Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
edit: nasiel som peknu ciernu skrutku, ktorou sa sroubuju mechaniky do PC case, aj rozsirenu zakladnu to ma, len treba zavitove lepidlo. (len pozro, nie kazda PC skrutka tam pasuje, niektore maju hruby zavit).
Asi tam byť má, na mtbr.com, píšu že bez neho ten pin či čo toje dostane volu a šalter sa rozladí,je tam vela reklamácii SRAM o tom vedia a menia to za nové kusy...a to som začínal mať Sram rád...
presne, to je malé M3, ani tá čo drží gumičky na ráfikových brzdách nepasuje to je M4 myslím.... možno sme si všetci len pridali 1g navyše 😂 ale zas keď je tam ten závit...
Z reklamacii od SRAMu sa vracia so skrutkou (ako ma airbilly). Z toho co tam pisu som pochopil, ze casom povoli/vypadne/whatever vo vnutri puzdro, lebo ho nema co drzat a potom sa to rozbije. VYpada, ze to obvykle vydrzi aj rok a viac bez.
Mne na tej mojej príde, že mám vôľu vo všetkých ostatných miestach iba to miesto kde chýba tá skrutka je pevné chcelo by tie diskusie celé prečítať, lebo ja som to pôvodne hľadal a myslel som si, že to je elektronická chyba a hľadal som nejaký reset do nejakej východiskovej pozície, ale zdá sa mi, že aj mikroladenie keď stláčam, tak jedným smerom krokovanie ide a druhým ide 3 krát potom ďalšie kliky sa nepohne a potom zas sa pohne o 2, a teda akoby nemala správne ladenie. Ale to môže byť spôsobené práve vôľou v celom mechanizme.
daj podložku a je, keď to má len zabranovat vypadnutiu puzdra, učel to plniť bude... ale určite by som tie skrutky tam dával na lepidle na závity, nech sa zas nestratí
tecka: ano, podlozku v pohode . Ked mas 40ks, to si mozes otvorit eshop .. pobalis to pekne do plastovych sackov, vytlacis k tomu karticku a mozes predavat, skrutku kus po 2e + postovne Nazvi to nejako este fajnovo, napr. e- screw AXS compatible, enhanced funcionality, alebo tak.
Oni tam odporucaju aj nieco ako Loctite 243, aby to vibracie neuvolnili. Inak komu sa nechce hladat, tu je presne to, co tam ma ist a z irska to bude za par dni v schranke.... https://www.ebay.com/itm/182743270122?var=690061390781
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi za to tie zlavy
edit: nasiel som peknu ciernu skrutku, ktorou sa sroubuju mechaniky do PC case, aj rozsirenu zakladnu to ma, len treba zavitove lepidlo. (len pozro, nie kazda PC skrutka tam pasuje, niektore maju hruby zavit).
Lepšie to večer s iPhone nedám
ten je tusim m5 az, toto je pidi skrutka
Mozno je to chytak
Z reklamacii od SRAMu sa vracia so skrutkou (ako ma airbilly). Z toho co tam pisu som pochopil, ze casom povoli/vypadne/whatever vo vnutri puzdro, lebo ho nema co drzat a potom sa to rozbije. VYpada, ze to obvykle vydrzi aj rok a viac bez.
https://www.ebay.com/itm/182743270122?var=690061390781
Ale pockam na odpoved zo SRAMu. Dam vediet...