Chcem kupit niake tie tretry do 3 000Sk a neviem si vybra respektive rozhodnut sa....rozhodujem sa medzi Scott comp 07 a axon edge{tie preto lebo maju pracku}.primem kazdu radu a ine znacky..........diky za vsetky rady
Tiež som nad nimi uvažoval, keď pohľadáš na nete nejaké recenzie, zistíš, že ohlasy sú vačšinou pozitívne. Pracka je spracovaná kvalitne, možno len z tej vzdušnej látky, ktorá nahradzuje sieťovinu som nemal dobrý pocit. Akonáhľe som, ale skúsil compy od specializedu(vo velosprinte ich majú za 82 éčiek, ale iba na posledné čísla na predajni, túto akciu na ich webe nenájdeš) , bol som rozhodnutý. Mal som v nich pocit lepšej "istoty." Ale, samozrejme každý má inú "labu," treba v prvom rade skúšať
ja som sa na tie compy chystal, ale som presvihol akciu na nete a uz som ich potom za tu fajnu cenu nevidel nikde.Aj som si skusal biele spesly a velmi sa mi pacili a sedeli na nohe! A este nieco k tym speslom comp.... model 2009 bol za 82 €, model 2010 za 117 €..... len nevidim do frasa okrem roku na nich ziaden iny rozdiel!!!! Mylim sa?
Ešte som 2010-ny nevidel naživo, ale podľa fotiek tam nie sú žiadne výrazné zmeny, hlavne čo sa týka vnútra tretier, to ostáva zachované... keď ti sedeli 09-ny tak budú aj 10-ny.
to hej...ale neviem ci je ta laska hodna cca 43 €..... 2010 stoja dokonca 125 €..... za 50 eciek kupim uz SPDcka zakladne !!! Som zavahal, bohuzial!!!!! Este skusim tie Shimana, skoda, ze chlapci nedavaju recenzie na nich a tie Bontragery.... este im dam tyzden!!!
Yoyomi: Mam M183N, turisticke MT40 a zimne MW80. Turisticke a zimne maju porovnatelnu podrazku a da sa v nich chodit bez problemov. Tie 183 by mali mat podrazku rovnaku ako 161 a je naozaj pevna. Chodit sa v tom da naozaj len nudzovo. Mam dojem, ze oproti turistickym aj viac vycnievaju kufre, takze dlazba a podobne povrchy su dost nebezpecne. Ale na druhej strane motivuju nezosadat z biku.
Otázočka - kúpil som si tretry na SPD a cez podrážky v mieste uchytenia kufrov mi do nich zateká voda - je to aj na iných tretrách takto, alebo tento model súdruhom nevyšiel?
Zvycajne je pri tretrach nalepka na prelepenie tych plechov, ktore drzia kufre. Nie je to sice vodotesne, ale aspon trochu to pomoze. Inak z principu je to idealne miesto na vstup vody a uplne odstranit sa to asi neda.
Quasko: To uz nie je motivacia, to je megamotivacia.
Mne teda voda do tretier cez podrazky v mieste uchytenia kufrov nezateka. Asi to bude tym, ze v nich nechodim po vode, ale ich mam zacvaknute v pedaloch.
P.S. Diera v podrazke ma aj vyhodu - ak sa ide v takych podmienkach ako Sulov v sobotu (resources/image/56016, resources/brod/56019), tak aspon ma voda kade odtiect.
Yoyomi: Mam M183N, turisticke MT40 a zimne MW80. Turisticke a zimne maju porovnatelnu podrazku a da sa v nich chodit bez problemov. Tie 183 by mali mat podrazku rovnaku ako 161 a je naozaj pevna. Chodit sa v tom da naozaj len nudzovo. Mam dojem, ze oproti turistickym aj viac vycnievaju kufre, takze dlazba a podobne povrchy su dost nebezpecne. Ale na druhej strane motivuju nezosadat z biku.
presne o to mi ide nezosadat z baiku,ale dupat pokial sa da .na chodenie a turistiku mam ine boty.zatial dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://velosprint.sk/shop/bontrager-tretry-rl-horske-panske-cierne-09.p.11286
su teraz v akcii za dobru cenu.
niesu prilis tvrde na chodenie ?
su teraz v akcii za dobru cenu.
niesu prilis tvrde na chodenie ?
Samozrejme ze su velmi tvrde
zavodne tretry nie su na chodenie.
Quasko:
P.S. Diera v podrazke ma aj vyhodu - ak sa ide v takych podmienkach ako Sulov v sobotu (resources/image/56016, resources/brod/56019), tak aspon ma voda kade odtiect.
presne o to mi ide nezosadat z baiku,ale dupat pokial sa da .na chodenie a turistiku mam ine boty.zatial dik
Bola bola , ale chýbalo východisko