Neviem ako vy, ale mňa pomaly chytá depka z toho počasia čo má byť tento týždeň, lebo po skúsenostiach z roku 2004 vážne rozmýšlam, že sa na to vykašlem. Pochybujem, že terén bude zjazdný po tej kalamite zo zimy, všade vyjazdené od lesných traktorov. Prečo nemôže byť pekne?
pecka . som rad, ze som presiel bez padu alebo odtrhnuteho saltra. Vsak spravim report nejaky. Ale bola to sila, bahno som mal fakt vsade (aj medzi zubami)
bol som aj ja a bol to riadny bahenny kupel...foto biku som dal do temy najspinavejsi bike...neviem ako s urazmi ale dost ludi sa vracalo spat s roztrhnutymi retiazkami alebo s odpadnutou prehadzovackou. par ludi som po ceste videl ako opravuju defekt a tak. ale uraz som nevidel ziadny
Ja som si s kámošom ráno hodil korunou, ktorú trať zvoliť - 93 alebo 49, jasné že to padlo na 93, prvé 2 menšie okruhy v pohode ale potom som si uvedomil, že nechcem zničiť bike tak ako v 2004-tom a po 49 km som to zabalil a dobre som urobil, kamoš to po mne zabalil na 70 km a ďaľší došiel myslím v prvej 10-super- ale bez šaltra. Za to mi to nestojí.
Foto doplním neskôr.
Ja som presiel aj s malou zachadzkou - asi 3 km navyse ... najviac ma zabil ten tipek co na obcerstvovacke umyval bajky poziarnickou hadicou ohol mi presmykac , a tie makove zaviny boli doooost dobre aj z blatovej rukavicky D ....
ooo...dakujem...tak musel som vyhrat, snad to prve miesto nenechame krovkarom ...ale tak trosku sa hanbim ze som nesiel dlhu, ale moja crevna mikroflora by to asi tento vikend nezvladla ...ale inak blatko bolo kvalitneeee
mne ho našťastie umyl kámoš kým som využíval tie turecké kúpele. Aspoň sa nenudil keď nepretekal, inak k tým sprchám, bol som minulý rok na drásalovi a tam chodí 1000 ľudí a to ste mali vidieť tie sprchy. Kemp - umyvárka pod holým nebom, len hadice, studená voda, žiadne delenie muži ženy, pekne všetci spolu, som nemal čas sa ani obzerať v tej ľadovici, a vraj legendárny maratón.
ja som si spociatku (rano) myslel ze tam v tych kotloch varia gulas
skusal som aj wapkou nohy ostriekat ale trosku by to bolelo tak som vymenil turbo prud za cicerok teplej vody v stane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Foto doplním neskôr.
Inak matt vyhral 29 km gratulujeme.
Idem aj next year
som si schvalne pozrel vysledky
a nasiel som aj cerva tusim 87(alebo nejak tak) na 49km
som si schvalne pozrel vysledky
tzv. One man team
na 49km 70. spokojnosť a zážitky nadovšetko.
skusal som aj wapkou nohy ostriekat ale trosku by to bolelo tak som vymenil turbo prud za cicerok teplej vody v stane