Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No, minule si slapem furcu (sidlisko) a predomnou taky starsi parik (asi 55rocny) a boli roztiahnuty na celu sirku chodniku....dobehol som ich a jasne videli ze som za nimi a neuhli sa...tak som ich poprosil aby mi uhli...predbehol som ich a vtedy zacal ten ujo na mna pindat, ze chodnik nieje na bicykle ale pre chodcov a ze ci on sa ma teraz uhybat cyklistovi - dost arogantnym stylom.....ked som sa obranil, ze cesta je pre auta, zapotil, ze som nemotorove vozidlo, a vsetky nemotorove vozidla patria na cestu....ked som mu povedal ze ja nebudem chodit po ceste, tak povedal ze nemam byt drzy, lebo mi jednu udrie a preletim cez zabradlie....ja som mu povedal, ze niesom drzy, ze mu len vysvetlujem tak uz isiel ku mne, som myslel ze mi jednu trafi, lenze manzelka ho zadrzala...tak som mu povedal nech sa spamata a trosku rychlejsie som odisiel ... :)

nemam rad takych *****, ved som slusne poprosil aby uhol, ale obaja boli taki tlusti, ze asi bol pre nich problem sa aj uhnut...navyse je na mna drzy...asi sa mi ani neoplatilo sa s nim pustit do reci, ale nedalo mi len tak odist ked zacne na mna pindat...
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 10:35:15
00
55 rocny alebo nie keby ma volakto napadne tak taka ista by sa mu usla s5
k teme hentach mudrych ***** co by sa len hadali tiez nemam rad .
ale uz robim aj taketo veci takychto si vzdy zapamatam a ked je voda tak nechtiac prejdem vdla neho 30 po vode alebo skocim do blata a idem prec. na hentakych ***** sa inac neda
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 11:27:30
00
Billes v KE je dost vela takych ludi co nas nechcu vidiet na chodniku. zvicajne su to starsi. Minule mi to hovoril dajaky dochodca pred nemocnicov, ze mam chodit po ceste. Odpovedal som mu ze po ceste chodit nebudem ale asi to nepocul :( . A inak cyklisti aj turisti v lese sa vecinou odzdravia, ale niekedy ani ja nemam cas zdravit :( . ale vacsinou ak nepozdravis prvi nepozdravi nikto iny. a to jazdim cez vikend. takze nie vsetci su vikendovy bikeri co jazdia cez vikend.
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 13:52:23
00
V KE nemate cesty ked musite chodit po chodniku?
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 14:17:47
00
nie cesty mame, ale nemame slusnych vodicov. cest vinimkam. :wink:
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 14:26:23
00
nevidím v tom problém, rád chodím po cestách, ešte mi žiadne auto nič neurobilo keď si viete dávať pozor tak je to úplne v pohode... po chodníkoch chodím len keď je tam málo alebo žiadny ľudia, tiež by sa mi nepáčilo ako chodcovi keby som mal na chodníku uhýbať bikerom lebo nevedia chodiť po cestách
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 16:30:26
00
Viem ale nechcem. :!:
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 20:29:02
00
nevidím v tom problém, rád chodím po cestách, ešte mi žiadne auto nič neurobilo keď si viete dávať pozor tak je to úplne v pohode... po chodníkoch chodím len keď je tam málo alebo žiadny ľudia, tiež by sa mi nepáčilo ako chodcovi keby som mal na chodníku uhýbať bikerom lebo nevedia chodiť po cestách
hej, tak to vies co ti pomoze, ze ty si davas pozor, pokial si ho neda aj driv3r za volantom ..
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 21:48:53
00
hej, tak to vies co ti pomoze, ze ty si davas pozor, pokial si ho neda aj driv3r za volantom ..

ja to risknem... a riskujem.. opakovane.. a nič ;)
Zobraziť komentár 29.08.2007 - 23:24:18
00
Bicykel je súčasťou cestnej premávky a tak by sa mal pohybovať po ceste. Osobne využívam chodníky iba ak ako skratku a nie ako cestu.. je to trocha o nervy v kuse predbiehať chodcov a prosiť o uhnutie. aj mňa by štvalo ak by niekto na biku v kuse prechádzal okolo mňa. Je to aj nebezpečnejšie ako na ceste. veď chodníky sú zvyčajne plné ľudí a na tej ceste sa vždy miesto pre bike nájde.
