Prosím poraďte, kde môžem robiť chybu, som v koncoch.
Trosku sa mi podarilo oskriet vonkajsi rafik kolesa s kovovou montpakou, co ma velmi hneva. Takze, aj dobre odstaty kevlar moze byt tiez sakra velkym problemom…za 15 rokov co jazdim som toto nezazil pri prezuvani…dnes som este nafukal plast na max predpisany tlak a rucne dotiahol do rafikov…tiez trapenie na par minut…
Neviem si predstavit mat karbonove kolesa, asi by som ich odpisal pri tom nasadzovani. Moja vina, ze som pozabudol na plast, to len na margo kupovania takych plastov do zasoby
Ale mozno som mal len stastie na taky kus…
Ved zober koleso aj plast do predajne a nech to vidia aj oni
dolezite aby dobre sadla patka,cize ho najprv nafukam na 4 bary aby si sa dol a potom spustim na tlak aky pouzivam
rafik mas vycentrovany dufam
toto iste riesim aj ja, conti trail king - prvy hadzal do strany v jednom bode, vymenili mi ho za iny ks, ten hadze opat v tom istom bode (v bode plasta myslim, nie rafika)...uz mi to je trapne ist opat menit, esteze to nie je eshop
Premeral som to sublerou a je to rovnaké všade
Vycentruješ vyzuté koleso najlepšie ako sa dá, nasadíš plášť, nafúkaš a potom to hádže.
Skús šublerou pomerať šírku ráfika na viacerých miestach, keď máš obuté a nafúkané koleso.
Ak ti šírka bude lietať, tak ráfik bude popraskaný.
Ešte pôjdem pojazdit, uvidíme čo to spraví a čo sa stane, keď klesne tlak...
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44