Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Mozno ta neoriginalna ma mensiu kapacitu, ktora je aj tak dost mala, ked tomu pomohla nabijacka. Chce to premerat ju, ked prestane fungovat. Ale ja osobne by som teda neoriginalnu nekupil, len ako zaloznu do vrecka. Uz samo o sebe elektricka prehazka je na povazenie, natoz este riskovat volajaku pofidernu bateriu (casom sa mozno objavia kvalitne a s vacsou vydrzou, pocitam). Vseobecne ale s alternativnymi baterkami nebyva problem, mavaju akurat mensiu kapacitu a hlavne rady sa nafuknu (ale to obcas aj origo).
Nie som odborníčka na elektro, ale nemôže byť interferencia alebo rušenie aj medzi komponentami s bezdrôtovým BT prenosom? Veď problém nemusím byť iba v prehadzovačke. Ale prehadzovačka predsa nereagovala na impulz od radenia.
V GHz pásme kde pracujú takéto zariadenia a vzhľadom na vzdialenosť prehadzovačky od radenia je rušenie minimálne.
Skusil by som ju premerať či dáva rovnaké hodnoty napätia.
Nie som odborníčka na elektro, ale nemôže byť interferencia alebo rušenie aj medzi komponentami s bezdrôtovým BT prenosom? Veď problém nemusím byť iba v prehadzovačke. Ale prehadzovačka predsa nereagovala na impulz od radenia.
prehadzovacka nereagovala ani na vlastne tlacitko na nej co teda vylucuje BT prenos
ltopri baterkach je otazka originality obzvlast na povazenie, ako ajtak by si mohol byt k tomu blizko
myslis ze take HP alebo Lenovo si vyraba baterky do NB? prd makovy, vyraba ich 2power ako OEM, rovnake baterky s nalepkou 2power vyraba aj pod svojou znackou a stoja 1/3 ceny
Rovnako to vidim aj pri SRAM. nemal som to rozobrate ale vnutri je isto nejaky LiION / LiPol clanok a pravdepodobne nejaky obvod este.
Však to preto som použil slovo môže nie že tam je, treba čítať s porozumením
Sram ma na baterke tiež 7,4 Vdc čiže to by malo sedieť ale treba zistiť reálnu hodnotu tej náhrady
7,4v znamena 2 clanky
litiovky, najma lipo maju v puzdre ochranny bms obvod. ked si dal na nabku a sa zobudila asi ten obvod sa spamatal.
pochybujem ze by samotny clanok nahodne reagoval. kedze su tam motory to znamena rusenie, napatove spicky co moze na elektroniku vplyv. ale s tym mal dizajner pocitat. https://www.allaboutcircuits.com/technical-articles/introduction-to-battery-management-systems/
proste sú firmy ako sram, apple, ... kde by som neriskoval alternatívnu elektroniku a napr vo foťáku olympus mi neoriginálna batéria funguje presne rovnako dobre ako orig. Imho skúsil si lacnú alternatívu a teraz proste zaplať tých 45-50 euro za novú a budeš rovnako spokojný s axs ako my ostatní. Neviem či tuto je podstatné riešenie či tá batéria je proste zlá alebo či to bola náhodná zhoda okolností
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V GHz pásme kde pracujú takéto zariadenia a vzhľadom na vzdialenosť prehadzovačky od radenia je rušenie minimálne.
Skusil by som ju premerať či dáva rovnaké hodnoty napätia.
ltopri baterkach je otazka originality obzvlast na povazenie, ako ajtak by si mohol byt k tomu blizko
myslis ze take HP alebo Lenovo si vyraba baterky do NB? prd makovy, vyraba ich 2power ako OEM, rovnake baterky s nalepkou 2power vyraba aj pod svojou znackou a stoja 1/3 ceny
Rovnako to vidim aj pri SRAM. nemal som to rozobrate ale vnutri je isto nejaky LiION / LiPol clanok a pravdepodobne nejaky obvod este.
sram uvadza v manuale kapacitu 300mAh pri 3,7V
na tej mojej je na boku udaj 7,4V 500mAh 2,96Wh li-Ion
https://www.sram.com/globalassets/document-hierarchy/user-manuals/sram-road/electronic/battery-and-charger-user-manual.pdf
strana 24
napisal som aj dodavatelovi tak mozno posle novy kus
filipvon origo zatial nemam
Však to preto som použil slovo môže nie že tam je, treba čítať s porozumením
Sram ma na baterke tiež 7,4 Vdc čiže to by malo sedieť ale treba zistiť reálnu hodnotu tej náhrady
3,7V bude napatie samotneho li-ion clanku
litiovky, najma lipo maju v puzdre ochranny bms obvod. ked si dal na nabku a sa zobudila asi ten obvod sa spamatal.
pochybujem ze by samotny clanok nahodne reagoval. kedze su tam motory to znamena rusenie, napatove spicky co moze na elektroniku vplyv. ale s tym mal dizajner pocitat.
https://www.allaboutcircuits.com/technical-articles/introduction-to-battery-management-systems/
na tej mojej je na boku udaj 7,4V 500mAh 2,96Wh li-Ion
3,7V bude napatie samotneho li-ion clanku
Pozrime, ako rychlo sa tu menia informacie. Zrazu uz aj original bateria ma 7,4 V a nie 3,7...
peter120 a nie je mozne ze je tam 1 clanok a menic napatia? ako v powerbankach ked mas 3,7V clanok ale odber je 5V
Skoda, ze si sa na tom svojom linku nepozrel o tri riadky nizsie ked si pisal tu hlupost o 3,7 V.