Zobraziť komentár 30.08.2007 - 14:03:30
00
po meste s bikom (ked je to mozne) tak po ceste,chodnik je pre chodcov.Po chodniku iba ked si skracujem cestu a to vzdy pomalsie a ostrazitejsie,zavisi podla poctu chodcov,ale na chodniku si vzdy treba uvedomit,ze CYKLISTA JE TEN,CO TAM NEPATRI a tak ist opatrne,nesetrit dakovanim,ked niekto uhne alebo prepacte ak niekoho uz obmedzis...
Skoda ze nemame taku strukturu ciest ako v NL,to by som si hned kupil aj ziletku-vsade popri ceste aspon po jednej(vacsinou po oboch) strane cyklochodnik-ci je to v meste alebo popri ceste mimo mesta...Mozme len snivat :(
Zobraziť komentár 30.08.2007 - 14:52:03
00
Ja som teda poriadne sklamany ked ma niekto na biku alebo ture nepozdravi. Ked idem do lesa ocakavam ze tam stretnem ludi rovnakej krvi a rovnakeho myslenia, a nie nejakych vytretych mestanov co chodia do lesa robit bordel a nevazia si hodnoty, ktore nam poskytuje krasny vikendovy den. Taky ludia chodia do lesa len aby mohli povedat a mi chodievame, ale naozaj to myslia uprimne. Vyhnal ich do lesa ten uprimny pocit po voni ihlicnatych stromov a krasnych vyhladoch alebo len styri znudene steny panelaku a nasrata manzelka, ci manzel.
Mozno som trosku odbocil ale niekedy rozmyslam nad tym co niektori ludia vlastne v tom lese robia, ked nepoznaju zaklady spravania. Je to ako s 1 prispevkom v tejto teme, ked niekto lezal krvavy na zemi a ti dvaja ho len obisli. Je to zvlastne ako sa doba meni. Ked som mal 5 rokov a isiel som so starym otcom do Malej Fatry secia sa navzajom zdravili. Isiel som teraz pred dvomi tyzdnami a odzdravilo sa asi 30 %, dokonca som bol v akomsi strese pretoze to co kedysi bolo zauzivanym pravidlom uz nieje pravda. A znova sa mi vynara otazka, aky chodia potom ludia do lesa? Su dobry, mozem im doverovat?
Jedno viem urcite, ze na autora tejto temy a tych ktori odpovedali tak ako ja sa spolahnut mozem. Takze dik
Zobraziť komentár 30.08.2007 - 18:21:22
00
no uz bolo spomenute ake je to v okoli Pn ale niekedy sa vynimky najdu...ale nie vzdy su lesy plne slusnych ludi...ale potesilo by keby to tak je...Niekedy sa da dokonca porozpravat z uplne neznamym bikerom a tak by to malo byt...
Zobraziť komentár 30.08.2007 - 19:23:52
00
no uz bolo spomenute ake je to v okoli Pn ale niekedy sa vynimky najdu...ale nie vzdy su lesy plne slusnych ludi...ale potesilo by keby to tak je...Niekedy sa da dokonca porozpravat z uplne neznamym bikerom a tak by to malo byt...
Zobraziť komentár 30.08.2007 - 19:24:09
00
ale na chodniku si vzdy treba uvedomit,ze CYKLISTA JE TEN,CO TAM NEPATRI a tak ist opatrne,nesetrit dakovanim,ked niekto uhne alebo prepacte ak niekoho uz obmedzis...
To je pravda, ale asi pred tyzdnom som videl ako niekto nedal prednost cyklistovi a zrazil ho, takze radsej pojdem opatrne a budemobmedzovat chodcov ako jazdit po ceste.
Zobraziť komentár 31.08.2007 - 21:32:27
00
keyboard_arrow_up