Lokalizácia
Formulár sa odosiela
akurat som sa vratil z v.tatier a neodzdravilo sa minimum ludi (stretol som ich dost) co ma milo prekvapilo. inak zdravim kazdeho kto sa na mna kukne (sklonenym hlavam nezdravim) a odzdravi skoro kazdy. so ziletkarmi sa stretavam zvacsa na 4-prudovej ceste akze iba zamavam a je to cca 50 na 50 ci odkyvnu.
Zobraziť komentár 31.08.2007 - 22:30:44
00
V KE nemate cesty ked musite chodit po chodniku?

XCckari zrazaju chodcov tak je potom zle na vsetkych bikerov :cry:

a zdravite sa ked okolo vas partia tlaci horekopcom nejake brutal Fully alebo tazke masiny an tvrdy FR a tak... integraly na hlavach cely opanciervany jak tanky.... im sa tiez zdravite ?
trosku cudna otazka ale zajima ma to...

ano aj ked vyzeraju jak hovada nevychovane a nadavaju ze musia tie kravy tlacit hore su to tiez ludia a obcas sa aj oni pozdravia :D
Zobraziť komentár 01.09.2007 - 00:11:29
00
tato tema mala cosi do seba, stvrtok piatok som bol na biku a zdravil som asi aj lane a srnky v lese :-), zdravil som aj predtym ale teraz si na to nejako davam pozor, a je to dobre. Myslim ze to jazdenie po chodnikoch sa tu uz niekomu pekne vypomstilo, bola tu tema, ziadna sranda nabrat chodca aj ked iba v 20 km/h, a to myslim ze vacsina chdi rychlejsie.
Zobraziť komentár 01.09.2007 - 07:52:49
00
tato tema mala cosi do seba, stvrtok piatok som bol na biku a zdravil som asi aj lane a srnky v lese :-), zdravil som aj predtym ale teraz si na to nejako davam pozor, a je to dobre. Myslim ze to jazdenie po chodnikoch sa tu uz niekomu pekne vypomstilo, bola tu tema, ziadna sranda nabrat chodca aj ked iba v 20 km/h, a to myslim ze vacsina chdi rychlejsie.
mne sa to vypoémstilo ale bolo to opacne ked som isiel asi tak rychlostou 1-2 k/mh tak chodec nabural domna
konkretne male decko ktore z sa z nicoho nic otocilo a rozbehlo sa kedze sa predtym neobzrelo tak skoncilo na zemi so skatredou ranou na nohe.
aj tak sa na mna jeho otec vy... no co uz spravim
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 10:06:13
00
Hm tu na divokom zapade je to asi ine, lebo zatial na mna cumel kazdy ako blazon ked som mu kyvol hlavou..
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 10:12:24
00
no, toto je asi uz pase, ja len tak okrajovo - neviem ako ostatne "slecny" na bikoch, ale ja poriadne neznasam, ked na mna chlapi zizaju :shock: a zizaju :shock: a ani usta neotvoria a ja sa este aj pozdravim a oni nic - tak to ma vie vazne dostat.. :evil: :evil: keby aspon nezizali ako na mimozemstana.. juuuuj.. je to vazne dost neprijemne.. ale pozeram, ze tu su sami slusni chlapci, ktori povacsine zdravia, tak sa z toho tesim a ked sa mi nabuduce v Karpatoch niekto (p)o(d)zdravi, tak budem vediet, ze s najvacsou pravdepodobnostou je z tohto fora :P
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 09:40:13
00
Ja zdravim skoro stale...teda ak okolo mna niekto neprefrci takou rychlostou ze ani nestihnem odzdravit. :oops: Ale je to slusnost zdravit....som skor vikendovy biker bo mam najblissi kopec nejakych par kilometrov od domu.....ale inak zdrvaim, a oddteraz uz kazdeho....aj tie stromy a srnky.... :)
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 12:14:27
00
Ja zdravim. Vacsinou aj turistov, pribrzdim pri nich aby nas nebrali ako hulvatov, ktori ich ohrozuju a zrazaju, popripade podakujeme, ze nam uhli z cesty a tak. Horsie je to s bikermi. Vela sa ich potrebuje povysovat nad inych. Napr. typek na Rocky Mountain nepozdravi typka na Kellyse, alebo XCeckar nezdravi zjazdarov, lebo pustanie sa dole kopcom neuznava za cyklistiku, ziletkari nezdravia XCeckarov atd.
Nevravim, ze su taky vsetci, ale stretavam aj takych..
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 13:22:04
00
Viky ja skor mam dojem ze "DH"-ckari neodzdravia pretoze pre velku vacsinu tych neskor narodenych je to spanielska dedina, ti starsi presli nejakym vyvojom tohto sportu a nalepilo sa to na nich postupne. Co moze mlady fagan ktoremu tatko kupi zjazdak vediet o cyklistike a nejakej etikete. Podla mna pramalo.
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 15:41:57
00
njn....katko ma pravdu ...zasrani na DH bikoch nemaju vo zvyku casto odzdravit...

