marecej: Ano mal som namysli horske. Co znamena pri kolese poznamka INTL ?
Este upravim svoju spravu, pises, ze hmotnost < 1300g ? To su vobec take kolesa ? Pozeram od Mavicu a ani tie najdrahsie maju vyssiu vahu. Alebo su este ine kolesa od inych vyrobcov ?
Alebo resp. ktore by ste mi poradili. Jazdim XC a priznam sa, ze sa mi pacia kolesa, ktore nemaju az tak vela s*****v : ) . Este mam poslednu otazku. Je mozne opravit vajco na kolese ?
Co je vajco ? Nuz, dobre, ked vajco nevyhovuje, tak potom je to elipsa. Netusim z coho tam je elipsa, vsimol som si, ze mi tym znacne hadze. Naboj to nie je, ten je v poriadku som si isty. Je to urcite kolesom.
A kdesi som sa dopocul, ze elipsa sa neda na kolese velmi opravit. Preto ta otazka.
Hadze ti rafik alebo plast ? Opravit sa to samozrejme da. Skontroluj ci su spice rovnomerne napnute. Ak nie a je cast volna je to rafik. Najlepsie bude ked stym vbehnes do servisu tam ti to diagnostikuje pohladom skuseneho oka
Ked bike dam naopak(a bol dole plast, pretoze som ho menil) tak som si vsimol, ze s kolesom kmita nie len do boku, ale aj z zvislo. Preto sa to pytam, pretoze neviem, ci som nedostal nedobru informaciu a to taku, ze sa take koleso uz opravit neda. Su to Mavic tusim SLR(neviem, ci v tych rokoch sa to tak oznacovalo, ale vraj je to to najvyssie co od Mavicu bolo), ale velmi stare..mozno rok 2002.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cestne < 1000g
Este upravim svoju spravu, pises, ze hmotnost < 1300g ? To su vobec take kolesa ? Pozeram od Mavicu a ani tie najdrahsie maju vyssiu vahu. Alebo su este ine kolesa od inych vyrobcov ?
Alebo resp. ktore by ste mi poradili. Jazdim XC a priznam sa, ze sa mi pacia kolesa, ktore nemaju az tak vela s*****v : ) . Este mam poslednu otazku. Je mozne opravit vajco na kolese ?
Dakujem
ceny cca 3000eur
ale nerataj ze su to kolesa na bezne jazdenie maratonov..
ak chces lacne a lahke kolesa zameraj sa na lahky rafik, ten pocitis pri jazde najviac..
Je mozne opravit vajco na kolese ?
A kdesi som sa dopocul, ze elipsa sa neda na kolese velmi opravit. Preto ta otazka.
Rafky ZTR Olympic - 347 g - 2290 Kc/kus
Vyplet DT revolution - 286 g (64 ks) - cenu neviem
niple DT standard aluminium - 20 g (64 ks) - cenu neviem
Spolu kolesa : 1355 g - cena 13-14 tis. SK
http://www.kupkolo.cz/produkty/Zapletena-kola-horska_70/mavic_270/Crossmax-SLR-Disc_2210.html