Cital som niekde ze napr magura julie je nizkotlakova a louise je vyokotlakova brzda ... vie niekto aky je v tom tozdiel ???? okrem toho ze je v jednej vysoky tlak a v druhej nizky
Julie je oznacovana ako nizkotlaka, ale tiez mi nie je jasne preco. Ved piestiky urcite nebudu diametralne inych rozmerov ako v inych systemoch, takze tlak by tiez nemal byt iny.
Btw. Na Julii su urcite ine hadicke "nizkotlake" , je to tusim len plast bez pancierovania, resp. vnutornych spevnovacich vlakien.
Rozdiel je v tom, ze pri nizkotlakovej brzde, ktorou je Julie, sa pri stisku packy silou cca. 180 N vytvori vnutorny tlak priblizne 45 bar (1 bar = 99,313 kPa). U vysokotlakovej brzdy, ktorou su vsetky ostatne od Magury, sa pri rovnakej sile stisku vytvori vnutorny tlak cca. 120 bar, cize takmer 3x vyssi. Z tychto dovodov su preto pouzivane, ako uz hore spomenute, vysokotlakove hadice a treba davat pozor, aby ste ich nezamenili, kedze to moze mat nedozierne nasledky pre chrup uzivatela.
Kedze tlak v systeme je je zavisly na brzdnej sile a ploche piestu, tak zjednodusene to mozno povedat aj tak - cize ak je vyssi vnutorny tlak, tak je potrebna nizsia brzdna sila.
Rozdiel je v tom, ze pri nizkotlakovej brzde, ktorou je Julie, sa pri stisku packy silou cca. 180 N vytvori vnutorny tlak priblizne 45 bar (1 bar = 99,313 kPa). U vysokotlakovej brzdy, ktorou su vsetky ostatne od Magury, sa pri rovnakej sile stisku vytvori vnutorny tlak cca. 120 bar, cize takmer 3x vyssi. Z tychto dovodov su preto pouzivane, ako uz hore spomenute, vysokotlakove hadice a treba davat pozor, aby ste ich nezamenili, kedze to moze mat nedozierne nasledky pre chrup uzivatela.
vies si predstavit co je 45 barov a co je 120 barov odkial mas taketo udaje prosim ta
aj mne sa vidi 45/120 barov nejak moc...nezmylil si si jednotky?Vsak kompresory na dofukovanie kolies nakladnych aut su robene na okolo 10barov a to uz je pjekny tlak
aj mne sa vidi 45/120 barov nejak moc...nezmylil si si jednotky?Vsak kompresory na dofukovanie kolies nakladnych aut su robene na okolo 10barov a to uz je pjekny tlak
mozem z kludnym svedomim povedat ze ta hadica na 45 barou by musela byt poriadne hrubsia a na 120 uz ani nehovorim no nic pockame na titana kde sa vloudila chybicka
to marek2501 - ja si istotne tie tlaky predstavit viem, vid dolu vypocet, ale Ty asi nie ...
to katko - dik, mam
to warzone - nie nezmylil ...
to marcel78 - prikladam aj matematicky dokaz, kedze predpokladam, ze bez neho by si nedokazal spat a predpokladam, ze aj po nom budes mat len vyhrady, ale to uz nezmenim:
Tlak je podiel sily a plochy, cize p=F/S
Kedze brzdna sila je v nasom pripade 180 N, priemer piestu v rukovati je u Julii 13 mm, u napriklad Marty je to 10,5 mm
Ak dosadis do plochy S jej vypocet, kde je to 2pi x polomer na druhu, tak Ti pri Julii vyjde presny tlak: 1.358.490,5 Pa, co je 1,358 MPa, ak to vynasobis 99,313, tak dostanes tlak v systeme Julii 44,69 bar.
Kedze vysokotlake brzdy maju este aj mechanicky prevodnik na zvysenie brzdnej sily, ktory je cca, 6 nasobok, cize zvysia brzdnu silu zo 180 N na cca. 1080 N pri vstupe na piest, ten ma dokonca nizsi priemer, cize tym padom aj plochu, tak je vystupny tlak logicky PODSTATNE vyssi. Cize, ked zopakujes cely vypocet, dostanes vystupny tlak asi 12,51 MPa, co po prepocitani je cca. 124,24 bar.