inak ja zdravim zaradom skoro vsetko...:)
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 15:52:14
00
No to je tiez pravda aj ked na vek som vobec nenarazal. Ked uvidim na ziazdaku niekoho stareho ako som ja, neverim, ze mu ho kupil tatko, teda najdu sa aj taky stastlivci :)
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 15:53:28
00
no, toto je asi uz pase, ja len tak okrajovo - neviem ako ostatne "slecny" na bikoch, ale ja poriadne neznasam, ked na mna chlapi zizaju :shock: a zizaju :shock: a ani usta neotvoria a ja sa este aj pozdravim a oni nic - tak to ma vie vazne dostat.. :evil: :evil: keby aspon nezizali ako na mimozemstana.. juuuuj.. je to vazne dost neprijemne.. ale pozeram, ze tu su sami slusni chlapci, ktori povacsine zdravia, tak sa z toho tesim a ked sa mi nabuduce v Karpatoch niekto (p)o(d)zdravi, tak budem vediet, ze s najvacsou pravdepodobnostou je z tohto fora :P

Missy, ja si skor myslim, ze pri pohlade na teba asi onemeli od uzasu a nedokazali zo seba dostat ani slovko. To vies, baba na biku sa casto nevidi. :)
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 16:55:19
00
Najvacsia ostuda je to na maratonoch ludia su ako z kamena, cest vynimkam spoznal som takto vela vela vela skutocne super ludí ale niektorí možno z hrdosti možno koli ostychu sú ako nemí. a pritom to človeku vie niekedy dodať tolko dalsieho elanu na trati ked niekto prehodí par slov požartuje podporí... Osveta by sa mala začal hlavne od hromadných akcií... Berte si príklad z od susedov z čiech je tam asi iná mentalita. hlavne na morave su uplne super ludia. skromní, nápomocní, priatelskí, vlúdni... Ja čo jazdím javorníky/beskydy pohraničie morava to beriem pozdrav ako samozrejmosť.

Týmto Vás všetkých zdravím
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 17:07:11
10
Viky ja skor mam dojem ze "DH"-ckari neodzdravia pretoze pre velku vacsinu tych neskor narodenych je to spanielska dedina

tak tak.. tie "DH"-svine by som pozatvaral do ustavu!!!!!

milujem taketo zovseobecnovanie...
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 17:56:23
00
Viky ja skor mam dojem ze "DH"-ckari neodzdravia pretoze pre velku vacsinu tych neskor narodenych je to spanielska dedina

tak tak.. tie "DH"-svine by som pozatvaral do ustavu!!!!!

milujem taketo zovseobecnovanie...

hehe bez komentaru :)
Zobraziť komentár 26.01.2008 - 18:29:40
00
keyboard_arrow_up