Chcel by som sa spytat, kde sa v nasich koncinach da zohnat hlavove zlozenie Chris King, konkretne mam na mysli Chris King InSet. Malo by ist o semi-integrovane hlavko. A rovnako potrebujem vediet ci ho mozem pouzit na ram Giant Anthem. Velmi pekne dakujem.
Hehe
Nič k tejto téme múdre nepoviem len to, že po neustálych atakoch prečo mám na Kleinovi hlavko FSA sa už pre mňa niekde na Morave vála ChrisKing. No musím povedať, že to moje FSA je ako nové a váži menej ako ChrisKing. hehe
P.S. Ale 10 ročná záruka ma netrápi, ani som doteraz o nej nevedel. hehe
nene Lubo, vozil som pred CK nejake Tange, Orbita od FSA, Race Face Deus a musim povedat, ze King je proste kral. Utesnenie, chod lozisk, mohutnost=vydrz.....
Tune neviem, to bude asi tiez nieco hrozitansky tazke ... American Classic .. cena okolo 35e, vaha 70g .. vydrzalo dost, nebyt zanedbanej udrzby, tak dodnes aj spodne lozisko. 50g neni malo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Seriozny shop, doprava gratis.
Vsak FSA ORBIT Z je v pohode loziskove hlavko za 27E.
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=42&products_id=3346
Vsak FSA ORBIT Z je v pohode loziskove hlavko za 27E.
http://www.kolokram.sk/product_info.php?cPath=42&products_id=3346
třeba proto že na hlavu Chris King je 10 let záruka?
to se o té FSA říct asi nedá co?
Seriozny shop, doprava gratis.
diky za radu... celkom zaujimavy e-shop
jinak ale počítej že zaplatíš k uvedené ceně v e-shopu ještě clo + DPH
Nič k tejto téme múdre nepoviem len to, že po neustálych atakoch prečo mám na Kleinovi hlavko FSA sa už pre mňa niekde na Morave vála ChrisKing. No musím povedať, že to moje FSA je ako nové a váži menej ako ChrisKing. hehe
P.S. Ale 10 ročná záruka ma netrápi, ani som doteraz o nej nevedel. hehe
No v tomto pripade mozno je ta "votunena" skodovka prave CHK