Cavte, idem kupovat nove rajdy a neviem sa rozhodnut medzi lastovickami Pells XV6 OV alebo rovne X6 light. Viete mi poradit? Ci su vyhodnejsie rovne alebo lastovicky.
ked som presiel z ht na full tak som mal tiez rohy lebo som si bez nich nevedel predstavit jazdit. po par zachyteniach stromov alebo konarov som ich dal dole. ako bonus to bez nich lepsie vyzera:)
Skrátka, niektoré na prvý pohľad všeobecné veci sú aj silne individuálne. Nech si každý jazdí tak, ako mu vyhovuje. Niekto nepotrebuje počas jazdy meniť úchop, niekto áno. Niekomu vadí, keď sa mu kamaráti smejú, že má na riadidlách rohy, niekomu nie. Pokiaľ to nie sú parohy, ...
presne tak! sme bikeri nie modelky;) tiez som mal 680 s ale bez mi to vyhovuje viac. skor premyslam nad 720mm.. lastovicky
laco: ale tvoje rohy su jedny z najkrajsich ake som videl. decentne a pritom verim ze stale funkcne
prizivim sa teme.. jednej z mala o riadidlach..
Chcem vymenit flat 685mm (nesedi mi sirka ani uhly)za rizer okolo 20mm, sirka do 640mm cierne
nejake typy a skusenosti co jazdite?
cena do 70e... samozrejme nieco lahke
Keby si si chcel trocha priplatit, tak USE carbon riser bar http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=2740
pomerne lahke, ale hlavne pevne, kedysi som videl testy v nemeckom Biku na Syntace VR-3 stroji a len par riaditok preslo, medzi nimi aj USE. Pre mna je to dolezitejsie, ako super nizka hmotnost. Skoda len, ze medzicasom USE troska podrazeli, kedysi to bola volba c.1 z pohladu cena/vykon.
ahojte, mam GT avalanche 2.0 2012 a riaditka ALL TERRA 6061 Aluminum Flat Top Riser, 690mm,. mam sice v hrudniku cez 128 no akosi si casom pripadam s tymi sirokymi a rovnymi riaditkami trosku neohrabane, prakticky niekedy ani neviem prejst cez dvere na balkon s bajkom. co by ste mi poradili pre hobby jazdenie 75 percent asfalt a 25 teren by boli lepsie lastovičky? popr ake su ich vyhody? niektory mi radili pri mojej sirke ramien to nechat tak ako je. nezatratte ma, som v tom totalny laik, snazim sa len trosku zlepsovat bajk a ak by to pomohlo preco nieco nezmenit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pri 600m s rohmi toho zachytim menej ako pri 680mm bez rohov.....
Mám 680 mm s rohmi.
laco: ale tvoje rohy su jedny z najkrajsich ake som videl. decentne a pritom verim ze stale funkcne
Chcem vymenit flat 685mm (nesedi mi sirka ani uhly)za rizer okolo 20mm, sirka do 640mm cierne
nejake typy a skusenosti co jazdite?
cena do 70e... samozrejme nieco lahke
aj rovné už teraz robia s týmito uhlami.
fsa,ritchey dosť široký výber v tvojej cene a váha 230g,ale v plnej šírke asi 680.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-riaditka-pro-xcr-riser-ud-carbon/3643
potom klasika ale zrezat
http://www.kupkolo.cz/riditka-mtb-ritchey-wcs-wb-riser-2013_z92635/
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=2740
pomerne lahke, ale hlavne pevne, kedysi som videl testy v nemeckom Biku na Syntace VR-3 stroji a len par riaditok preslo, medzi nimi aj USE. Pre mna je to dolezitejsie, ako super nizka hmotnost. Skoda len, ze medzicasom USE troska podrazeli, kedysi to bola volba c.1 z pohladu cena/vykon.