Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ty Jezus, do kedy ma ty este budes hnevat s tymi krasnymi, umelecky pokrutenymi rurami?!? ;)
Ale vazne...rozdiel medzi ramom Strive ESX a Strive ES bude len v zadnej stavbe a aj to len v jej hornej casti (je z karbonu). Nezda sa mi (ta karbonova) dajako viac ,,pokrutena" ako ta duralova na Strive ES...
Inak Strive ES 8.0 (v tej ,,pieskovo" hnedej) je zatial moj favorit v niektorej ,,vzdialenejsej" buducej sezone.

tu je: http://www.canyon.com/_en/mountainbikes/bike.html?b=2099
Zobraziť komentár 18.10.2010 - 20:25:42
00
Mea culpa. :$ Tieto modely su samozrejme skaredo pokrutene uz od svojho vzniku a rovnako v oboch verziach. :lol:

P.S. Ale aby si mal radost - na tychto sa to este da prezit, lebo je to decentne. Giant je des a hroza. Toto je maximalny grc. :tmi:
Zobraziť komentár 18.10.2010 - 20:34:54
00
kidak : imho .. reigna za strive by som nemenil. Akurat by som na tvojom mieste hodil na reigna 160 FOX 36.
Zobraziť komentár 18.10.2010 - 21:44:10
00
Fuh, jezis a dejvo maju pravdu:) Strive sa velmi nepodaril, imho. Co tak novy tracer?;)

Pozrite toto, myslim ze take zvary(1:04) TW roboti nedaju:)
http://vimeo.com/15891802
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 00:56:54
00
jj, zvary su ukazkove :y:
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 07:59:07
00
tak to su krasne husenicky :y: . Dost ma prekvapil ten zvar na hornej ramove trubke (ide pozdlz nej) :o
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 08:05:10
00
hlavny ramovy trojuholnik je zvareny z dvoch polovic (vytvarovanych horucim olejom vo formach), podobne ako prva verzia Nomada.
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 08:11:55
00
kidak : imho .. reigna za strive by som nemenil. Akurat by som na tvojom mieste hodil na reigna 160 FOX 36.

Vsak ja ho ani menit nemienim, ale vsak raz ked dosluzi... ;)
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 08:15:13
00
Neuveritelne, kolko hodin dokazu niektori stravit diskutovanim o lahkych komponentoch, ich hladanim a kolko penazi do toho uplne zbytocne vrazia, a zaroven ti isti ludia odmietaju funkcne tvary dosiahnute ci uz hydroformingom alebo laminovanim.
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 09:37:25
00
Neuveritelne, ako niekto dokaze spojit diskusiu o lahkych komponentoch s hydroformingom... Ak uz teda narazas na mna, tak mne nevzdelanemu prosim konecne vysvetli, v com spociva "funkcny tvar dosiahnuty hydroformingom". Zatial som v zivote nepocul/necital relevantny argument zdovodnujuci to pokrutenie trubiek - ked mi teda konecne ukazes/vysvetlis rozdiel v pevnosti/tuhosti medzi klasickym a pokrutenym ramom (pri identickej vahe ramu), potom uznam funkcnost. Ani raz co sledujem forum to este nikto nezdovodnil a nedolozil tabulkami/grafmi, takze som naozaj zvedavy, na zaklade coho mas odvahu tvrdit ze krivy ram ma "funkcny tvar" resp. ze je lepsi ako klasicky.
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 09:47:36
00
klasika rulez :rock: :lol:
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 10:05:46
00
niektori do zdovodnuju tym ze zaoblene tvary su z prirody... takze za chvilu (ako tak sledujem napriklad vyvoj Reigna) to budu hotove BIO ramy
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 10:14:04
00
:rofl:
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 10:32:24
00
Organicke tvary su funkcne, pretoze poskytuju rovnaku pevnost a tuhost pri nizsej hmotnosti. Tensie steny a vacsie priemery trubiek.
Porovnaj si ramy od Intense, Giant, Trek, Banshee Legend Mk2, Transition TR450, LP, Mondraker
s ramami ako Nicolai. Nicolai je snad najtypickejsi vyrobca podla mna zastaraneho pristupu, ktory navyse vydava za image lebo mnohym sa ten "design" paci. Ramy z prvej skupiny nepotrebuju ziadne dalsie vzpery a zvary za hlavou a v najexponovanejsich miestach, kym Nicolai ich tam proste musi davat. Jednoduche priame tvary sa v pouzivaju preto, ze su velmi lacne na vyrobu. Hydroforming ti umoznuje vyrobit ram, ktory bude mat takmer identicke mechanicke vlastnosti ako si si ich namodeloval v CADe. Navyse nepotrebujes tolko zvarov, co trochu znizuje naklady. A vsimni si kde praskaju Alu ramy, takmer vzdy pozdlz zvaru.
Takze, mozes si kupit ram za 1500evri hydroformovany, ktory bude lahsi ako ten s klasickym tvarom, a nemusis zhanat lahsie a DRAHSIE komponenty, aby sa sa dostal na rovnaku cielovu hmotnost.
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 10:49:31
00
Jezus, skus google, je tam toho dost...
napr:

Giant radically changed the down tube shape using hydroforming technology, and moved the bottom attachment point for the rear shock to the top side of the down tube. The result was a significant weight savings – roughly a pound and a half – and a much cleaner look to the Reign frame.
Zobraziť komentár 19.10.2010 - 10:50:53
00
keyboard_arrow_up