jednoduchý recept pre každého:
po bicyklovaní treba spotené veci nahádzať do kýbľa s vodou, nechať hodinu vyluhovať, scediť prípadné blato a výluh uložiť na chladné miesto do najbližšieho výjazdu....
vladika, prečo náhradné sladidlo do ionťáku? To je ako do benzínu pena na hasenie. Okrem toho náhradné sladidlo ma takmer vždy Jeden taký výrobok som mal. Nenašiel som pevnú vôľu, aby som tak vychvaľovaný ionťák spotreboval. Skončil v koši plný asi na 2/3. Strašný humáč.
často sa názvom jonťák označujú energetické nápoje.....
to spotené prádlo som spomenul preto, že v jonťáku potrebuješ dostať do tela minerály ktoré si vylúčil v pote. bez minerálov sa tekutina v tele neudrží.
takže ak ho chceš silou mocou vyrábať, zisti ktoré minerály obsahuje pot a zisti kde sa tieto minerály nachádzajú.
hej hej, 100% dzus riedeny s vodou, do toho sol a pripadne glukoza/malta
(na druhu stranu iontak skoro nic nestoji, mam pocit ze ten dzus je prave drahsi)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po bicyklovaní treba spotené veci nahádzať do kýbľa s vodou, nechať hodinu vyluhovať, scediť prípadné blato a výluh uložiť na chladné miesto do najbližšieho výjazdu....
http://www.bike-forum.cz/forum/napoj-vlastnej-vyroby.html
atd. skus google
Zloženie: invertný sirup 70%, regulátor kyslosti kyselina citrónová, maltodextrín, fruktóza, chlorid sodný, L-karnitín báza, kyselina glutamová, glycín, extrakt Garcinia Cambogia (HCA 50%), náhradné sladidlá aspartám a acesulfám K, laktát vápenatý, konzervačná látka sorban draselný, chlorid chromitý, aróma, farbivá beta-karotén, apokarotenal
domaca vyroba vela cukru vela cukru a nieco navyse
http://varimpivo.cz/
to spotené prádlo som spomenul preto, že v jonťáku potrebuješ dostať do tela minerály ktoré si vylúčil v pote. bez minerálov sa tekutina v tele neudrží.
takže ak ho chceš silou mocou vyrábať, zisti ktoré minerály obsahuje pot a zisti kde sa tieto minerály nachádzajú.
Predsa voda,sol,cukor a citron nic viacej telo nepotrebuje...
(na druhu stranu iontak skoro nic nestoji, mam pocit ze ten dzus je prave drahsi)