poradte.. na zatiatku som mal jasno .. duro dj e... potom som presiel k tore 302 (318 je uz draha).. a teraz som sa zasekol tu. ci zobrat novy e*****n ed milana (teraz je to priblizne 175eur) alebo bazaroveho manitoua. poradte.. chcem to na xc.. lesne polne cesny .. ram specialized hr 09
keby si mozem tie vidli vyskusat tak by som sa tak sprosto nepytal.. lenze ani manitou ani e*****na som v rukach nemal... prvy krat ich uvidim ked ich rozbalim z krabice:-D preto sa chcem uistit ci bude e*****n za tie peniaze naozaj najlepsia volba
jazdil som aj manitou axel comp pruzina olej,teraz je to myslim relic ...dalo sa ..ked som este nevedel porovnat....potom to bola mazocha a teraz reba,skusal som aj kusok plukovnikov e*****na-dobra volba,vyborny chod,otazne je kolko vydrzi...
1000-2000km rocne ju snad nezabije po dvoch rokoch...
akákolvek seriozna vidla vydrží podstatne vyššiu záťaž. Upravený E*****n nieje výnimkou .....
za predpokladu, že sa o vidlu staráš (čistenie vnútorných nôh a namazanie, pravidelne kontrolovať olej nad piestikom .....)
náročnejšími testami u jedného "barbara" prechádza zatial Axon (vnútrajšok identický s e*****nom). Pri minimálnej údržbe, dlhodobom suchu nad piestikom, na servis príde, len ked je problém .... najazdené cez 7000 za rok.
dakujem! cenne rady. olej je k e*****nu od milana alebo ho treba kupit? predpokladam ze navod na doplnanie je tam.. mazanie vnutornych noh silikonovym olejom je snad samozrejmost
mafo mal skor na mysli servisovanie toho upraveneho.
2Mafo: Pochybujem, ze by to robil niekto oficialne na Slovensku.
Mna skor zaujima taky maly servis ako raz za rok rozobrat, vycistit a namazat, ci sa to da spravit podla povodneho manualu alebo tam nic nebudes sediet podla neho ... akurat objednavam jedneho e*****na tak som sa na to rovno opytal.
návod na údržbu a olej do vzduchovej komory je priložený ku každému Milanovmu E*****nu.
ak si na rozsiahlejší servis netrúfaš, tak ten ti spravia v akomkolvek servise, len ich treba upozorniť na úpravy, aby neboli prekvapený, ked im z vidly začne vytekať olej.
2scypho: oficialne, neoficiálne .... servis pre Milanové upravené vidly robím ja.
taktiež sa dá obrátiť so servisom na Lapierre ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
porovnávaš BAZÁROVÚ vidlu s vidlou, ktorá chodí absolútne neuveriteľne?
akákolvek seriozna vidla vydrží podstatne vyššiu záťaž. Upravený E*****n nieje výnimkou .....
za predpokladu, že sa o vidlu staráš (čistenie vnútorných nôh a namazanie, pravidelne kontrolovať olej nad piestikom .....)
náročnejšími testami u jedného "barbara" prechádza zatial Axon (vnútrajšok identický s e*****nom). Pri minimálnej údržbe, dlhodobom suchu nad piestikom, na servis príde, len ked je problém .... najazdené cez 7000 za rok.
2Mafo: Pochybujem, ze by to robil niekto oficialne na Slovensku.
Mna skor zaujima taky maly servis ako raz za rok rozobrat, vycistit a namazat, ci sa to da spravit podla povodneho manualu alebo tam nic nebudes sediet podla neho
ak si na rozsiahlejší servis netrúfaš, tak ten ti spravia v akomkolvek servise, len ich treba upozorniť na úpravy, aby neboli prekvapený, ked im z vidly začne vytekať olej.
2scypho: oficialne, neoficiálne .... servis pre Milanové upravené vidly robím ja.
taktiež sa dá obrátiť so servisom na Lapierre ....
... neviem, možno som