Lokalizácia
Formulár sa odosiela
lto na co konkretne narazas, aku hovadinu som vypotil?
co sa tyka stavov vlkov u nas a v Pl, no daj nejake relevantnejsie udaje ak mas, aj v pripade ze ich tam maju 2x tolko ako u nas, este stale je uzemie polska 6x vacsie ako nase
a urazky naroda si nechaj pre zrkadlo
Zobraziť komentár 05.01.2013 - 20:41:41
00
Inak k tým rybárom - treba rozlišovať medzi:
1. športovými rybármi, ktorí rybu po ulovení pustia naspäť do vody a orgazmus zažívajú po zaseknutí háčika a následnom vyťahovaní úlovku z vody,
2. rybármi, ktorí rybu po ulovení vezmú domov, zožerú a orgazmus zažívajú, keď vidia rybu na pekáči,
3. rybárskymi robotníkmi, ktorí sa rybolovom, prípadne aj chovom rýb, živia a orgazmus zažívajú zvyčajne pri babe.

Rozmýšľam, medzi ktorých tak zaradiť poľovníkov...

P.S. - nie som, nebol som a ani nebudem ani rybár, ani poľovník.
Zobraziť komentár 05.01.2013 - 21:41:01
00
este doplnim ze pravy sportovy rybar chyta s hacikom bez protihrotu co setri zranenia rybe a rybar ma vacsi adrenalin pri love kedze sa mu ryba lahsie vypne z hacika.
spotrovy polovnik moze strielat na asfaltove holuby alebo plastovu zver. ale takych som este nevidel :lol:

dobre uz som to ***** dost OT :)
Zobraziť komentár 05.01.2013 - 22:35:44
00
Ehm, aby som nezabudol: tie sardinky sa nezabíjajú kvôli trofejam, ale preto aby išli do konzerv, a aby ste ich vy mohli papať.

ty si nepochopil ja nehovorim o zakaze lovu sardiniek
ale o zakaze lovu ryb kvoli plutvam a pod.
a tiez o zakaze lovu zvierat kvoli trofeji

Neviem ci mas problem to pochopit alebo akceptovat
ale myslim ,ze som to podala jasne, lebo lto to pochopil, vid jeho prispevok
Zobraziť komentár 05.01.2013 - 22:42:38
00
Najlepsi polovnici su biatlonisti, zabehaju si, co to strelia a este sa da na to aj pozerat.
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 00:57:56
00
Ito, Silva: ryby ktoré sa lovia kvôli plutvám tvoria mizivé precento. Takže aj keby sa kompletne spracovali, máločo by sa zmenilo. Neviem ako inak by si chcel zlepšiť aby „sme prírodu využívali tak ako by sme mali“. Myslím že nikto z vás by nič lepšie nevymyslel. Drvivá väčšina vylovených rýb sú tie sardinky, slede, šproty, a podobné druhy, na ktorých vám nezáleží, a nad ktorými pokrytecky prižmurujete oči. A tie žraločie plutvy nie sú trofej, ale sa jedia.
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 08:25:53
00
breza_biela

Zachádzaš do extrému. Za chvíľu budeš obhajovať milióny múch rozplesknutých na čelnom skle každého auta a nám radiť aby sme prestali autá používať, inak budeme pokrytci ktorí zavraždia tisíce múch a vadí nám jeden zastrelený vlk :x .
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 09:53:38
00
ja som minule zrazil vidlochvosta. tusim je zakonom chraneny :D
cez tie sardinky by sme teda mohli zacat rozoberat hmyz :lol:
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 09:57:04
00
A nakoniec sa nás fakt niekto bude snažiť presvedčí že vlastne zabiť muchu na pohári od Coca-Coly a medzi zastrelením zvieraťa v lese žiadny rozdiel nie je a my budeme mať adrenalínové zážitky ako nám búšilo srdce od radosti keď sa zrolovaný Nový Čas rýchlosťou blesku približoval k ničnetušiacej muche ktorá ocucávala vrch pohára.
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 10:09:49
00
Zachádzaš do extrému. Za chvíľu budeš obhajovať milióny múch rozplesknutých na čelnom skle každého auta a nám radiť aby sme prestali autá používať, inak budeme pokrytci ktorí zavraždia tisíce múch a vadí nám jeden zastrelený vlk .

Prečo do extrému? Čím sa divo žijúca ryba líši od divo žijúcej srnky? Aj jedno aj druhé je divožijúce zviera. Pokrytci ste vy, pretože kritizujete zabíjanie zvierat, ale väčšina z vás mäso konzumuje, takže tým, ale aj svojím konzumným životom (oblečenie z kože, kozmetika testovaná na zvieratách) sami podporujete zabíjanie zvierat. Vám sa ľahko moralizuje spoza klávesnice, ale keby ste vy sami vo svojom konzumnom živote museli čokoľvek zmeniť, keby ste sa museli vzdať čo len časti svojho pohodlia, tak by ste sklapli, a vaše "ideály" by vám odleteli ako kŕdeľ vtákov.
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 10:11:03
00
A ozaj, kto teda má právo určovať ktoré zviera možno zabiť a ktoré už nie? Mimochodom, pletiete si hmyz so zvieratami.
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 10:13:54
00
hehe, akurat zena pecie lososa, dovezeny z druhej strany sveta, zrejme ho krmili sardinkami a sledom, drabcovanie jak svina
aspon tu nemoralizujem, kedze som si plne vedomy, ze sam nezijem nijak zvlast eklologicky
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 10:21:14
00
A ozaj, kto teda má právo určovať ktoré zviera možno zabiť a ktoré už nie?

na toto by si obzvlast ty mal vediet odpoved. predsa ten koho sa tak vehementne zastavas.
a meles dookola to iste uz ti tu bolo niekolkokrat napisane ze vlka nekonzumujeme.
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 10:22:47
00
Píš za seba, Maťo. My sme mali vlka na Silvestra na jednohubkách. Lahoda.
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 10:25:45
00
jo vlka uz aj ja som mal, nastastie chirurg moj dvorny si s nim rady dal
Zobraziť komentár 06.01.2013 - 10:30:09
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Prilby a okuliare / Okuliare)
keyboard_arrow_up