Ani po niekoľko násobnom skúšaní a prezúvaní novo kúpených plášťov Continental Vapor 2,10 sa mi nedarí obuť plášte tak aby tam nebola osma alebo vajce. Skúšal som plášte prehodiť aj na ráfy z druhého bicykla-nič, mydlová voda-nič, vyskúšaná duša pre 1,75-nič.
Prosím poraďte, kde môžem robiť chybu, som v koncoch.
Naopak, každý plášť, obzvlášť horský, vždy rozkmit má, môže sa jednať aj o niekoľko milimetrov. Je to bežná prevádzková vlastnosť, ktorá u horského, detského či crossového bicykla nie je nijako na závadu.
zdravim pani....jazdil som continetalky do zodrania,kedze som bol z plastami spokojny,objednal som presne taky isty plast ....kym stary plast som bezne daval holymi rukami dole,ten novy som nemohol nasadit ani zeleznymi pakami..narval som ho az najhrubsim plochym srubovakom....potom pri nafukani mi nechcel dosadnut do rafku?!! uz som bol nasrany,tak som fukal kym plast neroztrhne....asi pri 8atm dosadol z riadnim hlukom bez poskodenia...tak som spustil tlak,vytrel mydlovu vodu,nasadil na bike a isiel vyskusat....na kolese je mala 8smicka ale spice je velmi pocut jak dru o seba....co s tym??? je mozne ze casom sa ten plast natiahne a bude volnejsi?? alebo ho vyhodit ,kym nepoebem cele koleso ...dik za radu
toto iste riesim aj ja, conti trail king - prvy hadzal do strany v jednom bode, vymenili mi ho za iny ks, ten hadze opat v tom istom bode (v bode plasta myslim, nie rafika)...uz mi to je trapne ist opat menit, esteze to nie je eshop
ja mam race king a cross king a nehadze ani jeden
dolezite aby dobre sadla patka,cize ho najprv nafukam na 4 bary aby si sa dol a potom spustim na tlak aky pouzivam rafik mas vycentrovany dufam
no, necentroval som ho. Kazdopadne stary plast ziadnu taku deformaciu nemal. Aj som ho fukal na 4bary, aj vyzera ze sedi dobre, aj tak hadze v jednom bode
Vyzera ze sedi dobre, alebo naozaj sedi dobre? Ja som vcera obuval Bontrager plast na bontrager rafik s nejakou originalnou plastovou paskou a az mydlova voda a vela cakania ma zachranilo
Podelim sa o skusenost s kevlar plastami. Kupoval som pred 4 rokmi a minuly rok kevlarovy plast Schwalbe Durano Plus 700x28, za mna paradny plast na cestu, aj na mokrom povrchu drzi paradne…pred rokom som menil plast na zadnom kolese a nasadil som ten novy, kedze som pozabudol, ze mam v batohu starsi kevlar…nasadit novy kevlar paradicka, lenze…vcera som upratoval veci a nasiel som starsi odlozeny kevlar, parada vymenim predny plast…nikdy viac…3 hodiny som sa piplal s plastom, nehovoriac, ze s plastovymi montpakami nasadit ? zabudaj…minimalne 1cm na dlzke 15cm som potreboval pretiahnut plast s pakami na kolesa Novatec Jetfly. Po dvoch hodinach som plast s vypatim poslednych sil nasadil, zial som zistil, ze som rozsekol pri tom trapeni aj dusu, ale podarilo sa to uz na druhy krat nasadit rychlejsie.
Trosku sa mi podarilo oskriet vonkajsi rafik kolesa s kovovou montpakou, co ma velmi hneva. Takze, aj dobre odstaty kevlar moze byt tiez sakra velkym problemom…za 15 rokov co jazdim som toto nezazil pri prezuvani…dnes som este nafukal plast na max predpisany tlak a rucne dotiahol do rafikov…tiez trapenie na par minut…
Neviem si predstavit mat karbonove kolesa, asi by som ich odpisal pri tom nasadzovani. Moja vina, ze som pozabudol na plast, to len na margo kupovania takych plastov do zasoby
Ale mozno som mal len stastie na taky kus…
tiež mam v dielni jedno durano s ktorým som sa potrapil a zlomil 4 montpaky.... to bol prvý a posledný cestný šajze čo som kupil nudzovo v predajni pred dovolenkou..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Premeral som to sublerou a je to rovnaké všade
toto iste riesim aj ja, conti trail king - prvy hadzal do strany v jednom bode, vymenili mi ho za iny ks, ten hadze opat v tom istom bode (v bode plasta myslim, nie rafika)...uz mi to je trapne ist opat menit, esteze to nie je eshop
dolezite aby dobre sadla patka,cize ho najprv nafukam na 4 bary aby si sa dol a potom spustim na tlak aky pouzivam
rafik mas vycentrovany dufam
Ved zober koleso aj plast do predajne a nech to vidia aj oni
Trosku sa mi podarilo oskriet vonkajsi rafik kolesa s kovovou montpakou, co ma velmi hneva. Takze, aj dobre odstaty kevlar moze byt tiez sakra velkym problemom…za 15 rokov co jazdim som toto nezazil pri prezuvani…dnes som este nafukal plast na max predpisany tlak a rucne dotiahol do rafikov…tiez trapenie na par minut…
Neviem si predstavit mat karbonove kolesa, asi by som ich odpisal pri tom nasadzovani. Moja vina, ze som pozabudol na plast, to len na margo kupovania takych plastov do zasoby
Ale mozno som mal len stastie na taky kus…