paky hope TECH3 a prasatá sram napr gajdy? oboje funguje na DOTke 5.1 sram ma problem s pakou a hope zas slabe prasiatko
Neviem ci je to normalne alebo nie, ale pri brzdeni predneho kolesa mi cele koleso vibruje. Nic hrozne to zase nie je, ale pre istotu sa popytam
a radsej kup brzdu komplet aj ked ta to vide trocha viac nebudes s tym mat kopec roboty a usetris si nervy
Chcem kupit brzdu Magura Julie 210mm/predná , ale neviem aky typ uchytenia mám kupit (IS alebo Postmount ? ) vidle mám Suntour XCP-75 LO .
Som rekreačny jazdec ,tak ma tu neukamenujte
Dík.
Mám Magury Julie 180/160 a úplne stačí veľkosť kotúčov na tréning a maratóny
Len si daj pozor, aby si namiesto vidly nemusel menit zuby, ked to vidla po case nerozchodi. Uz som to niekde na forum daval, ale radsej to sem dam este raz (mozno to niekoho zachrani pred hlupymi rozhodnutiami). Takto dopadla kamosova Manitou Axel so 180 mm kotucom...
A kamoš dopadol ako ?
Shit vidla ja viem ,ale vždy sa dá vymenit
Je to cool, chod do toho. A aby to bolo dost cool, tak si rovno kup aspon 250 mm - idealne na tu XC vidlu.
Len si daj pozor, aby si namiesto vidly nemusel menit zuby, ked to vidla po case nerozchodi. Uz som to niekde na forum daval, ale radsej to sem dam este raz (mozno to niekoho zachrani pred hlupymi rozhodnutiami). Takto dopadla kamosova Manitou Axel so 180 mm kotucom...
Mno možno to bude aj tým
mozno trocha neskoro ale pavdepodobne to bude povolenym nabojom staci odkontrovat matku an jednej strane naboja potom romnou silou dotiahnut (aby sa oska vp ohode tocila) a zakontrovat matky a bude vsetko vp ohode to iste mozno bude robit aj predne oleso postup je rovaky
Neviem kde si to sice cital ale to plati ak jazdis XC-cko alebo nejaky iny styl...DH, AM, EM...atd.
Je to len lepsi brzdny ucinok ale na rekreacnu jazdu by ti v kliiiidku stacil aj 160mm
Ale ty asi vies co robis....to je len moja rada...
No a aby som vám zodpovedal aj vaše otázky
Kotuč 210mm preto že som tu na fore čítal ,že čím vačší,tym lepší a je to cool
Shit vidla ja viem ,ale vždy sa dá vymenit
posledný komentár: 6. 9. 2022 o 16:33