Mam XT kluky (hollowtech II). Nejako sa to v poslednom case rozpukalo. Tak som to rozobral a premazal, zial bezo zmeny. Dotiahnute su kluky na oske, pedale, sedlovka, vsetko mozne. Ak si predstavite, ako je tam riesena oska a uchytenie kluk, nechapem co tam po premazani moze robit bordel (loziska su v poriadku). Kukal som aj ram, ale ziadnu prasklinu som nenasiel. Pukanie sa ozyva vylucne pri slapani, najma pri silovom slapani, nejde zo sedlovky ani z inych komponentov.
Skusal som so zabrzdenou brzdou tlacit kolmo na ram v strede a nic, bol ticho. Ale ked som so zabrzdenou brzdou stupil na kluku a zatlacil (kolesa sa nepohli), pukanie sa ozvalo...
Any ideas?
zaujimavy objav
snad len vsetko poriadne rozobrat do najmensieho srobika, precistit namazat poskladat naspat. ked neprestane, tak uz asi len nejaky servis.
zaujimavy objav
snad len vsetko poriadne rozobrat do najmensieho srobika, precistit namazat poskladat naspat. ked neprestane, tak uz asi len nejaky servis.
to je asi to co pocut nechcel
Si zlatý. A kde ich mám zobrať?
a do rozoberania a precistenia stredu sa nechcem pustat lebo niesom si isty ci by som to potom dal dokopy, zda sa mi to dost zlozite, a navyse tam nesmie ist hocijaka vazelina
ram mam Author Traction 06 http://author.sk/verbal/1412/... presmykac to urcite nie je, lebo ked idem tak vidim ze retaz nesucha o presmykac... ale nezda sa mi ze by to mohlo byt ramom
No ja si myslim ze krutenim ramu to nebode lebo by potom pri zabere suchali vsetky prevodniky. Ono tieto problemy sa dost blbo riesia opisom ked sa spytas nejakeho skuseneho servisaka tak to rozozna uz po zvuku.
MNe to robi presne tak ako tebe. Neriesim to, podla mna to je tymi nabehmi, co su tam prinitovane.
no ja som si isty ze je to krutenim ramu pretoze to robi od 3-7+ ked dupem zo sedla.. v sede je to dost natesno a tie authory sa nenormalne krutia.. ak idem v sedle tak je to ticho, ak sa postavim tak presne v zabere pravou nohou to sucha...
ja som tunajsi spammer
OffTopic team Rullez
nie, o tom pochybujem, lebo to puka len pri tlaku na kluky (aj ked sa kolesa nehybu). Vidim to na ten ram, tak sa zda. Len davat vsetky veci dole a postupne to kontrolovat je casovo dost narocne. Ked budem mat cas, dovlecem to do kellysu.