mozno si niekto povie, ze dalsia zbytocna tema, ale vcelku by ma zaujimalo, ake knihy citate, ci vobec citate nieco (okrem Velo a podobnych casopisov) a co ste citali naposledy ... ja som velkym fanusikom fantasy a scify, ale obcas si precitam aj nejaku kriminalku ... naposledy som cital Dana Browna (vsetky 4 knihy, co vysli) a len pred nedavnom som docital trilogiu od mladeho nemeckeho fantasy autora Markusa Heitza : Trpaslici, Valka trpasliku a Pomsta Trpasliku.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
edit: niekedy je v tej fantasy viac faktov ako v tej literature faktu...taky je zivot
V živote som si sťahoval nejakú hudbu "načierno" len vtedy, keď sa fakt nedala nikde kúpiť. Keď to potom bolo dostupné, tak som si to zaplatil, aj keď som to už dávno počúval.
Autorské právo je dokonca vymenované medzi základnými ľudskými právami v príslušnej charte OSN...
Je to zaujímavé, vždy sa k nemu vraciam v marci. Prečo asi?
lapaloma ...,ani nemusis citat ,uz ten nazov vykonavas v praxi
Čo sa "štandardu" týka, ak máš na mysli to jeho typické dejové prelínanie a detailnejší opis "činov, prasačín
Ale od Kinga je to asi druhá kniha, čo čítam, ja som fičal hlavne na knihách od Robina Cooka.
Zo serioznej literatury skvely Cormac McCarthy (vsetko), alebo Tom Robbins. Z lahsieho sudka Haruki Murakami (aj ked...Hard-Boiled Wonderland and the End of the World).
Vyborny je aj Orhan Pamuk.
...viacmenej mám to viac napočúvané /stále sa na tom rehocem...trefné, vtipné a zamysleniahodné
https://www.youtube.com/watch?v=wUEIHMRQm-s