Caute, nevedeli by ste ci ma E*****n uchyty i na V-brake brzdy? Je to podla mna dobra vidla za taku cenu a ja by som potreboval vzduchovu vidlu v tejto cenovej hladine - 5 000 Sk - a s uchytmi na V-braky. Diky Vam vsetkym ochotnym moc:)
Ma samozrejme aj na V-cka, ja mam prave taku. Vrelo odporucam ju kupit upravenu cez tuning-test.cz. Nechcem robyt reklamu, ale za tie peniaze to naozaj stoji.
Pravdepodobnost, ze kupis aj jazdenu vidlu za 5k ktora bude zrovnatelna s vyladenym E*****nom (ktory ma navyse 2 roky zaruku) je dost miziva. Ja som vidlu zhanal 1/2 roka a nakoniec som skoncil pri tamtom E*****ne tiez... Aj tak davat cokolvek lepsie a drahsie na moj momentalny bike by bol zbytocny luxus, takze treba zvazit vsetky pro a proti a potom sa rozhodnut. Ja som este zvazoval RS Duke jazdenu so 100mm ktora sa da tiez cca 5k-6k zohnat. Ked trocha pochodis po ceskych forach, tak je zopar nadsencov (nepocitam Milana, ktory to upravuje), ktori tuto vidlu co sa citlivosti a chodu tyka porovnavaju s FOX Talas, co radsej nebudem komentovat a necham na zvazeni jednotlivcom.
Ked sa pre E*****n predsa len rozhodneš, kupuj určite cez www.tuning-test.cz ja som kupil vzduchového Axona a stál za..., a tak som ho musel poslať na úpravu aby to nejako pružilo. Ale stratil som záruku
Ja som dal na ram merida matts sport 500 E*****n so 110mm, geometriu to zmenilo, kedze som mal predtym 80mm, ale len k lepsiemu!...No 120 a viac by som tam nedaval, kedze mam rad aj prudke vyjazdy a prilis casto sedlo v zadku nemusim...
aha ja chodím na malino ak poznáš a zjazdovkou dole alebo popod vlek taký čistý fr ale popod lanokou som mal dosť a hlavne tie stromy .A ináč čudkovo a tak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ma
ak si ho ešte nečítal