voda z camelbaku a pil by som aj Iontaky ale bojim sa, ze si zaserem pitny vak...
ked nie si prave na pretekoch tak podla mna staci ked doplnis vypotene mineraly az po bikovani... niektori kamosi nosia aj nebublinkovu mineralku ale neviem do akej miery je to prospesne...
okrem toho si pri kazdej dlhsej jazde doprajem aj pivo ) (dodava odvahu )
ja takisto mam cistu vodu v camelbaku (tiez sa mi nechce polepit si vak), ale rozmyslam ci si na ram neprimontujem drziak na flasku a do nej nejaku chemiu... na dlhsie vyjazdy.
heh pivo som si doprial raz aj ja, ale brutalne mi udrelo do hlavy, otazely nohy, a bolo po jazde
uz neviem co to bolo, ale bolo to velke, co inak no problem(ked je len jedno), ale to bolo "nalacno", pieklo paradne slniecko, camelbak bol uz davno predtym uplne suchy takze som to schutou rychlo vypil no a potom som dobre ze netancoval lambadu no a POTOM, potom som uz nevladal ist hore kopcom.... a to bolo podvecer na pezinskej babe co som mal este po cervenej prist domov (do BA) a to bolo jak za trest
z jedneho piva.. tak odvtedy sa ani nepokusam zopakovat takyto kusok.
pijem co pride a co najdem doma .. do camelu davam iontak bez problemu len to treba hned po jazde vycistit inak vysledok pozname : ) pivo urcite nie lebo otazievaju nohy a potom sa fakt dalej nechce ale ked sa uz stoji na "obcerstvovacke" tak nejaka kofola alebo mineralka v primeranom mnozstve.
Cistá vode nie je zrovna to naj.To aspoň minerálku si tam čapnite.Tá má aspoň minerály.A keď sipo túre hneď vypláchneš vak,tak aj ionťák tam môžeš v pohode lievať.Však na to to je.A čo sa týka pivečka,tak ja si ho tea doprajem na každej túre.Mne osobne to pomôže.Aj do kopca sa mi ide reskejšie.A s oťažievaním nôh teda probléme nemám.asi som si už zvykol.
Športu zdar!
Neperlivu nemam rad i ked bublinky sa nedoporucuju. Obvykle to robim tak, ze otvorim a pokial sa obliekam a pakujem to necham trocha vybublat - umelo sytene nekupujem. Trocha perlivosti tomu zostane a vyhovuje mi.
Páni
Hlavne to musí chutiť - aby človek velapil aj keď nie je až tak smädný
lebo potom je už neskoro .
Ja Camel ešte nemám (ale už ho plánujem). Používa cyk. flašu + náhradnú (dvojlitrovku - podla počasia) a VŽDY si berem aspoň šumienku alebo malinovku - lbo mne to musí chutiť inak nepijem a to neni dobre!?
Inak ľudctvo, kedy pijete - aj počas jazdy alebo až keď zastanete?
Ja väčšinou keď zastanem alebo je rovinka -prípadne dolekopec. Inak nestíham z dychm!!
Ked ma ukecavali na Camel tak som neveril, ze je v tom rozdiel. Teraz si cucnem vzdy ked si vzpomeniem a ked som raz vyrazil len nakratko s flaskou tak som sa divil, pretoze v terene nie vzdy je tak, ze sa mozes napit za jazdy ...
Pivo je dobre, ked sa bojim ist naplno do zakrut............. Ale vazne, desinka jedna dve nic nepokazi, aj ked teoretici cosi vravia o dehydracii, mne ani nohy neotazeli ani dehydracia nic........
Vsetko s vierou, pardon mierou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ked nie si prave na pretekoch tak podla mna staci ked doplnis vypotene mineraly az po bikovani... niektori kamosi nosia aj nebublinkovu mineralku ale neviem do akej miery je to prospesne...
okrem toho si pri kazdej dlhsej jazde doprajem aj pivo
heh pivo som si doprial raz aj ja, ale brutalne mi udrelo do hlavy, otazely nohy, a bolo po jazde
hmm aj ked si das malu desinu ???
ja si davam pivo vacsinou pred zjazdom ...aj ked to nie je zrovna safe ale dodava to odvahu....
z jedneho piva.. tak odvtedy sa ani nepokusam zopakovat takyto kusok.
kamosove odporucanie do camelu (2-l) na kralovi sumavy bolo 4x redbull 3 powergely maraton a 1x speed gel a zaliat do zbytku isostarom
sak to je cisty cukor....
a co camelbak ??? rovno do pracky...
Športu zdar!
PS Ten Ionstar si riedim mineralkou, co netreba, ale potom mi to nepripada tak protivne sladke.
(mitická velmi nebublinkuje)
Hlavne to musí chutiť - aby človek velapil aj keď nie je až tak smädný
lebo potom je už neskoro .
Ja Camel ešte nemám (ale už ho plánujem). Používa cyk. flašu + náhradnú (dvojlitrovku - podla počasia) a VŽDY si berem aspoň šumienku alebo malinovku - lbo mne to musí chutiť inak nepijem a to neni dobre!?
Inak ľudctvo, kedy pijete - aj počas jazdy alebo až keď zastanete?
Ja väčšinou keď zastanem alebo je rovinka -prípadne dolekopec. Inak nestíham z dychm!!
Vsetko s vierou, pardon mierou