Hladám bikera, ktorí vlastní a jazdí túto značku. Potrebujem vedieť jazdný dojem a progresivitu zadnej stavby, vrátane osobnej skúsenosti.
Ideálne by bolo keby jazdil Canyon Spectral v núdzovom stave Canyon NERVE XC. (FOR RP23)
Ked sme pri tych canyonoch, tak ja som si urobil radost modelom xc 8.0 v bielej farbe.
Mam na nom nejaky ten kilometer a nejaky ten pretek takze hodnotim:
Vyborna tuhost ramu, super brzdy, sramko radi ako sen. Tuhe a lahke kolesa s moznostou tubeless, dobra volba obutia - NN a RR v 2.25 - proste balada. Vyborny vzhlad.
Vidla by mohla byt s vysim zdvihom, tlmic je necitlivy a musi ist na upravu - v originale je az velmi "race only".
Rajdy a predstavec som vymenil za nieco blizsie mojmu srdcu, lahsie a OS. Sedadlo mi nesedi, ale to je individualna vec, ja tam mam svoje vyskusane gobi.
Jazdi sa na nom velmi dobre, ma vyvazenu geomtriu bez akycholvek excesov, dobre sa sprava aj vo vysokej rychlosti aj pri prepletani medzi stromami, aj do zatacky sa v nom da pekne opriet. Velmi pekne spracovanie, nenasiel som chybicku.
Gratulujem, ja som tiez skoromajitel Canyonu, bohozial to dopadlo tak, ako to dopadlo. Snad sa niekedy uvidime na kopcoch. Chceli sme ist na Kralovu studnu a odtial zist do Dedosovej, Gadera spat, ale 2x sme boli n prieskume na konci dedosovky a vysoky vyskyt ochranarov na m2. Striehnu doslova za kazdym krikom.
znie to veľmi lákavo, no vo Veľkej Fatre je tých ochranárov až moc, asi sa neoplatí riskovať, jedine ak by ste šli viacerí, to by som potom nevidel problém
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kamarád mal rovnaký problém, ale obratom mu prišla pätka, taže nesmúť, za pár dní ju máš doma a vyrazíš.
dufam, ze ked sa niekedy stretneme, ze ti nebude od toho canyona prsat do nosa
to nehrozí, budem lapať po dychu aby som ti stačil
inak v sobotu hlásia pekne tak premýšľam že pôjdem na Martinky.
to nehrozí, budem lapať po dychu aby som ti stačil
len aby to nebolo naopak
Mam na nom nejaky ten kilometer a nejaky ten pretek takze hodnotim:
Vyborna tuhost ramu, super brzdy, sramko radi ako sen. Tuhe a lahke kolesa s moznostou tubeless, dobra volba obutia - NN a RR v 2.25 - proste balada. Vyborny vzhlad.
Vidla by mohla byt s vysim zdvihom, tlmic je necitlivy a musi ist na upravu - v originale je az velmi "race only".
Rajdy a predstavec som vymenil za nieco blizsie mojmu srdcu, lahsie a OS. Sedadlo mi nesedi, ale to je individualna vec, ja tam mam svoje vyskusane gobi.
Jazdi sa na nom velmi dobre, ma vyvazenu geomtriu bez akycholvek excesov, dobre sa sprava aj vo vysokej rychlosti aj pri prepletani medzi stromami, aj do zatacky sa v nom da pekne opriet. Velmi pekne spracovanie, nenasiel som chybicku.
Isiel by som do toho znova
znie to veľmi lákavo, no vo Veľkej Fatre je tých ochranárov až moc, asi sa neoplatí riskovať, jedine ak by ste šli viacerí, to by som potom nevidel problém
http://www.canyon.com/_en/shipping_terms.html