Zda sa, ze poniektori nikdy nepochopia o com je tato tema, ale skusim este raz: Jeho prispevok bol po dlhom case konecne spravny elektrohejt. Zato Tvoj je ako vzdy off-topic.
Zda sa, ze poniektori nikdy nepochopia o com je tato tema, ale skusim este raz: Jeho prispevok bol po dlhom case konecne spravny elektrohejt. Zato Tvoj je ako vzdy off-topic.
s týmto sa nedá nesúhlasiť, ale je to o mentalite ľudí, načo si požičiavajú niečo s čím nemajú absolútne žiadne skúsenosti
"Problémem je, že spousta lidí sedí na elektrokole na horách vůbec poprvé. Technika jízdy na něm je ale trochu jiná. Stroj je o poznání těžší, čímž se hůře ovládá. To může vést ve vypjatých situacích k začátečnickým chybám končícím i velmi těžkými úrazy,“
Mudro vravíš.
Ale nakoniec ten clanok sa postupne stava reklamou s doporucenim na poistenie…
A čo hejtoši? Čo ste sedeli doma lebo mrholilo? Dnes boli na cestičkách samé ebiky, takze sa dobre jazdilo…
Včera som pri Žehre stretol pani v rokoch na e-biku. Ja som šiel smerom od Hodkoviec na juh, ona opačne na sever smer Branisko, pekne točila nohami, človek neznalý veci by povedal že sa bicykluje, ale tak vzhladom na jej zrejme pokročilejší vek už si nezaslúži elektrohejtovanie. Aj som sa obzeral či nejdeš dakde aj ty kedže si podobný športovec cca ako ona ale nebol si tam. Neviem aké presne máte vy motory ale naše ekologické bio motory majú cca 190 W pri 1150 nastúpaných metroch, priemerke 28,3 km/h a mierne zvýšenom pulze, spotreba 2 653 kJ/113 km
Žena v rokoch je aj 40-tnička aj 90-tnička takže neviem akú vekovku si stretol …
Za mňou sa radšej neobzerajte lebo si vykrútite krk keď prefrčím okolo …
Včera som nebol na biku, včera bola pešia túra.... No ale teraz každý na crussise bude potenciálny Marselus??? Z toho by mohla vzniknúť riadna davová psychóza...
A čo tak si urobiť z toho nejakú cielenú zábavu. Niektorí hľadajú kešky, iní zase poklad a čo tak hľadá sa Marselus? Kto ma prvý stretne a odhalí moju totožnosť v reálnom živote, vyhráva Obchod MTBiker by mohol byť sponzor a ponúknuť ako výhru 50% zľavu na nákup v e-shope. Viem že táto súťaž by nebola fér pre ľudí z ďaleka, lebo väčšinou krúžim do 60km okolo Popradu, ale zase spojiť to s výletom do Tatier by sa oplatilo Niektorí ma možno už stretli, ale nepoznali ma (ako jedného z mojich predkov asi pred 2000 rokmi)...
Postupne vám môžem dávať nejaké indície ako ma nájsť a odhaliť ...
Prvá indícia : ak nejazdím na crussise, môj biobike je čierny a je z Anglicka, predná brzda je na riaditkách vpravo
Ebikeri nepoužívajú na sledovanie progressu ani watty ani joule, ale CYKLOFUNY. Jeden cyklofunfun je moderná miera vyjadrujúca množstvo zábavy na jeden odjazdený kilometer. Je to vysoko kvantová miera a preto nemá pevný rozmer, výsledok je stanovený podľa vnímania jazdca a nieje možné ho potvrdiť nestrannými pozorovateľmi.
Zaujímavosťou je že akýkoľvek výsledok väčší ako nula sa považuje za víťazstvo vo vlastnej kategórii. Súťaže prebiehajú na úrovni vlastnej duchovnej podstaty jedinca a nieje nutné ich s nikým porovnávať. Ego v tejto súťaži nieje prítomné, preto to bioši nevedia pochopiť a ani zaradiť do súťaží UCI...
