Lokalizácia
Formulár sa odosiela
no mne poslendé číslo dopomohlo ktomu že si už žiadne dalšie nekúpim, ako prvé som si prečítal článok o preteku vo Vrátnej a nemal som slov... ako keby som to napísal ja za hodinu.

a nechápem prečo na DH plagáte Fipa s kalendárom su termíny CMS..
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 11:36:37
00
a už si niečo napísal? a bol si vôbec v tej Vrátnej?
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 11:47:27
00
:) nebol, veď preto som si to prečítal
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 11:52:36
00
a prvá otázka?
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:06:31
00
ano píšem každý deň ;D čo to je za otázka, jasne že som ešte žiadny report nenapísal, ale už som ich prečítal dosť nato aby som sa mohol ozvať
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:14:19
00
to máš tak, keď tvrdíš že by si taký report zbúchal za hodinu, tak predpokladám, že vieš o čom hovoríš...teraz si potvrdil, že sú to len kecy...ale kľudne napíš aj ty niečo, radi si to prečítame ;)
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:22:01
00
kecy to neboli, možno som len ja čakal že niekto napíše niečo viac po takej dlhej dobe od preteku ;]
a poviem to takto.. nepotrebujem sedieť a jazdiť v aute aby som zhodnotil to ako vyzerá, to iste je s člankom,
a strašne mi vadil spôsob používania slangu
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:27:55
00
je vidno, že si naozaj ešte nič nenapísal...ver tomu, že po týždni by si si ani len polovicu z toho čo sa tam dialo nepamätal...navyše časopis vychádza raz za 2 mesiace, takže je logické, že si si to nemohol prečítať na druhý deň ako v dennej tlači... ;)
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:36:48
00
katko, zase to netreba brat vsetko tak doslovne. xbaroon len napisal svoj nazor ze sa mu uvedeny clanok nepacil a to je tak vsetko...predsa tu mame slobodu slova a vyjadrenia svojho nazoru :)

ja taktiez nepisem prispevky do casopisu, ale na druhej strane ked si ho kupim, pozadujem od jeho obsahu aby bol aspon ako tak kvalitny...ako kazdy v dnesnej dobe od vsetkeho za co da svoje zarobene peniaze

napr ja povazujem za faux-pas dat ten kalendar CMS na poster filipa polca, pripadne peta velitsa. myslim ze ked uz takyto kalendar, tak na fotku dat radsej "anonymneho bikera" z ktorehokolvek podujatia CMS.

taktiez sa mi nepacia tie neustale gramaticke chyby v clankoch...vsetko su to sice len drobnosti, ale z toho koniec koncov vznika celok

taktiez ma zarazilo ze som v casopise nasiel fotku ktoru som odfotil na TDF vo Francuzsku, ako aj fotku co fotil o rok neskor brat. nepamatam, ze sa niekto niekedy pytal ci ich moze pouzit ;)

nech tak ci onak, drzim tomuto casopisu nadalej palce :y:
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:38:39
00
s týmto súhlasím, ja tiež Cyklomag nijako neobhajujem a ani nemám prečo a aj s tým že sa mu to nepáčilo,,, ja už si ten článok nepamätám, možno ani mne sa nepáčil...ja viem kto ho písal, nie je to človek čo jazdí DH, ale vie o cyklistike dosť...mňa len zarazilo, že baroon napísal, že by to napísal ďaleko lepšie za hodinku (pričom som pevne presvedčený, že tú hodinu by len rozmýšľal ako ten článok začať) ;)
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:43:09
00
matt to s tými fotkami je Slovenská nátura namiesto kupenia ukradnuť.To len svedčí o urovni tohto plátku a vydavatela.teraz si mi dal daľší dôvodo prečo mi je uplne jedno či bude alebo nebude vychádzať aj nadalej.
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 12:47:20
00
Ked uz tak odrbavame - kedy bude dalsie cislo? Bo papulujeme, ale na nove cislo sa tesime. :D

Malo by to byt v polovici februara...

Inak co sa tyka pravidelnosti tak je planovanych do roka 8. cisel. Mimo hlavnu sezonu to bude v 1,5 mesacnych intervaloch no a ked sa bikovanie rozbehne naplno, tak kazdy mesiac...

Snad nevadi ked spomeniem, ze v najblizsom cisle bude napr. aj report zo zimneho maratonu...snad sa bude pacit.
Zobraziť komentár 30.01.2010 - 17:27:52
00
Práve som dočítal túto diskusiu. Ak zainvestujú do korektora, pravdepodobne si ho predplatím. Už by bolo naozaj načase, veď neprimerane veľa gramatických chýb a iné veci ako nedokončená veta, zalamovanie, zlé popisy k fotkám kritizujete od prvého čísla.

Kúpil som si tento časopis teraz prvýkrát. Zaujal ma a obsahovo mi sedí najviac. Počkám na februárové vydanie ale bola by to hanba, keby aj druhý ročník bol v tomto podobný, amatérsky. Na ostatné veci (komunikácia so zákazníkmi, posúvanie termínov vydania, odškodné mattovi zaslaním nového čísla) iste dohliadne šéfko.

Články výborné, rovnako i úvodník (editorial). Teším sa na ďalšie číslo.
Zobraziť komentár 07.02.2010 - 02:33:29
00
matt sa určite poteši z nového čisla ako odškodné :D
Zobraziť komentár 07.02.2010 - 19:59:26
00
primerane by bolo rocne predplatne... :D
Zobraziť komentár 07.02.2010 - 20:04:27
00
keyboard_arrow_up