Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
peter120 a nie je mozne ze je tam 1 clanok a menic napatia? ako v powerbankach ked mas 3,7V clanok ale odber je 5V
normalny odber z usb nema spicky ako pre motory(je stabilny), cize pre powerbanku menic moze stacit. tu su motory a aj voltaz je 7,4 cize to znaci ze su tam 2 clanky a nie menic.
pre motor je lepsi tvrdy zdroj, a to bateria je na rozdiel od menica. a menic nema 100% ucinnost
podla mna ak problem je rusenie, tak vytiahnut baterku na chvilu musi pomoct.
nepomohlo, vyberal som ju viac krat v lese a to musi byt nejaky obvod asi v nej.
len nerad menim veci do radu a skusam pokus omyl za peniaze. ako pri aute, urcite je to toto, aha tak nie. tak to bude toto, aha tak nie. a len platis a platis. nakoniec je to somarina za par eur ale uz si pred tym vemenil diely za desiatky/stovky eur ktore za to urcite mohli.
500mAh vs 300mAh pri rovnakej velkosti ? No , tam daco nebude uplne dobre s tou nonoriginal baterkou, bud tam daco chyba, alebo su to cinske mAh
Inak to je predrazene riadne, asi aj viac ako Olympus baterky
podobne. im sa baterka tvarila mrtva aj v nabijacke, mne len v pehadzovacke
to len na margo toho ako su original baterky SRAM najlepsie a neoriginal su shit
copyrightshop.sportsbasement.com shop.sportsbasement.compremerat po nabiti medzi +- ma byt 8v az 8,4v.
ked to prdne si myslim ze tam nameras nulu.
predpokladam ze ochranny bms obvod zareaguje na rusenie-spicky a odpoji bateriu od zvysku.
bms ma za ulohu aj oba clanky rovnako nabijat, vybalansovat. ak jeden ci oba su mrtve, rovnako zareaguje a na vyvodoch ma byt nula. vtedy uz nabijacka nemusi pomoct.
rozobratim puzdra a opatrnym! napojenim priamo na clanky niekedy sa da bateria ozivit.
ale predpokladam ze cele je to zaliate kvoli vodotesnosti, cize smola..
teoreticky, zly kontakt moze zhorsit situaciu, treba skusit sprej na kontakty vatova tycinka
Z toho co pisal scarinko to nie je mrtvy clanok, stacilo vlozit do nabijacky a znovu vybrat a uz to slo. Kontakt by teoreticky mohol byt, ze sa obcas zasekne pruzinka, ale to , ako pisal, skusal viackrat po sebe vkladat a nic. Az ta nabijacka. Cize treba pockat na to z merakom v ruke .
newmman: tak to bude ono
peter120: ten sram z videa je imho iny problem, tam je dost vybita bateria, predpokladam, ze je tam pozadovane min. napatie, ale teda neviem isto
Alebo si kupit original a vyhnut sa vsetkym tymto anomaliam. Mne sa zatial vzdy ukazalo, ze ked som chcel silou mocou usetrit, nakoniec som na tom este prerobil...
Alebo si kupit original a vyhnut sa vsetkym tymto anomaliam. Mne sa zatial vzdy ukazalo, ze ked som chcel silou mocou usetrit, nakoniec som na tom este prerobil...
Presne tak. Podobne, keď som mal iphone pripojený na Apple car play neoriginál káblom, tak to stále vypadávalo. Teraz mám originál a všetko ide pekne hladko. Takže som neušetril nič.
Jasne ,keď kupovať salter bez baterky ,tak dokúpiť origo ,ale keď mám novú sady s 2 baterkami ,tak ako zálohu kúpiť nejakú vyprostovaciu z alika,keď už to vie ako píšete hocikedy zblbnut...
Nie je to take lahke, ja mam original, a vid moje vypadky vyssie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nj, ale za jeden original moze kupit dalsie 3 fejky, a to se vyplati
peter120 a nie je mozne ze je tam 1 clanok a menic napatia? ako v powerbankach ked mas 3,7V clanok ale odber je 5V
pre motor je lepsi tvrdy zdroj, a to bateria je na rozdiel od menica. a menic nema 100% ucinnost
podla mna ak problem je rusenie, tak vytiahnut baterku na chvilu musi pomoct.
len nerad menim veci do radu a skusam pokus omyl za peniaze. ako pri aute, urcite je to toto, aha tak nie. tak to bude toto, aha tak nie. a len platis a platis. nakoniec je to somarina za par eur ale uz si pred tym vemenil diely za desiatky/stovky eur ktore za to urcite mohli.
Inak to je predrazene riadne, asi aj viac ako Olympus baterky
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
to len na margo toho ako su original baterky SRAM najlepsie a neoriginal su shit
ked to prdne si myslim ze tam nameras nulu.
predpokladam ze ochranny bms obvod zareaguje na rusenie-spicky a odpoji bateriu od zvysku.
bms ma za ulohu aj oba clanky rovnako nabijat, vybalansovat. ak jeden ci oba su mrtve, rovnako zareaguje a na vyvodoch ma byt nula. vtedy uz nabijacka nemusi pomoct.
rozobratim puzdra a opatrnym! napojenim priamo na clanky niekedy sa da bateria ozivit.
ale predpokladam ze cele je to zaliate kvoli vodotesnosti, cize smola..
teoreticky, zly kontakt moze zhorsit situaciu, treba skusit sprej na kontakty vatova tycinka
Máš tam napísanu konfiguráciu 2S1P - čiže dva články v sérii.....
predpokladam ze tie incidenty s tymto suvisia, smutne ze sa to tyka aj drahemo sramu
peter120: ten sram z videa je imho iny problem, tam je dost vybita bateria, predpokladam, ze je tam pozadovane min. napatie, ale teda neviem isto
Presne tak. Podobne, keď som mal iphone pripojený na Apple car play neoriginál káblom, tak to stále vypadávalo. Teraz mám originál a všetko ide pekne hladko. Takže som neušetril nič.
Nie je to take lahke, ja mam original, a vid moje vypadky vyssie