Predpokladam, ze ani tento dokazi ale Tebe stacit nebude ...
V otazke gekonu69 islo o to, aby mu clovek vysvetlil rozdiely. Myslim, ze som tak spravil. Nechapem potom vsak, preco zachadzame az do takychto teoretickych detailov, ktore 95% aj tak vela nepovedia? Nie je to zamer? Chceme silou mocou niekomu dokazat, ze sme lepsi? Alebo, co tym chceme dokazat? Preco nechceme niektore veci, javy a skutocnosti akceptovat ako fakt? Ved si nahodte tlakomer do systemu Julie a Marty a mate okamzity dokaz. Tot vsjo z mojej strany, myslim, ze dalsi komentar k tomu nebudem davat, mam aj pracu ...
Sorry, tu je malicka chybicka, Julia ma tiez mechanicky prevod, ale len cca. 3 nasobny (nieco nad, ale s 3 sa lepsie rata), cize potom vystupny tlak nebude 1.358 MPa, ale cca. 4,074 MPa, co zodpoveda asi 41 barom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw. Na Julii su urcite ine hadicke "nizkotlake"
vies si predstavit co je 45 barov a co je 120 barov odkial mas taketo udaje prosim ta
myslím, že titan ako zástupca nemenovaného dovozcu bŕzd zn. Magura asi bude mať správne informácie.
mozem z kludnym svedomim povedat ze ta hadica na 45 barou by musela byt poriadne hrubsia a na 120 uz ani nehovorim no nic pockame na titana kde sa vloudila chybicka
1. Plocha piestu je cca rovnaká
2. Pohyb piestu (vzdialenosť) cca totožný
3. Aj objem kvapaliny
Takže si myslím, že rozdiely v tlakoch pri brzdách budú minimálne.
Ak sa mýlim, nech to nejaký matematický expert dokáže
to katko - dik, mam
to warzone - nie nezmylil ...
to marcel78 - prikladam aj matematicky dokaz, kedze predpokladam, ze bez neho by si nedokazal spat a predpokladam, ze aj po nom budes mat len vyhrady, ale to uz nezmenim:
Tlak je podiel sily a plochy, cize p=F/S
Kedze brzdna sila je v nasom pripade 180 N, priemer piestu v rukovati je u Julii 13 mm, u napriklad Marty je to 10,5 mm
Ak dosadis do plochy S jej vypocet, kde je to 2pi x polomer na druhu, tak Ti pri Julii vyjde presny tlak: 1.358.490,5 Pa, co je 1,358 MPa, ak to vynasobis 99,313, tak dostanes tlak v systeme Julii 44,69 bar.
Kedze vysokotlake brzdy maju este aj mechanicky prevodnik na zvysenie brzdnej sily, ktory je cca, 6 nasobok, cize zvysia brzdnu silu zo 180 N na cca. 1080 N pri vstupe na piest, ten ma dokonca nizsi priemer, cize tym padom aj plochu, tak je vystupny tlak logicky PODSTATNE vyssi. Cize, ked zopakujes cely vypocet, dostanes vystupny tlak asi 12,51 MPa, co po prepocitani je cca. 124,24 bar.
Predpokladam, ze ani tento dokazi ale Tebe stacit nebude ...
V otazke gekonu69 islo o to, aby mu clovek vysvetlil rozdiely. Myslim, ze som tak spravil. Nechapem potom vsak, preco zachadzame az do takychto teoretickych detailov, ktore 95% aj tak vela nepovedia? Nie je to zamer? Chceme silou mocou niekomu dokazat, ze sme lepsi? Alebo, co tym chceme dokazat? Preco nechceme niektore veci, javy a skutocnosti akceptovat ako fakt? Ved si nahodte tlakomer do systemu Julie a Marty a mate okamzity dokaz. Tot vsjo z mojej strany, myslim, ze dalsi komentar k tomu nebudem davat, mam aj pracu ...