Ahojte. Chcem poradit ohladom napinaka na tri pili. Mam all-mountain bike a strasne to klepe a pada mi retaz ked idem dole z kopca. Mam vyhliadnuty napinak Shaman Enduro tak prosim poradte ci mi bude fungovat aj na tri pili pripadne poradte nieco ine.
rockring je toto-funguje ako ochrana reťaže/píly pred nástrahami zlého sveta(rozumej korene,kamene)
napanák-neviem či myslíš nejaký konkrétny,ale napináky sa uchytávajú buď pod misku stredového zloženia,alebo na úchyt ISCG-buď klasika,alebo "oversize" ISCG05
nechápem asi tvojej otázke,ale až máš najväčšiu pílu na šróboch,nie nitoch,tak ju normálne odšóbuj a len namiesto nej nahoď nejaký rokáč..problém bude ale v tom,že budeš mať krátke šróby,takže neoporúčam kupovať napr. Truvativ rokáč,ale radšej nejaký tenší,(ako tento shaman,má 3mm(čo by Ti ešte vydalo,keďže to nie je o moc širšie ako 3tia píla
pod misku stredového zloženia(môže vyzerat aj inak,pretože raptor nemá iscg úchyt(teda,sestrin nemá)
normálne sa to šróbuje pod misku,nahodíš napinák a zatiahneš to miskou
aké máš stredové zloženie?(stred)
tá misky nemusí vyzerať hentak,ale každopádne každé stred. zloženie má misku,bez toho by to tam nedržalo,je to akokeby veľká matka...
môže byť takáto: Truvativ Howitzer klasický 4hran Shimano Holowtech 2
+všelijaké iné
tie misky sú tie zubaté matky na krajoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ehm, pôvodne som čítal použiteľný.
Takže súhlas.
1. co je to ten rocking
2. kam sa ten napinak uchiti
napanák-neviem či myslíš nejaký konkrétny,ale napináky sa uchytávajú buď pod misku stredového zloženia,alebo na úchyt ISCG-buď klasika,alebo "oversize" ISCG05
normálne sa to šróbuje pod misku,nahodíš napinák a zatiahneš to miskou
tá misky nemusí vyzerať hentak,ale každopádne každé stred. zloženie má misku,bez toho by to tam nedržalo,je to akokeby veľká matka...
môže byť takáto:
Truvativ Howitzer
klasický 4hran
Shimano Holowtech 2
+všelijaké iné
tie misky sú tie zubaté matky na krajoch
jedna strana:
druha strana: