Otazka do plena. Kolko vam zhruba vydrzia klzne puzdra a reducery na tlmicoch Fox? Uz ma to stve, pretoze za sezonu uz budem musiet vymenit druhykrat (naj. 8600 km).
http://forums.mtbr.com/shocks-suspension/rock-shox-mounting-hardware-683080.html WTF? to uz nevedia vyrobit ani takuto primitovnost aby to sedelo? ten tlmic je uplne novy, puzdro neviem ci je nove, to pozriem este... ta vnutorna tycka ma spravny rozmer, viac to neutiahnem vo vahadle, len tie 2 vonkajsie "rukavy" + oko tlmcia je kratsie ako ta vnutorna tycka zhruba o ten 1mm ...:/
Nemalo, tlmic je novy a ram z roku 2014, napisal som predchadzajucemu majitelovi, tak som zvedavy. Kazdopadne aj tu sa spominaju gumove kruzky - http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/rockshox-rear-shock-mount-hardware-1-2-x-1-2-/rp-prod54654 aj ked na obrazku nie su. No bordel. Mozem v pondelok skocit do servisu nech mi prelisuju nove puzdro, ci to pomoze ale ak nie tak zas par eur v rici. :/ Najradsej by som tam supol ten novy system polymerovy co ma Fox, ale nejako nesedia rozmery, budem to musiet este premerat a skontrolovat.
Ja mam niekolko tych RS spacerov a tusim ziaden nie je presny, ale vola by kvoli tomu byt nemala. To skor bud dotiahnut, alebo puzdro ma volu.
Jasne, co ine to mohlo byt. Puzdro vymlatene, ta tycka ide uplne polahky vsunut do oka a nasledne je medzi tlmicom a tyckou vola. Co myslite, toto http://www.spoke-store.sk/fox-m8-mounting-hardware/ v rozmere 42.19mm bude ok? Sucasna tycka som odmeral na 42,3 mm takym posuvnym meradlom co udajne na 0.1mm presne meria. Nechce sa mi do toho kupovat klasike puzdro a zas to x krat za sezonu menit (aspon na Giante s Maestrom som mal taku skusenost).
ja som zobral o niečo užšie spacery s toho Foxáckeho kitu, bolo mi treba 22mm a 30mm momentálne tam mám nahodené 21,85mm a 29,97mm bez problémov
tých 42,19mm bude v poriadku podľa mňa
vdaka, vyskusam cakam este na odpoved ci vedia dodat aj 19mm na spodne oko, v ponuke nemaju, ale na nejakych zahranicnych weboch som nasiel ze su aj take
čaute, mám takú otázku, môže vydraté klzné púzdro zapríčiňovať pukanie pri šlapaní? systém puženia je Maestro, zadná stavba bola rozobraná a ložiská vyčistené a premazané, takže v tomto to nie je..sedlovka tiež nie..
Jazdil som maestro takmer 7 sezon...ak mi pukalo v rame na 90% to bola stycna plocha pri lozisku (dolne vahadlo) na zadnej stavbe (nie pod tlmicom)...pritom ako pises loziska boli OK, len bordel v mieste ,,kov na kov" sa sporadicky pripominal...
Tiez to mam tak, bud tie skrutky/capy, alebo potom nieco v dolnych loziskach. Vydrate puzdro by nemalo pukat, lebo tam bude vola. Ale to je tazko takto posudzovat , ked to clovek nema v ruke.
ako vravím, celú stavbu aj s vahadlami som mal dolu, všetky ložiská otvorené, vyčistené brakecleanerom do sucha, vystriekané kompresorom, natlačená nová vazelína..ešte ma napadlo stredové zloženie, nalisovať ho na loctite, ale uvidím večer keď nahodím tlmič s novým púzdrom..ok díky aj tak..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne, co ine to mohlo byt. Puzdro vymlatene, ta tycka ide uplne polahky vsunut do oka a nasledne je medzi tlmicom a tyckou vola. Co myslite, toto http://www.spoke-store.sk/fox-m8-mounting-hardware/ v rozmere 42.19mm bude ok? Sucasna tycka som odmeral na 42,3 mm takym posuvnym meradlom co udajne na 0.1mm presne meria.
tých 42,19mm bude v poriadku podľa mňa