do toho brzdoveho cistica by som uz asi nesiel bo mi to pripada prilis agresivne. ja osobe pouzivam cyklostar kde litrova flasa ma stoji asi 200Sk a spokojnost. ale ta nafta asi tiez nebude zla aj ked som to nikdy neskusal pretoze ju potom nemam kde zlikvidovat a do kanala to nepatri...
war... kludne použi do "pračky" na retaz naftu....alebo petrolej....
vyčistí to perfektne ...alebo stači len štetec ale to je podstatne pracnejšie
a potom to mierne namasti niečim na retaz...... ja som bol nedavno na letisku a tam mechanici na všetko použivali KONKOR a chvalili to....
kupil som to v HYPER... použivam a je to asi za 1/3 ceny "špeciálov"
a mimochodom česká armáda to použiva stále....
Ocisti to hocijakym nepolarnym rozpustadlom - petrolej (nafta), technicky benzin, toluen, aceton, aj jarovou vodou volaco vycistis. Proste plati pravidlo co som uz kdesi pisal - rovnake sa rozpusta v rovnakom. Polarne latky v polarnych rozpustadlach, nepolarne v nepolarnych. (voda - polarne, mazadla - nepolarne, petrolej - nepolarne, atd.)
ok tak skusim do tej pracky "nasypat" nafty,potom vytriet do sucha a este premazat,diky chlapi Chystam sa dnes prvy krat pouzit moju fungel novu pracku,tak sa tesim ako budem studovat a neodborne manipulovat
ja pouzivam tech. benzin a som celkom spokojny. ma to tu vyhodu, ze to rychlo vyprcha a potom namazem retaz nejakym mazivom. a aj zo zeme to rychlo vyprchne, tak to ziadne stopy nezanecha.
Naftu by som na čistenie nedoporučoval. Zostáva po nej mastnota na ktorú sa fajnovo napráši.
Lepšie je použiť technický benzín /dá sa z neho aj pekne nafetovať. hehe/, alebo rôzne čističe /trebárs Cyklostar/ alebo hustá Jarová voda./ Rozumej Jar ako prostriedok na umývanie riadov, nie jar ako ročné obdobie/.
Mazať jemne, teflonovými olejmi a podobne.
Tož vsjo a točeniu zdar!
Aj, aj. Podla mna to nie je zle mazadlo, ked kupis novu retaz, tak je namazana prave takym olejom a retaz uz nikdy tak dobre nenamazes. Ale zas to ma aj vsetky nevyhody obycajneho oleja (spinenie, chytanie prachu), ktore sa snazia specialne mazadla vychytat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyčistí to perfektne ...alebo stači len štetec ale to je podstatne pracnejšie
a potom to mierne namasti niečim na retaz...... ja som bol nedavno na letisku a tam mechanici na všetko použivali KONKOR a chvalili to....
kupil som to v HYPER... použivam a je to asi za 1/3 ceny "špeciálov"
a mimochodom česká armáda to použiva stále....
nijako zvlast to po tej nafte nemusiš utierat.....len snad preto aby ti neostali kvapky..flaky na mieste kde "garažuješ"....
ked budes mat trosku casu, skus pohladat viac. ja som nasiel len taku malicku temu
edit: na odmastenie pouzivam vacsinou tech. benzin...navyse krasne vonia
Lepšie je použiť technický benzín /dá sa z neho aj pekne nafetovať. hehe/, alebo rôzne čističe /trebárs Cyklostar/ alebo hustá Jarová voda./ Rozumej Jar ako prostriedok na umývanie riadov, nie jar ako ročné obdobie/.
Mazať jemne, teflonovými olejmi a podobne.
Tož vsjo a točeniu zdar!
Taký hnus by som nikdy na reťaz nedal.
ty labužník
nebudem musiet zase mazat retaz po 50 km
aby nelepil spinu
aby nestal vela koruniek.
mam vysoke poziadavky?