ale niekto sa hadam najde, co poradi, ci je to len tesnenie, alebo uvolnene nieco
dufam ze to je len olej a pripadne tesnenie dolu pri tom šrobiku lebo keby to je cosi ine zlone alebo co tak to by ma moc nepotesilo lebo ta vidla nema ani pol roka...
no na tej skrutke nie je tesnenie v pravom slova zmysle...je to tam nato, aby to tam drzalo...ja som na svojej vidlici po zlozeni tiez na tomto mieste objavil kvapku oleja, ale utrel som to a odvtedy som tam uz ziaden olej nenasiel
Tesnenie moze byt vo vnutri, kde sa to upina .. kazdy vyrobca to ma inak .. mozno to nejaky vietnamec zle poskladal , alebo je tam spina, ze nieco nie je uplne na doraze .. tazko povedat .. treba rozobrat
prave ja bajk nemam moc casto prevrateny naopak... no dnes som mal dva krat ked som oklepaval blato z kolies.... ale to uz vtedy tak kopala tak neviem a predtym som bajk nemal prevrateny...
pfu posielat to do CZ mi nepripada zrovna najlepsi napad ale ked to inac nepojde tak to poslem.... a uvidim ako dopadnem... ci to vyreklamuju alebo nie...
no nie som uplny odbornik na toto, ale jedine tesnenia som videl, ked som vytiahol odskokovu ihlu a na nej boli take dve gumicky...a na zavite bola biela vazelina alebo co to bolo... http://srsuntour-cycling.com/SID=sied2ff5e39924ba200045bab2c28392/index.php?screen=sh.detail&tnid=2766
na tejto stranke mas pohlad na vsetko,co sa skryva vo vidlici, skus pozriet...
btw, prave som pozrel ten obrazok a je tam suciastka, ktora sa vola stierac oleja, zeby to bolo mazane olejom? nechce sa mi verit v obycajnom dure nie je nic take
Ja by som skúsil vybrať to ***** odkiaľ tečie, omotal závity pár krát vodárenskou páskou (to biele) a dal tam trocha vazelíny... Keby si to aj musel posielať na reklamáciu tu pásku dáš ľahko dole..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://srsuntour-cycling.com/SID=sied2ff5e39924ba200045bab2c28392/index.php?screen=sh.detail&tnid=2766
na tejto stranke mas pohlad na vsetko,co sa skryva vo vidlici, skus pozriet...
btw, prave som pozrel ten obrazok a je tam suciastka, ktora sa vola stierac oleja, zeby to bolo mazane olejom? nechce sa mi verit