a čo je na ňom zle? Ja som doteraz mal starý dobrý Cr - Mo, takže tieto máteriály su mi novinkou. Dúfam že sa to neláme alebo dačo podobné. Inak ešte k tomu čo jazdím - občas sú to aj rekreačné preteky, resp. maratóny ale zo super aktívnych rokov som už asi vyrástol
Hladám Bike tak okolo 20 - 23 tis. a na tomto sa mi páči cekom výbava. Čo myslíš?
po pravde mene sa nepáči tiež. Nie som na dáky image a GT je podla mňa asi dosť predražená značka. Ale tak tato cena je fajn celkom...
Ak najdete niečo lepšie - moc rad si ho kúpim...
ak by sa mi moj bike nepacil tak si ho nekupim a podla mna je 20tis celkom velky peniaz na to aby si mal potom lutovat, ze si si kupil to co sa ti nepaci
kludne si kup ten bike...ja som maximalne spokojny....
....teda..k dokonalosti mu este chybaju nejake malickosti...
...dalsia vec..nemyslim si, ze GT je predrazena znacka a triple triangle ma nieco do seba
..ak by si chcel nejake detailnejsie info...tak sa mi ozvi cez icq...
ok - ten sa mi páči celkom. Idem si ho pozieť ešte lepšie! Výbava asi rovnaká ako GTčko, len čo je to za vidla tá Santour XCR??
Videl som ju dosť na šrotoch a aj kamoš mal tu značku a rozsypala sa - fakt neskutočné.
vidla je taká aka je - sa v najhoršom vymení. TEn čo si mi poslal ty ma tu Santour XCR - čo je to zač? Tu značku ja moc nemusím, kamaratovy sa rozsipala asi po pol roku, ale to bol asi iný model - neveim už.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najlepšie je si ho pozrieť tu:
http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... -2006.html
Vopred ďakujem za reakcie.
Inak sory že mi to trvalo, ale mal somdake problémi s compom...
Hladám Bike tak okolo 20 - 23 tis. a na tomto sa mi páči cekom výbava. Čo myslíš?
Ak najdete niečo lepšie - moc rad si ho kúpim...
Ja som mal ešte starú geomertiu, určite by som na tomo menil hneď predstavec a pod.
Čo by si navrhol ty??
....teda..k dokonalosti mu este chybaju nejake malickosti...
...dalsia vec..nemyslim si, ze GT je predrazena znacka a triple triangle ma nieco do seba
..ak by si chcel nejake detailnejsie info...tak sa mi ozvi cez icq...
Videl som ju dosť na šrotoch a aj kamoš mal tu značku a rozsypala sa - fakt neskutočné.