"dostal pokutu pretoze bezdovodne zabil stavovca"
tomu sa vravi zakon

nas zakon vedie napr. psa ako vec

vcera som trochu pobrazdil na lovuzdar.sk a nasi flintosi maju naozaj divny nazor na vlka. tu je par prispevkov. spravte si kazdy svoj nazor. najde sa medzi nimi aj polovnik ako vidno skoda ze len jedinec
lubenko, 16.2.2013 o 20:27
každy rok sa ich streli 120 a stale dookola 120,kua kde sa tie vlky tu beru,žeby ich tu vozilo Lesoochranarske združenie VLK na čele s udržbarom Lukačom a promovanym neviem čim Balažom???????,aby dostali peniaze z Grins piiiič
findula, 16.2.2013 o 20:29
Prosím Vás polovníci nestřílejte vlkyoperak, 16.2.2013 o 20:34
Rudo Ty už potrebuješ zmenu prostredia dám Ti klúče od chaty prídi.Mám o Teba starosť.
findula, 16.2.2013 o 20:40
No co už Andej somnou narobíš.Sledovat slovenské polovnictvo je stejně zábavné jako televizní serial susedia
mlsrb, 16.2.2013 o 20:57
Viete páni čo je na tomto najkrajšie?Skutočný polovník sa na ten váš VLK vyserie a stretnutie s vlkom rieši okamžite a po svojom !!!
lubenko, 16.2.2013 o 21:26
no to že sa na to ochranarske zoskupenie možem vys... som pochopil,ale že stretnutie s vlkom rieši okamžite a po svojom som nepochopil
tkovanic, 17.2.2013 o 6:47
Co sa tyka ochranarov tak na nich sa uz chystam,su to obycajny dementi
goret, 17.2.2013 o 8:03
Chlapci, čo myslíte, prečo s tým šli do JOJky a nie niekam, kde by ich brali seriózne? Čo myslíte, čo s tým prekročením limitu urobia na danej komisii? Ten limit nám neurčila komisia a limit bol stanovený s predpokladom určitého prekročenia vzhľadom na informačné oneskorenie pri jeho celoplošnom vyhodnocovaní. V komisii to vedia, v JOJke nie. V JOJke možno vedia, že nastáva obdobie poukazovania percent z daní.
bakchus, 17.2.2013 o 13:35
Goret, co vedia v JOJ-ke to je jedno ale masmedia robia verejnu mienku. Aj ked niekedy nepravdivo. Polovnici robia oproti ochranarom v masmediach velmi malo a to nam skodi. Neznali ludia maju o polovnikoch mienku vytvorenu mediami ze len lovia zver. Len nadavame na ochranarov na pol. stranke, v Hubertlove atd.. To je nahovno! Kto to cita? Organizacie ako VLK sikovne ovladaju verejnu mienku. A jedno je pravda: Sikovnim patri svet!
goret, 17.2.2013 o 14:20
Bakchus, nielen v masmédiách, ale aj "in vino veritas"

Predpokladám, že lubenko, na rozdiel od iných, už s vlkmi mal dočinenie. Tak "nazdravie" chlapci, nech ste mocní a výreční. Ja si mnohých ochranárov vážim a nehádžem ich do jedného vreca.
boss254, 17.2.2013 o 23:00
Na facebooku bola fotka tuna z lovu zdar v sekcii Ochrana zviarat alebo ničo podobné. Tato fotka bola s ušspešným lovcom s troma vlkmi - čo sa niekomu nepodari len tak a bol k nej komentar ze STOP STRIELANIU VLKOV v SR. A ked som ssi precital ostatné komenti ludí ktorí žíiju v mesta a sedia 24 hod pri pc tak som ich tam vštkých poslal do p.... a podobne pretože oni ani nemajú šajnu o tom ako vlk ,,škodí,, našim lesom.