Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
chcem kupit sram axs.. neviem s akou packou..rocker alebo motylikom..vase skusenosti -rady?
dakujem!
štandardne sa predáva s motýlikom a rocker sa dá prikúpiť, aspoň tak to bolo keď som kupoval pred rokom. ako píše kolega, treba vyskúšať, mne rocker tiež nesadol, môžem posunúť ďalej
..takze vyskusam..ked nesadne ..za par eur..vymenim..ok..chcem to na crosscountry jazdenie..pisu,ze tam XX1-Gx sady a na all mountain a enduro XO1 ..prave tu som chcel.. cize len s tych dvoch vybrat,alebo aj XO1 moze byt..dakujem!
Vydrži to tak 10 000km pri bežnej prevadzke? To znamená dlhe výjazdý zvaznice atd. Ma tu niekto na tom taky najazd? Zvazujem ist do toho no dosť bajku nakladam nie na trailoch ale celodenky dostane poriadne vytriasť
Poprosim dáť tu realne skúsenosti a nie že kamarát povedal
ani ja to nesetrim, prehadzovacka ako kazda ina. ALE umyselne ju nenicim. mam xx1 axs uz pomaly 2 roky a super. zvaznice, kamene, listie a blato... paradne to stale radi.
Ja mam môj gx axs od 09/2021 - nájazd 6000km v teréne (Nízke Tatry, Veľká Fatra, Kremnické vrchy) a zatiaľ žiaden problém. Mal som aj 1 light crash, kde som ľahol na bok na ľade a šalter sa šúchal s bikom asi 3m a vpohode, nič sa tomu nestalo, len povrchové škrabance.
Ja mam môj gx axs od 09/2021 - nájazd 6000km v teréne (Nízke Tatry, Veľká Fatra, Kremnické vrchy) a zatiaľ žiaden problém. Mal som aj 1 light crash, kde som ľahol na bok na ľade a šalter sa šúchal s bikom asi 3m a vpohode, nič sa tomu nestalo, len povrchové škrabance.
To uz je lepsie to som potreboval zistiť cca či stoja tie peniaze za cistý vzhlad a zase či aj niečo vydrzí ja mam najazd cca tych 10 000km za 2r zvažnice 100km výjazdý ale aj 168km vyjazdý a 3700výškové snaď vydrží baterka . Ok dik za info.
Na vyjazdy ako robis by som odporucil nosit aj druhu bateriu. Je to male, lahke a 50e naviac pri cene AXS neni zas tak hrozne. Je to istota, eliminujes na 99% to "snad"
Alebo zobrat aj AXS sedlovku
Na vyjazdy ako robis by som odporucil nosit aj druhu bateriu. Je to male, lahke a 50e naviac pri cene AXS neni zas tak hrozne. Je to istota, eliminujes na 99% to "snad"
Ahoj tak aj uvažujem druhú baterku + nosit pri sebe aj CR 2032 čo ide do radenia:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dakujem!
dakujem!
štandardne sa predáva s motýlikom a rocker sa dá prikúpiť, aspoň tak to bolo keď som kupoval pred rokom. ako píše kolega, treba vyskúšať, mne rocker tiež nesadol, môžem posunúť ďalej
Poprosim dáť tu realne skúsenosti a nie že kamarát povedal
To uz je lepsie to som potreboval zistiť cca či stoja tie peniaze za cistý vzhlad a zase či aj niečo vydrzí ja mam najazd cca tych 10 000km za 2r zvažnice 100km výjazdý ale aj 168km vyjazdý a 3700výškové snaď vydrží baterka . Ok dik za info.
Ahoj tak aj uvažujem druhú baterku + nosit pri sebe aj CR 2032 čo ide do radenia:)