No, minule si slapem furcu (sidlisko) a predomnou taky starsi parik (asi 55rocny) a boli roztiahnuty na celu sirku chodniku....dobehol som ich a jasne videli ze som za nimi a neuhli sa...tak som ich poprosil aby mi uhli...predbehol som ich a vtedy zacal ten ujo na mna pindat, ze chodnik nieje na
bicykle ale pre chodcov a ze ci on sa ma teraz uhybat cyklistovi - dost arogantnym stylom.....ked som sa obranil, ze cesta je pre auta, zapotil, ze som nemotorove vozidlo, a vsetky nemotorove vozidla patria na cestu....ked som mu povedal ze ja nebudem chodit po ceste, tak povedal ze nemam byt drzy, lebo mi jednu udrie a preletim cez zabradlie....ja som mu povedal, ze niesom drzy, ze mu len vysvetlujem tak uz isiel ku mne, som myslel ze mi jednu trafi, lenze manzelka ho zadrzala...tak som mu povedal nech sa spamata a trosku rychlejsie som odisiel ...
nemam rad takych *****, ved som slusne poprosil aby uhol, ale obaja boli taki tlusti, ze asi bol pre nich problem sa aj uhnut...navyse je na mna drzy...asi sa mi ani neoplatilo sa s nim pustit do reci, ale nedalo mi len tak odist ked zacne na mna pindat...