Cavte, idem kupovat nove rajdy a neviem sa rozhodnut medzi lastovickami Pells XV6 OV alebo rovne X6 light. Viete mi poradit? Ci su vyhodnejsie rovne alebo lastovicky.
Rovne neodlietaju na konci leta do teplych krajin.
Sakra, ved okolo seba mas kopu bikov, tak sa povoz a porovnavaj. Alebo voz sa iba prave na tych, ake ty nemas.
Ako pise PaliG, vec preferencii.
Mne sa na lastovicky nic zmesti mam tam jedine svetlo/malinkeho Fenixa/ a potom uz zbytocnosti ako brzdy gripy a tak
Tachometer je pre nedostatok miesta na predstavci ....
Navigacny, machmeter ,poplock ... to vsetko nieje kam dat !
No moc ste mi teda "pomohli" ale jazdim XC bike je HT a nemam si kde odskusat ani jedny.V com maju vyhodu napr.rovne oproti lastovickam. Ovladatelnost, drzanie atd...
ako piše quasko. Na lastovičky sa toho málo zmestí. A navyše ja som stará škola-úzke rajdy. 2xsom kupoval mtb a 2x som pílil, aby bol volant užší. Lastovice sa mi zdajú široké ako vodácke pádlo. Som zvedavý keď budem kupovať nový bajk ako sa s tým vysporiadam.
ako piše quasko. Na lastovičky sa toho málo zmestí. A navyše ja som stará škola-úzke rajdy. 2xsom kupoval mtb a 2x som pílil, aby bol volant užší. Lastovice sa mi zdajú široké ako vodácke pádlo. Som zvedavý keď budem kupovať nový bajk ako sa s tým vysporiadam.
Piso! Ked das na svoj novy LP rovne, tak potom uz len odtat ruky, nohy. : )
K teme: Samozrejme ze lastovicky, na rovnych sa neda jazdit. Teda da, do kopca a s problemami po rovine. Do terenu je to velmi podobne samovrazde:) Ale iste, chrti si hudu svoje o nenahraditelnosti rovnych. Blbost. Uz som to viackrat pisal, v USA sa jazdia aj XC pohare na lastovickach, lebo s nimi je jednoducho bike ovladatelnejsi. Vzdy je to vsak otazka preferencie a zvyku - u rovnych zlozvyku.
ja som jazdil jedne aj druhe rozdiel som zaznamenal len jeden ked na rovne das este aj rohy nejazdi po lese a vysokej trave - mozes prist lahko k urazu
Je to podla mna individualna zalezitost ....Mna osobne na rovnych raidoch viac bolel chrbat neviem preco ale je to tak .... Na druhej strane na lastovicky tolko toho nedas ako na rovne raidy ..... Ale zase lastovicky su podla mna krajsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sakra, ved okolo seba mas kopu bikov, tak sa povoz a porovnavaj. Alebo voz sa iba prave na tych, ake ty nemas.
Ako pise PaliG, vec preferencii.
ak mas rovnaku znacku, material atd. tak uz je len na TEBE, ci zoberies lastovicky alebo rovne - nikto to za teba nerozhodne.
PS skontroluj si, aky mas predstavec - OV je oversize, priemer 31,8mm
tie druhe su klasika?
Pells XR6 light http://pcshop.pells.cz/sport/default.as ... stiid=5013 138g, kategoria XC
takze tak. skus si vybrat podla toho, co jazdis
na HT by mohli byt aj rovne ale na fulla by som taku kombinaciu nedaval
ja mam na fulle rovné Eastonky
ja mam na fulle rovne FSA a budem mat na fulle rovne "este som si neni isty co"
anyway ako uz odznelo, vec osobnych preferencii
Tachometer je pre nedostatok miesta na predstavci ....
Navigacny, machmeter ,poplock ... to vsetko nieje kam dat !
nemas ziadneho znameho u ktoreho si mozes vyskusat lastovicky?
potom kup rovne a hotovo
Piso! Ked das na svoj novy LP rovne, tak potom uz len odtat ruky, nohy. : )
K teme: Samozrejme ze lastovicky, na rovnych sa neda jazdit. Teda da, do kopca a s problemami po rovine. Do terenu je to velmi podobne samovrazde:) Ale iste, chrti si hudu svoje o nenahraditelnosti rovnych. Blbost. Uz som to viackrat pisal, v USA sa jazdia aj XC pohare na lastovickach, lebo s nimi je jednoducho bike ovladatelnejsi. Vzdy je to vsak otazka preferencie a zvyku - u rovnych zlozvyku.
Neboj nič, ja kým naskrblím, tak ma aj presvedčíte.
Neboj nič, ja kým naskrblím, tak ma aj presvedčíte.
Som myslel ze uz mas objenanô.