Never more? Mas zlu skusenost s in-house, ci drahy servis? ETA 2824-2 (Sellita SW200) rocks for ever?
hodinkam sa venujem 10 rokov... mam a mal som relativne dost kusov, zial konkretne kalibre od panerai boli problemove... neviem, mozno to fixli za tie roky, ale ak je moznost vzdy sa snazim ist cestou eta alebo menej problemovej znacky (menej problemova = kratsie casy oprav ako 4-5 mesiacov).. milujem panerai, celkom urcite moj top., ale ak niekto chce bezproblemovu vec, tak treba kupit sub.
myslel som si ze mam solidne zapastie, ale paneraiky preveria kazdu ruku....v mojom pripade su nastastie este nositelne bez toho aby to kricalo. Dwayne Johnson ma take akuratne zapastie a Stallone tiez.
myslel som si ze mam solidne zapastie, ale paneraiky preveria kazdu ruku....v mojom pripade su nastastie este nositelne bez toho aby to kricalo. Dwayne Johnson ma take akuratne zapastie a Stallone tiez.
neblbni, mas 44mm... to nieje vela! ja som maly a aha:
hodinkam sa venujem 10 rokov... mam a mal som relativne dost kusov, zial konkretne kalibre od panerai boli problemove... neviem, mozno to fixli za tie roky, ale ak je moznost vzdy sa snazim ist cestou eta alebo menej problemovej znacky (menej problemova = kratsie casy oprav ako 4-5 mesiacov)..
Ako je zname, ETA ide stopnut predaj svojich strojcekov (neviem, ci len ebauche, alebo aj kompletov) mimo Swatch group, takze ETA viac - menej bude u inych znaciek koncit. Napr. Christopher Ward ma svoj novy in-house, celkom velky a robustny, za velmi rozumnu cenu (rozumej rozumnu za in-house), ale je este novy, bez referencii.
podla mna to nebude nejaka katastrofa.. myslim ze to dokonca nakopne celu industry.. bolo to zname uz dlhsie, jak pises: za par poslednych rokov... kolko in house kalibrov sa zrazu objavilo.. ja som v celku odpadaval ze low end typu fr. constant spravil excenter turbi., co vraj planuje byt masovka do 3000K. na druhej strane, moze to byt aj sito. pokial mam dobre info, nikto na trhu nieje momentalne v stave zaskocit za eta... ciste na kvantite by im to padlo.. ale kto vie.
haha, vidim ze Slavoj je vyzbrojeny ...tie dole su 101 ? pam co mas na ruke mi pripomina moje festiny z 1998, stali ma celu vyplatu vtedy, ale 10r som ich mal na ruke, stale su v dobrom stave. tie s tou mohutnou rozetou sa mi moc nepacia, skor som na luminor/radiomir cislovky arabske.
zvazujem ze kupim este jedny, ale ma to cca rok este cas.
napriklad... na poslednom GTG co sme mali s chalanmi, doniesol typek vzorky strojcekov, ktore elegantne obchadzaju patent ETA a pod., a su made in china... v celku pecka! skusim najst foto, poslal by som ti. chalan robi v hodinarskom priemysle, casto lieta do azie a podla toho co hovori, keby neexistovali dovozne embarga (lobovane z EU) tak by to tu azia v celku slusne valcovala. ved uvidime ako to cele vypali...
haha, vidim ze Slavoj je vyzbrojeny ...tie dole su 101 ? pam co mas na ruke mi pripomina moje festiny z 1998, stali ma celu vyplatu vtedy, ale 10r som ich mal na ruke, stale su v dobrom stave. tie s tou mohutnou rozetou sa mi moc nepacia, skor som na luminor/radiomir cislovky arabske.
my sa pozname? nie, to dolu su 029 limitka, na cca 80 rocnej voskovanej kozi z puzdra na naboje, to na ruke je 243 submersible na HONEY NATO od gunny straps.
moze byt. som netusil... ja viem ze chalan spominal ze od zakladu je ten stroj kopia 28xx, ale inak frezovany, malo to zmeneny escapement na mokrych rubinoch a vraj je to cele cielene spravene tak aby to bolo predatelne do EU. mal ich 5-6 kusov, GMT, rezerva s predu, zo zadu, dokonca retrograde... vypadalo to slusne. idem hladat foto.
Jasne ze len ako hobby, par krat pre seba. Staci co-to postudovat, kupit par nutnych veci z eBayu a najst odvahu na starsich hodinkach . Vseobecne ma strojarina celkom bavi, aj jemne precizne prace ci skladanie biku . Vsetky hodinky som kupil pouzivane (popri bikoch na nove nemam ), tak mi nic ine ani neostavalo. Na profi robotu to vsak nestaci.
Strojarina bavi aj mna, ale Prim Sport, ktore mam po,dedkovi asi aj tak nebudem robit sa, asi blok z detstva - hodinky zlozene, ale nejake zubate kolecka su este stale na stole
Nikdy som nezozoberal strojcek, len ho cely vytiahol aj s cifernikom a rucickami. A boli to vzdy len quartzky, aj ked Longines... Pokial viem, Prim Sport stale restauruje Prim, vratane zafiroveho sklicka a farby cifernika podla poziadavky (napr. Ferrari ci Bugatti red ), ale stoji to celkom dost
Ty si pustil take presne hodinky? Ved to je u mechanik az neslychane...
sice boli presne, ale az prilis oblekove. a aj ked sa mi pacili, rozhodol som sa vybrat si nejake univerzalne ktore mozem dat aj k obleku a aj napr k mikine kazdy den do prace...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si pustil take presne hodinky?
in house? e-ee! never ever... ruky prec.
hodinkam sa venujem 10 rokov... mam a mal som relativne dost kusov, zial konkretne kalibre od panerai boli problemove... neviem, mozno to fixli za tie roky, ale ak je moznost vzdy sa snazim ist cestou eta alebo menej problemovej znacky (menej problemova = kratsie casy oprav ako 4-5 mesiacov).. milujem panerai, celkom urcite moj top., ale ak niekto chce bezproblemovu vec, tak treba kupit sub.
neblbni, mas 44mm... to nieje vela! ja som maly a aha:
Ako je zname, ETA ide stopnut predaj svojich strojcekov (neviem, ci len ebauche, alebo aj kompletov) mimo Swatch group, takze ETA viac - menej bude u inych znaciek koncit. Napr. Christopher Ward ma svoj novy in-house, celkom velky a robustny, za velmi rozumnu cenu (rozumej rozumnu za in-house), ale je este novy, bez referencii.
my sa pozname? nie, to dolu su 029 limitka, na cca 80 rocnej voskovanej kozi z puzdra na naboje
Strojarina bavi aj mna, ale Prim Sport, ktore mam po,dedkovi asi aj tak nebudem robit sa, asi blok z detstva - hodinky zlozene, ale nejake zubate kolecka su este stale na stole
sice boli presne, ale az prilis oblekove. a aj ked sa mi pacili, rozhodol som sa vybrat si nejake univerzalne ktore mozem dat aj k obleku a aj napr k mikine kazdy den do prace...
maros1974
BOMBA!