Čaute, zvažujem účasť na maratóne na Dolní Morave (5.6.2021). Viete, mi niekto povedať či sú to len zvážnice a jeden trail na záver alebo je to väčšia zábava. Zatiaľ som bol len na author šela maratóne a tam ma to bavilo.
Vďaka
Čau. Určite choď Ja som tam bol už 2x jazdiť po trase A, mimo preteku. Pôjdem aj tento rok znova, hneď po MTB Trilogy. Mám už čo to pojazdené v SK CZ PL na pretekoch, etapákoch, ale aj sólo akcie mimo súťaženia (kto ma pozná, vie). Podľa mňa je to ďaleko najkrajšia maratónska trať v strednej európe. Samozrejme, že sú na trati aj lesné cesty, lebo k zaujímavým úsekom sa musíš nejak dostať. Hlavne tá dlhá trať je mega, lebo prechádza nádhernou nedotknutou prírodou. Zjazd z Kralického Sneznika dole po zelenej si treba zažiť a celý čas po Kladské sedlo ideš po ihličnatom singli, fakt zábavné (to ide A aj B). Potom ďalej za Kladským sedlom, ten 10+km hraničný hrebeňový singel v čučoriedkach smer Smrk to je báseň na MTB, ťažko popísať, treba zažiť. Škoda, že nemajú povolenie jazdiť v PL, lebo aj ďalej za Smrkom je to chrumkavé + trasa A ide aj na Klepáč, čo je ďalšia chuťovka po koreňoch a kameňoch. Trasa A nie je pre ľudí, čo nemajú poriadne najazdené alebo nejazdia dlhé trasy v lese. V takom prípade radšej zvoliť Bčko. Prikladám svoje jazdy môžeš kuk fotky ako to tam vyzerá https://www.strava.com/activities/2587184696https://www.strava.com/activities/3722170225
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.