Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Diky, No mne to robi na 2 bikoch, takze patku vylucujem, a kamos ma podobny problem na mtb. Nastavenie nepomaha. Ked nastavim micro aby to nerobilo prejavi sa to inde.
Podla mna vsetko vyzera byt ok Bcko je nastavene podla sablony, plus skusal som posuvat bcko hore/ dolu, skusim pofotit, ked sa dostanem zase k biku. Radilo to od zaciatku ok, az teraz sa to prejavuje takto divno. Retaz vytahana tiez nie je. No nic budem skusat .
Napadla ma ešte jedna vec, mne toto skákalo takto, keď som nedotiahol na fest zadnú osku, tam stačilo aj 1/4 otáčky nedotiahnutia a už to bolo zle. Je to síce blbosť a mala pravdepodobnosť, ale keď patras aj toto stojí za vylúčenie...
Pozrem, na ktorom mi to radi divne, ale davam to “za vinu” shimano kazete. Zuby mi tam hned nesadnu, najskor som zistil, ze treba uz novu retaz, ale robi to aj s novou.
Teraz ma napadlo, ze mam aj dalsie kolesa, ktore mozem vyskusat. Dam vediet.
Mne to zle sada na 33z pastorok co je 4. Striedam 5 retazi - menim po 300km, prva mala cca 600km ked som ku vymenil, kazeta ma cca 2600km. Tam by problem byt nemusel
V mieste kde ukazuje šípka niečo bráni tomu aby reťaz zapadla? Je divné, že reťaz zostane prehnutá a nenapnutá. Ramienko prehadzovačky ju nenapne? Prečo?
Ahojte, menil niekto z miestnych pôvodnú páčku radenia AXS za nový typ Rocker? Mám už tú novú páčku Rocker (na obrázku úplne vľavo). Moc mi nevyhovuje. Rada by som však vyskúšala ten pôvodný tvar (na obrázku v strede) ak by mi ho niekto mohol požičať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz ma napadlo, ze mam aj dalsie kolesa, ktore mozem vyskusat. Dam vediet.
Osku pozriem, to ma nenapadlo.
Diky moc vsetkym za rady, budem skusat
1. Koleso kazeta XT M8100 10-51 - cca2600km - obcasny oproblem so sadnutim retaze 2. Koleso kazeta XT M8100 10-51 - cca1100km - obcasny oproblem so sadnutim retaze
3. Koleso kazeta XT M8000 11-40 (11s) - bez problemu so sadnutim retaze
Akokeby jeden zub bol oprety o clanok
Akokeby jeden zub bol oprety o clanok
S mechanikou to nerobilo