ahojte!chcel by som Vás spýtať na pár info. ohladne pukania vidlice.Puká mi pri silnejšom zabrzdením.Odhadujem to na čas medzi korunkou a stĺpikom.Dá sa to dako riešit?dakujem za info
ahojte!chcel by som Vás spýtať na pár info. ohladne pukania vidlice.Puká mi pri silnejšom zabrzdením.Odhadujem to na čas medzi korunkou a stĺpikom.Dá sa to dako riešit?dakujem za info
najprv zisti, kde presne pukanie vznika, inac sa to dost tazko odstranuje........
vyber vidlu z ramu, upni za krk do zveraka a skus ci to neni v spoji korunka-krk
skontroluj presne usadenie spodneho konusu na krku, skontroluj osadenie misiek v hlavovej trubke.....
moze to byt hocikde, ale ako vravim najprv lokalizuj
vysledky pokusov a pozorovani potom zverejni, aby sa poucila aj ostatna verejnost
podotazka ake mas brzdy?
mas utiahnuty kotuc?
vravim, moze to byt uplne hocikde
všetko spravené.Puká v spoji,krk-korunka už to raz bolo na reklamačke,vidlicu vymenili ,druhá robí to isté a moc sa mi to nechce posielat do česka dá sa to dáko riešit?
neviem o akú vidlicu ide no pravdepodobne ide o vakel v púzdrach ... skús zabrzdiť prednú brzdu a strč si prst medzi vnútorné nohy vidlice a mostík vonkajších nôh, pritom pohybuj bikom dopradu a dozadu (pri zabrzdenej brzde) ... pravdepodobne pocítiš medzi vnút. a vonk. nohami vakel ktorý nemusí byť veľký a pravdepodobne bude spôsobovať on práve tieto zvuky ... najlepšie bude riešiť asi reklamáciu ešte raz ale pri nej zdôrazniť vakel v púzdrach (pravdepodobný pôvodca zvukov)
EDIT ... sorry ako si som nečítal o tom spoji krk <> korunka .... ale tak keby mal niekto porblém a nevedel by kde je problém
všetko spravené.Puká v spoji,krk-korunka už to raz bolo na reklamačke,vidlicu vymenili ,druhá robí to isté a moc sa mi to nechce posielat do česka dá sa to dáko riešit?
tento spoj je u vacsiny vyrobcov nerozoberarelny, alebo by aspon mal byt, takze. bud to posli na
reklamaciu alebo si podaj inzerat, ze kupis vnutorne nohy s korunkou..............
isteže si pomáhali, marzocchi sa vyrába v suntoure... jo a rux je vnútorne tiež to isté ako marzocchi (neviem aký presne model)... ako radí ja?no!, pošli to na reklamáciu, alebo kúp novú vidlicu, vnútorné nohy budeš asi ťažko zháňať. ešte by si sa mohol skúsiť spojiť s milanom, možno by ti vedel poradiť/pomôcť.
tento spoj je u vacsiny vyrobcov nerozoberarelny, alebo by aspon mal byt, takze. bud to posli na
reklamaciu alebo si podaj inzerat, ze kupis vnutorne nohy s korunkou..............
stlpik sa da z korunky vylisovat....kamarat ohol krk na nixone zaniesol to do servisu a bez problemov mu to urobili...dali mu tam stlpik z nejakej inej vydlice a zatial drzi dobre
takže som sa rozhodol ,že ju pošlem na reklamačku ,lebo to pukanie vo mne nezbudzuje pocit istoti.Ale rozmyšlam,či si ju mam po vrátení z reklamácie nehať alebo kupit toru.Určenie en/fr.Dakujem za rady edit:alebo niečo ine ?:)
uspesne hladanie pukania, ja mam uz treti ram a az teraz nepukam.....))samozrejme pred prvou vymenou ramu u vyrobcu som najprv riesil vidlu, mazal co slo, frezovalo sa hlavove, menilo sa stredove...aby mi dali druhy ram, ktory nepukal az mesiac, treti mam zatial tristvrte roka)))
S pukajúcim krkom nič nespravíš ak ti to niekto odstráni tak to aj tak časom povolí.Dobre by bolo skúsiť od niekoho zohnať daný diel,alb.kontaktovať dovozcu KCK-OSLANY poprípade kúpiť novú vidlicu.
takže som sa rozhodol ,že ju pošlem na reklamačku ,lebo to pukanie vo mne nezbudzuje pocit istoti.Ale rozmyšlam,či si ju mam po vrátení z reklamácie nehať alebo kupit toru.Určenie en/fr.Dakujem za rady edit:alebo niečo ine ?:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najprv zisti, kde presne pukanie vznika, inac sa to dost tazko odstranuje........
vyber vidlu z ramu, upni za krk do zveraka a skus ci to neni v spoji korunka-krk
skontroluj presne usadenie spodneho konusu na krku, skontroluj osadenie misiek v hlavovej trubke.....
moze to byt hocikde, ale ako vravim najprv lokalizuj
vysledky pokusov a pozorovani potom zverejni, aby sa poucila aj ostatna verejnost
podotazka ake mas brzdy?
mas utiahnuty kotuc?
vravim, moze to byt uplne hocikde
EDIT ... sorry ako si som nečítal o tom spoji krk <> korunka .... ale tak keby mal niekto porblém a nevedel by kde je problém
stlpik sa da z korunky vylisovat....kamarat ohol krk na nixone zaniesol to do servisu a bez problemov mu to urobili...dali mu tam stlpik z nejakej inej vydlice a zatial drzi dobre
toru na fr? zly vtip...