Neviem ako vy, ale mňa pomaly chytá depka z toho počasia čo má byť tento týždeň, lebo po skúsenostiach z roku 2004 vážne rozmýšlam, že sa na to vykašlem. Pochybujem, že terén bude zjazdný po tej kalamite zo zimy, všade vyjazdené od lesných traktorov. Prečo nemôže byť pekne?
To katko: Chcel som dat aj nejaku tvoju ale je to moc velke Inak som popozeral a nasiel som viac takych ako si dal- zlate stare casy vtedy este bola aspon kondicka.
Ja som presiel aj s malou zachadzkou - asi 3 km navyse ... najviac ma zabil ten tipek co na obcerstvovacke umyval bajky poziarnickou hadicou ohol mi presmykac , a tie makove zaviny boli doooost dobre aj z blatovej rukavicky D ....
Idem aj next year
Toto daj do rubriky najzasra.... bicykel, alebo tak nejak sa to volalo.
a k panom posmievacikom: nechajte chlapca na pokoji, chcel by som vidiet vase tvaricky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si si polepšil teda, dúfam že si to moc ludí nepozre
staci ked si to pozru ti pravi ludia...k obrazku: kazdy clovek nejako vyzera a vacsinou za to nemoze, takze netreba sudit ludi podla faceu
so vsetkou uctou, mne to na tej fotke skor pripomina nejake sirokanske sustaky ako bajkerske nepremokave nohavice
a este aj tie dlhsie vlasy ostrihat...usetril by si mozno aj 0.5 kg
Idem aj next year
Toto daj do rubriky najzasra.... bicykel, alebo tak nejak sa to volalo.
a k panom posmievacikom: nechajte chlapca na pokoji, chcel by som vidiet vase tvaricky.
zase to tu niekto nepochopil...