Cavte, idem kupovat nove rajdy a neviem sa rozhodnut medzi lastovickami Pells XV6 OV alebo rovne X6 light. Viete mi poradit? Ci su vyhodnejsie rovne alebo lastovicky.
Doteraz som vzdy jazdil rovne, na novom biku mi prisli low-rizery a myslel som, ze to bude prva vec, ktoru vymenim. Ale cim dalej tym viac mam pocit, ze tie lastovice akosi lepsie padnu do ruky Este trochu na nich pojazdim a mozno si ich na biku necham
Doteraz som vzdy jazdil rovne, na novom biku mi prisli low-rizery a myslel som, ze to bude prva vec, ktoru vymenim. Ale cim dalej tym viac mam pocit, ze tie lastovice akosi lepsie padnu do ruky Este trochu na nich pojazdim a mozno si ich na biku necham
nechapem co mate proti kombinacii lastovicky+rohy niekomu su lepsie rovne rajdy, niekomu lastovicky a inemu zas kombinacia lastoviciek a rohov...
2Dutchman: bike sa musi najskor pacit tebe...potom ostatnym
ako piše quasko. Na lastovičky sa toho málo zmestí. A navyše ja som stará škola-úzke rajdy. 2xsom kupoval mtb a 2x som pílil, aby bol volant užší. Lastovice sa mi zdajú široké ako vodácke pádlo. Som zvedavý keď budem kupovať nový bajk ako sa s tým vysporiadam.
Piso! Ked das na svoj novy LP rovne, tak potom uz len odtat ruky, nohy. : )
K teme: Samozrejme ze lastovicky, na rovnych sa neda jazdit. Teda da, do kopca a s problemami po rovine. Do terenu je to velmi podobne samovrazde:) Ale iste, chrti si hudu svoje o nenahraditelnosti rovnych. Blbost. Uz som to viackrat pisal, v USA sa jazdia aj XC pohare na lastovickach, lebo s nimi je jednoducho bike ovladatelnejsi. Vzdy je to vsak otazka preferencie a zvyku - u rovnych zlozvyku.
ty by si aj trenky nosil týždeň keby to tak robia v USA
Ja som kupil z kupkolo.cz carbonovu sadu AMOEBA - predstavec , lastovicky,rohy a som velmi spokojny , dobre tlmia vybracie. Z hlinikovych su dobre Ritchey podla mna ....
rovne mi pripadaju bez rohov nejazditelne, na lastovickach som mal asi dva mesiace rohy a dal som ich prec-viac zavadzali, ako pomahali
inak s rovnymi sa mi zdaju vyslapy o chlp lahsie, ale lastovicky su podstatne lepsie na ovladanie, z kopca som mal s rovnymi vzdy dost blby pocit
pri dlhsich vyjazdoch nemam potrebu prechytavania (na rozdiel od rovnych, kde mi zvykli trpnut ruky)
no a argument, ze na lastovicky sa toho malo zmesti-naco odlahcovat rajdy, ked tam potom nakydate 3 kila vselijakych zbytocnosti?
aku znacku vybrat: Truvativ, Ritchey alebo ..... ???? teraz nepozerajme na to co sa komu lubi, ale co je kvalitka...
a si si isty, ze mas pripravenych dost $$$? radsej daj hranicu
mno pytam sa len tak, pretoze ma zaujima, ci to je kvalitou rovnake, lebo zatial sa mi polubuju tieto znacky ktore som menoval, napriklad porovnajme carbon rajdy ci uz rovne abo lastovicky Truvativ a Ritchtey, ine ma momentalne nenapada....
rovne mi pripadaju bez rohov nejazditelne, na lastovickach som mal asi dva mesiace rohy a dal som ich prec-viac zavadzali, ako pomahali
inak s rovnymi sa mi zdaju vyslapy o chlp lahsie, ale lastovicky su podstatne lepsie na ovladanie, z kopca som mal s rovnymi vzdy dost blby pocit
pri dlhsich vyjazdoch nemam potrebu prechytavania (na rozdiel od rovnych, kde mi zvykli trpnut ruky)
no a argument, ze na lastovicky sa toho malo zmesti-naco odlahcovat rajdy, ked tam potom nakydate 3 kila vselijakych zbytocnosti?
mno ja som zase počul, že lastovicky su lepsie do výjazdov pretoze s lastovickami mas vasciu páku pri opreti sa do ridítok a teda aj lepsi zaber... a stymi zjazdami myslim ze vela zalezi aj od polohy lastovičiek. Ja som mal pevnaku lastovicky uplne nahnute dorpedu a teraz mam na celopere rovne a ziaden problem. zvyk je zvyk
...Ja som mal pevnaku lastovicky uplne nahnute dorpedu...
to mi pripomenulo, ako bola kedysi medzi detvakmi najvacsia frajerina RMX-ka s rajdami nahnutymi dopredu, a kto ich mal nahnute dozadu, bol spolocensky odpisany
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Thumb up
2Dutchman: bike sa musi najskor pacit tebe...potom ostatnym
bajk sa pacit nemusi, hlavne, ze je dobry,
... a pred tym som roky jazdil rovne a moc v tom rozdiel teda necitim, az na to, ze rovne sa nedaju natacat do vsakovakych smiesnych poloh...
Piso! Ked das na svoj novy LP rovne, tak potom uz len odtat ruky, nohy. : )
K teme: Samozrejme ze lastovicky, na rovnych sa neda jazdit. Teda da, do kopca a s problemami po rovine. Do terenu je to velmi podobne samovrazde:) Ale iste, chrti si hudu svoje o nenahraditelnosti rovnych. Blbost. Uz som to viackrat pisal, v USA sa jazdia aj XC pohare na lastovickach, lebo s nimi je jednoducho bike ovladatelnejsi. Vzdy je to vsak otazka preferencie a zvyku - u rovnych zlozvyku.
ty by si aj trenky nosil týždeň keby to tak robia v USA
tak to s nami nemozes jazdit
OT
mno pytam sa len tak, pretoze ma zaujima, ci to je kvalitou rovnake, lebo zatial sa mi polubuju tieto znacky ktore som menoval, napriklad porovnajme carbon rajdy ci uz rovne abo lastovicky Truvativ a Ritchtey, ine ma momentalne nenapada....
mno ja som zase počul, že lastovicky su lepsie do výjazdov pretoze s lastovickami mas vasciu páku pri opreti sa do ridítok a teda aj lepsi zaber... a stymi zjazdami myslim ze vela zalezi aj od polohy lastovičiek. Ja som mal pevnaku lastovicky uplne nahnute dorpedu a teraz mam na celopere rovne a ziaden problem. zvyk je zvyk
to mi pripomenulo, ako bola kedysi medzi detvakmi najvacsia frajerina RMX-ka s rajdami nahnutymi dopredu, a kto ich mal nahnute dozadu, bol spolocensky odpisany