Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
nemám žiaden problém ... ale keď na fóre kopec ľudí tvrdí ako to vŕzga a hento a tamto ... tak rozmýšľam aj nad alternatívou .. len ja mám malý nájazd a teraz s gravelom budem mať na mtb ešte menší tak ja nemám problém v podstate s ničím
A ak shimano tak XTR, tie kazety boli vždy nesmrteľné
Caute. Druha sezona na AXS XX1, okolo 6500 km najazd. Prehadzovacka prestava radit. Konkretne dnes prestala uplne. Prejavi sa to tak ze po zalozeni baterky 3-4 krat preradi a potom preblikne zelena, cervena, cervena a kaput. Baterka je plna (skusal som dalsie dve baterky) a v saltri je taktiez nova CR. Update je posledny. Mate niekto podobnu skusenost?
Takže ked to pojde takto tak je to niečo hrozné za 500eur len necele 2 sezony tak ďakujem pekne uz sa normalne tešim ! Nevieš to reklamovať?
Dnes mi to prestalo uplne radit v polovici cesty, ked som vysiel na BK. Spustil som sa teda odtial do Velocity, chalani skumali, pozicali mi dalsiu bateriu, ale ani 1 km som nepresiel a vypla. Tak som sa vratil spat. Premerali aj moju bateriu, napatie ma OK. A vyplo AXS opakovane aj u nich. Takze to skusim reklamovat - Scalpel je model 2021 a kupoval som jul 21, cize este by som to mal stihnut.
2x GX AXS
Full 5500 km a x padov na nu a zatial radi bez problemov (od 04/2021 )
Gravel 6989 km a a tiez bez problemov (od 07/2021)
Na oboch povodne baterky, nabijam pravidelne, nikdy nenechavam do cervena
Prosím vás môže mi niekto objasniť aký je rozdiel medzi klukami xx1 s 55 linkou MTB WIDE a novými klukami XX tiež s 55 linkou MTB WIDE, ked všade píšu že nová sada sa nesmie miešať zo starou akože chápem že prevodník je iný kvôli flattop. dik
nebude to len tak, že nový prehazdovač len s novou kazetou a nová kazeta len s novým prehadzovačom? aj keď ono to asi v reále bude závisieť aj od iných vecí keďže vždy je tam rozsah nastavenia prehadzovača ale tak, kto by obetoval peniaze aby zistil, či práve pri jeho ráme by to nefungovalo?
No ved to ano ze nova kazeta iba s novým prehadzovacom lebo kazeta je posunuta myslim cca 2mm do vonka ale nechapem tie kluky akože ked mám teraz na biku 55 chainline tak načo by som musel kupovať nove kluky ked tak prevodník. Ale hej xx1 stoja cca 350 a xx 600eur im trosku haraši
Ano, novy prehadzovac len s novou kazetou, retazou a klukami. “Len” V pripade ze mas 55cl, tak si myslim ze ozaj staci kompatibilny prevodnik s novou retazou, pokial sa teda taky da zohnat..
"Prevodníky určené pre XX, XX SL a X0 kľuky disponujú novým 8-skrutkovým rozhraním, namiesto pôvodného 3-skrutkového." tak uz len zistit ci budu pasovat dierky na 3 sroby
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ak shimano tak XTR, tie kazety boli vždy nesmrteľné
Dnes mi to prestalo uplne radit v polovici cesty, ked som vysiel na BK. Spustil som sa teda odtial do Velocity, chalani skumali, pozicali mi dalsiu bateriu, ale ani 1 km som nepresiel a vypla. Tak som sa vratil spat. Premerali aj moju bateriu, napatie ma OK. A vyplo AXS opakovane aj u nich. Takze to skusim reklamovat - Scalpel je model 2021 a kupoval som jul 21, cize este by som to mal stihnut.
Full 5500 km a x padov na nu a zatial radi bez problemov (od 04/2021 )
Gravel 6989 km a a tiez bez problemov (od 07/2021)
Na oboch povodne baterky, nabijam pravidelne, nikdy nenechavam do cervena
Prehadzovacku som poslal do Aspire.
Pripajam aj odpoved zo SRAM Supportu.
o.t. Docasne som nahradil AXS-ko XX1, GX-kom z mojho druheho bajku. A vo funkcnosti a plynulosti radenia som zatial nenasiel ziadny rozdiel.