Cavte, idem kupovat nove rajdy a neviem sa rozhodnut medzi lastovickami Pells XV6 OV alebo rovne X6 light. Viete mi poradit? Ci su vyhodnejsie rovne alebo lastovicky.
Zaujimalo by ma, ci zalomene riaditka napr. Syntace (nie su vyrobcom oznacovane ako "riser bar"), su v zmysle tychto skriepok "rovne" alebo "lastovicky"?
Zaujimalo by ma, ci zalomene riaditka napr. Syntace (nie su vyrobcom oznacovane ako "riser bar"), su v zmysle tychto skriepok "rovne" alebo "lastovicky"?
podla mna to mozme volat lastovicky, uchop je predsa len o inom, ako na "rovnych"
Rovne co sa hraju na lastovicky:) To je najhorsie:))
No prave, uchop je iny, ako u "pravitkovo" rovnych, ale lastovicky to nie su. Dizajnom skor by som povedal rovne, uchopom vsak velmi podobne (ak nie stejne) ako lastovicky. Takze spor nestoji ani tak o tom, ci "rovne" alebo "lastovicky", ale ake rovne a ake lastovicky. Drzal som uz v rukach (na biku) Race Face lastovicky, ale verte mi, nebral by som ani zadarmo - to "rovne" Syntace su nepomerne lepsie. Ako som uz pisal v tejto teme vyssie, dolezite su uhly. Skuste si porovnat vyrobcov medzi sebou (robil som to) a zistite, ze lastovicky maju upsweep (zahnutie hore) od 4° do 6°, backsweep (zahnutie k jazdcovi) od 5° do 10°. Tie najnizsie hodnoty 4°/5° ma prave RaceFace XC SL low riser a skuste si ich vyskusat...
konecne tu niekto bura myty... a este ked k tomu pridas sirku, lebo napr. 600 a 700 je trosku rozdiel aj v geometrii uchopu...dakujem Peterg
jazdim FSA XC190, s uhlami 9/4 a sirkou 600, a tie maju teda blizsie k flat ako k vlastofkam - takze by som to fakt nerozlisoval na vlastofky a nevlastofky
uchopom vsak velmi podobne (ak nie stejne) ako lastovicky.
.
Uchopom mozu byt podobne ako niektore lastovicky, ale nikdy nie pocitom a ovladanim Urcite napriklad nebudu tak vysoke. Povedal by som, ze je to taky medzistupen, no ale naco jazdit na medzistupni...; ))) Ved aj sam prechadzas na lastovicky..vrabce cvirikali.
Kazdy nech jazdi na com chce a co mu vyhovuje (okrem lastoviciek s rohmi: )))))
:lol: dudo to vyzera jak keby to sfetovany robil fuuuuuj keby mam dar menit inych zmenim ti vkus
Toto neni o vkuse, preboha, nieco tak zle ani nemoze byt. To je o tom, ze Dudo sa mylne domnieva, ze mu to tak vyhovuje : ))) Musi to byt zly zly pocit prejst z rovnych na vlajdy a vo vyjazde hamtat po prazdnom mieste na konci rajdov kde byvali rohy . . . Potom to dopada tak ako vidis na Dudovom priklade:P
Prepac Dudo, lez nic ine ma nenapada preco toto niekto spravi svojmu biku)) Au.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som tiez presiel na rovne, tak zatial vychytavam...
no zda sa to byt v pohode
podla mna to mozme volat lastovicky, uchop je predsa len o inom, ako na "rovnych"
Rovne co sa hraju na lastovicky:) To je najhorsie:))
jazdim FSA XC190, s uhlami 9/4 a sirkou 600, a tie maju teda blizsie k flat ako k vlastofkam - takze by som to fakt nerozlisoval na vlastofky a nevlastofky
To Dudo: sirka 630mm, backsweep 12° (fakt, ako lastovicky
.
Uchopom mozu byt podobne ako niektore lastovicky, ale nikdy nie pocitom a ovladanim
Kazdy nech jazdi na com chce a co mu vyhovuje (okrem lastoviciek s rohmi: )))))
Toto neni o vkuse, preboha, nieco tak zle ani nemoze byt. To je o tom, ze Dudo sa mylne domnieva, ze mu to tak vyhovuje : ))) Musi to byt zly zly pocit prejst z rovnych na vlajdy a vo vyjazde hamtat po prazdnom mieste na konci rajdov kde byvali rohy . . . Potom to dopada tak ako vidis na Dudovom priklade:P
Prepac Dudo, lez nic ine ma nenapada preco toto niekto spravi svojmu biku