Chcem sa len opytat, ci tam este nie je ina chyba, napriklad moc oleja, a pod. Neverim moc tomu, ze by tam este mohol byt nejaky prepustaci ventil v tej matici a v pripade takehoto stavu, ze by to prepustalo olej. Co myslite vlastnici manitou....
Zatial dikes.
focus
s množstvom oleja to nemá spoločné vôbec nič. Keby ho bolo vela tak vidla nemôže dosiahnúť plný zdvih.
okrem toho, ihla je stále ponorená v oleji (v opačnom prípade nefunguje lock), takže aj pri najmenšom pohybe vidly je tesnenie namáhané tlakom ktorí prejde cez otvorený lock. Ked ho zavrieš tak tesnenie bude namáhané iba tlakom vytlačenej kvapaliny, čo je niekolko krát menší ako priamo cez lock resp. vôbec nakolko vrchná časť je len poistka proti prerazeniu a všetok olej ide cez ihlu ventilu.
Cisto teoreticky, nemoze to prepustat z toho dovodu, ze je tam viac oleja, ako ma byt? Ten kruzok by mohol kludne sluzit aj ako poistny. Nie?
Ta ihla vyzera podla toho obrazka, ze by sa mala z drieku vyskrutkovat pomocou sesthranu...
Spodnú časť s pružinkami netreba v tvojom prípade rozoberať. To bola iba moja úchylka a chcel som si to ošahať kompletne. Pri skladaní treba dať pozor na závity aby sa nespriečili. Budeš zatáčať dva závity súčastne (driek do skrutky a ihlu do drieku)
ten o-krúžok o ktorom sme hovorili (aspoň som si myslel) sa nachádza presne tam, ale z opačnej strany!
tu máš komplet rozobraté TPC. krúžok je na ihle pri 6-hrane. Ten treba vymeniť!
http://www.strihvidea.szm.sk/tpc.jpg
Hmm, co s tym.....
Mám pocit, že dosadacie plochy sú mierne väčšie ako by mali byt pre danú velkosť tesnenia.
Tak zatial diki, zozeniem, vymenim a potom sa ozvem.
Este raz dik.
Mám pocit, že dosadacie plochy sú mierne väčšie ako by mali byt pre danú velkosť tesnenia.
trojuholník nieje ale tvar V na piestikoch používa FOX, E*****n a Axon.
"X" kružok = kód 066398
ak zoženieš X-krúžok v Sk tak daj vedieť kde. Viem kde to vyrobia na zakázku, ale min 1000ks a aj tak to výjde draho.
"X" kružok = kód 066398