Včera som si s partiou dal taký "alpský výjazd" - Javorina, Kľačianska Magura a Krížava, no a cestou z Krížavy do Turia pri zjazde sme sa stali svedkami tohto tu - českí bratia na Land Roveroch Discovery, plná výbava, asi príprava na nejakú Adventure Raid. Proste bike do NP nepatrí ale auto smie všade. Zo singletracku sa zrazu stala pekná dvojstopá zvažnička. Len tak ďalej, už sa teším keď mi tam nejaký strážca bude chcieť dať pokutu.
tak to je dosť.... ..hlavne jak ochranari dupu po bikeroch...ze nicime chodniky a bezstavovce.... ....ale ked tam chce ist nejaky pepik tak kludne...
Asi tam hore bol niekto zranený a tamtí ho prišli zachrániť
ehm taku zachrannu akciu som jakziv nevidel...a to by sa muselo zranit tak 10 ludi aby slo pre nich niekolko dzipov... ..a okrem toho do vysokohorskeho terenu pri zachrannej akcii sa zvykne ist vacsijnou vrtulnikom
Tak presne hentakeho typka s takym autom a podobnymi expedicnymi a neviem akymi zaujmami tu mam tiez
Ale polovnici si ho zase na druhu stranu pochvalovali, ked cez zimu zapadli s ich terenakom v lese do snehu a on ich vytiahol.
Najvacsie zveriny tu aj tak robia trak-k-k-k-k-tory....
Posli to na spravu parku a spytaj sa ci o tom vedeli...mozno to boli polovnici alebo co. Tí si v poslednom case mozu dovolit vsetko:/
Už sa stalo a poľovníci to určite neboli, tí sa určite nekamerujú, mali tam vraj chlapa z miestnej obce, ktorý im asi za slušnú odmenu ukázal smer, lebo sami by to nenašli.
Je to sila. Tiez neviem preco sa vsetci pozastavuju nad bikermi a nikto sa nepozrie na taketo dzipy alebo motorkarov? To je akoze ok?Hluk a smrad urcite zveri nevadi. Jazdim tiez na motorke ale osobne si myslim ze do lesa nepatria
alebo to boli len nejake bohate ceske deticky,ktore sa takto zabavali a potom to hodia na net... Kazdopadne je to hnus a dvojity meter pre prachacov v dzipoch a nejakeho cyklistu
Však by ste im utiekli na bikoch, nie? Mohla by to byť zaujímavá podívaná, keby ste to zobrali zjazdom od toho chodníčka napravo. Či by si to za vami pustili na offroadoch
to je to škoda že namáš tie špz....mal si to fotit zblížšia......boli by mali po vtákach...blbečkovia (nechcel som napísat českí), ale napríklad včera som bol na Královke a dole sa rútila horda bajkerov ....... a za nimi dve české dodávky....predpokladám že sa nechali vyviesť hore, lebo im bolo zatažko pošlapkat trošku....a samozrejme nič sa nedialo....dokonca ešte lesnici ktorí spracovavali kalamitu na ceste sa im uhli zo strojom....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ehm taku zachrannu akciu som jakziv nevidel...a to by sa muselo zranit tak 10 ludi aby slo pre nich niekolko dzipov...
Ale polovnici si ho zase na druhu stranu pochvalovali, ked cez zimu zapadli s ich terenakom v lese do snehu a on ich vytiahol.
Najvacsie zveriny tu aj tak robia trak-k-k-k-k-tory....
No zbohom...
A my sme mali výčitky svedomia keď nás, pod Sidorovom, peší turisti nazvali ničiteľmi hrebeňových ciest. Pritom sme boli na značenej cyklotrase.
Už sa stalo a poľovníci to určite neboli, tí sa určite nekamerujú, mali tam vraj chlapa z miestnej obce, ktorý im asi za slušnú odmenu ukázal smer, lebo sami by to nenašli.
viac nemam co dodat...
chcelo by tie fotky pacnut aspon do novin ...