Lokalizácia
Formulár sa odosiela
podla mna je to tak ze cez tyzden chodime po lese vacsinou iba mi bikeri niektori sa uz pozname alebo z videnia a tak a ty " vikendovy chudaci co vidu raz za rok a myslia si ze su neviem co ty nam potom kazia chut z hory

ja chodievam takmer vyhradne cez vikendy, kedze v pracovnych dnoch nemam kedy, to ale neznamena, ze som horsi od tych ktori si mozu dovolit bajkovat aj cez tyzden, podla toho by som bikerov urcite nedelil
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 13:33:17
00
podla mna je to tak ze cez tyzden chodime po lese vacsinou iba mi bikeri niektori sa uz pozname alebo z videnia a tak a ty " vikendovy chudaci co vidu raz za rok a myslia si ze su neviem co ty nam potom kazia chut z hory

ja chodievam takmer vyhradne cez vikendy, kedze v pracovnych dnoch nemam kedy, to ale neznamena, ze som horsi od tych ktori si mozu dovolit bajkovat aj cez tyzden, podla toho by som bikerov urcite nedelil

Poznám pár víkendových "chudákov", ktorí sú takí strelci, že by sme nestačili očami gúľať a jazyk z reťaze vyťahovať...
Naozaj by som to nezovšeobecňoval na víkendových jazdcov a "ozajstných bikerov". Podľa mňa je to o slušnosti a tolerancii.
Moja spolužiačka kedysi, pred dvadsiatimi piatimi rokmi, na nejakej turistike, povedala - "My sa v lese zdravíme". Myslím že z nás neubudne keď pozdravíme. A ak je niekto namyslený, nech je, jeho vec, za prvou zákrutou môže byť zabudnutý.
Ako sa hovorí, priateľov si vyberáme a nemusia sa nimi stať všetci.
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 15:43:36
00
2Robert suhlas. pekne napisane
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 18:38:36
00
2Robert suhlas. pekne napisane

a este aj s diakritikou ... :P
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 18:42:14
00

mna to dost zdrzuje, takze preto tak nepisem....teda ak to bolo myslene na mna.
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 19:01:49
00
to s tymi deckami je fakt sranda niekedy.ja mam 17 a ked som bol v sobotu na cykloprechode okolo zazrivej a tam tiez neake decka ma videli a ze dobry den.ale povedal by som ze sa staci pozriet do zrkadla.ludia maju dost problem rozoznat cloveka ked ma prilbu a okuliare a pod. a nie to este urcite jeho vek.mne sa uz stalo aj ze kamarati a znami kt. ma este nepoznali ako bikera sa mi odzdravili dobry den lebo ma nespoznali :lol:
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 19:05:27
00

mna to dost zdrzuje, takze preto tak nepisem....teda ak to bolo myslene na mna.

nie nie..... sak ani ja nepisem diakritiku.... to len tak, pe zaujimavost, lebo 99% ludi na fore diakritiku nepouziva.... :)
Zobraziť komentár 20.06.2006 - 21:28:12
00
Cervo to ti zavidim ze za svoj bikovy den stretnes tolkych bikerov bo ja za svoj celo denny biking som rad ked stretnem 1 max. 2, ale inak rozhodne som vzdy rad ked sa vzajomne pozdravime pri stretnuti s bikerom a o pokecani ani nehovorim, tolko stastia som ale este nemal.
Zobraziť komentár 29.06.2006 - 20:32:25
00
nuz ja neviem kade jazdia zilinski bikeri ale ja tiez malokedy niekoho stretnem. akurat tak na polome alebo chate pod suchym je vzdy niekto. v terene sa vacsinou zdravi. na ceste menej, hlavne ziletkari su u nas trochu sebeckejsi na pozdrav mam taky pocit. inak zdravim vsetkych jazdcov na 2 kolesach na ktorych vidno nejake odhodlanie alebo skratka nepouzivaju bike len ako dopr. prostiriedok po meste. nepozdravim len ked si niekoho nevsimnem prip. na pokraji sil a pod.
Zobraziť komentár 29.06.2006 - 22:10:28
00
U nas je to tak 70:30 vetsina ano.
Zobraziť komentár 29.06.2006 - 23:30:39
00
zdravit je podla mna slusne. ked niekoho stretnem v lese a nemusi to byt iba biker tak ho pozdravim. aj dnes som v lese stretol nejakych faganov co tam opekali som pozdravil pozreli tak nechapavo ale pozdravili. a ked som sa cez les dostal do susednej dediny tak som pozdarvil aj miestnych obyvatelov a tiez v pohode odzdravili. raz darmo v okoli Ziliny ziju slusny ludia. mozno niekde pri Blave su moc namysleny a nezdravia :D

vies co, nechaj si tu zilinu.. podla mna je to vsade rovnake su aj taky aj taky, len keby mali podla toho rozlisene aj tricka aby som vedel koho pozdravit :P
Zobraziť komentár 27.08.2007 - 23:18:03
00
zdraviť sa je slušné, ja som zdravil vždy, ale keď 19 z 20 ľudí neodzraví a 10 na mňa pozerá ako na debila tak ma to prestlo baviť... teraz zdravím len starším a v lese :))
Zobraziť komentár 28.08.2007 - 00:24:20
00
zdraviť sa je slušné, ja som zdravil vždy, ale keď 19 z 20 ľudí neodzraví a 10 na mňa pozerá ako na debila tak ma to prestlo baviť... teraz zdravím len starším a v lese :))

Som lenivy kontrolovat, ze ci ten koho stretavam je dama alebo starsi (toto sa mi stava cim dalej tym menej). Zdravim vsetko co sa hybe. Este aj toho kanca som pozdravil, ale radsej zdaleka. :P
Zobraziť komentár 28.08.2007 - 07:38:13
00
zdravim bikerov s prilbou, mladych rozne: ahoj, cau, nazdar, ak je to na hrane: zdravim a ak je uz stary, tak dobry
Zobraziť komentár 28.08.2007 - 11:16:29
00
a zdravite sa ked okolo vas partia tlaci horekopcom nejake brutal Fully alebo tazke masiny an tvrdy FR a tak... integraly na hlavach cely opanciervany jak tanky.... im sa tiez zdravite ?
trosku cudna otazka ale zajima ma to...
Zobraziť komentár 28.08.2007 - 12:17:03
00
keyboard_arrow_up