Ivan, ty asi nebudeš bývať ďaleko keď beháš po Dreveníku. Kásne miesto, hlavne ten peší prechod cez Peklo do lomu.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
"Motor SRAM Eagle Powertrain ponúka krútiaci moment 90 Nm a výkon až 680 W.
To je výkon, ktorý za normálnych okolností nie je možný pomocou systému reťazového pohonu, ale s Coast Shift je motor dostatočne inteligentný na to, aby sa sám zapol natoľko, aby otočil reťaz, aj keď jazdec nešliape."
Mezditým v predajni:
- šéfko, a veze to do vrchu aj keď sa nešlápe?
??????
- áno pane
?$?$?$
lanovka ta nevyvezie do 5 stupna ochrany napr. ... ale teda chcel by som vidiet bajkparkovu jazdu priemerneho e-boscha LOL [ vrtulnik by mal byt zapnuty uz pred startom, nie ? ]
"Motor SRAM Eagle Powertrain ponúka krútiaci moment 90 Nm a výkon až 680 W.
To je výkon, ktorý za normálnych okolností nie je možný pomocou systému reťazového pohonu, ale s Coast Shift je motor dostatočne inteligentný na to, aby sa sám zapol natoľko, aby otočil reťaz, aj keď jazdec nešliape."
keby si si to prečítal poriadne, tak zistíš, že je to kvôli funkcii radenia bez otočenia kľúk, rovnako ako Free Shift od Shimana.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zda sa, ze poniektori nikdy nepochopia o com je tato tema, ale skusim este raz: Jeho prispevok bol po dlhom case konecne spravny elektrohejt.
"Problémem je, že spousta lidí sedí na elektrokole na horách vůbec poprvé. Technika jízdy na něm je ale trochu jiná. Stroj je o poznání těžší, čímž se hůře ovládá. To může vést ve vypjatých situacích k začátečnickým chybám končícím i velmi těžkými úrazy,“
A čo hejtoši? Čo ste sedeli doma lebo mrholilo? Dnes boli na cestičkách samé ebiky, takze sa dobre jazdilo…
Včera som pri Žehre stretol pani v rokoch na e-biku. Ja som šiel smerom od Hodkoviec na juh, ona opačne na sever smer Branisko, pekne točila nohami, človek neznalý veci by povedal že sa bicykluje, ale tak vzhladom na jej zrejme pokročilejší vek už si nezaslúži elektrohejtovanie. Aj som sa obzeral či nejdeš dakde aj ty kedže si podobný športovec cca ako ona ale nebol si tam. Neviem aké presne máte vy motory ale naše ekologické bio motory majú cca 190 W pri 1150 nastúpaných metroch, priemerke 28,3 km/h a mierne zvýšenom pulze, spotreba 2 653 kJ/113 km
Pre info je prevod 1Wh=3.6kJ.
Za mňou sa radšej neobzerajte lebo si vykrútite krk keď prefrčím okolo …
A čo tak si urobiť z toho nejakú cielenú zábavu. Niektorí hľadajú kešky, iní zase poklad a čo tak hľadá sa Marselus? Kto ma prvý stretne a odhalí moju totožnosť v reálnom živote, vyhráva
Postupne vám môžem dávať nejaké indície ako ma nájsť a odhaliť ...
Prvá indícia : ak nejazdím na crussise, môj biobike je čierny a je z Anglicka, predná brzda je na riaditkách vpravo
Ebikeri nepoužívajú na sledovanie progressu ani watty ani joule, ale CYKLOFUNY. Jeden cyklofunfun je moderná miera vyjadrujúca množstvo zábavy na jeden odjazdený kilometer. Je to vysoko kvantová miera a preto nemá pevný rozmer, výsledok je stanovený podľa vnímania jazdca a nieje možné ho potvrdiť nestrannými pozorovateľmi.
Zaujímavosťou je že akýkoľvek výsledok väčší ako nula sa považuje za víťazstvo vo vlastnej kategórii. Súťaže prebiehajú na úrovni vlastnej duchovnej podstaty jedinca a nieje nutné ich s nikým porovnávať. Ego v tejto súťaži nieje prítomné, preto to bioši nevedia pochopiť a ani zaradiť do súťaží UCI...
Ivan, ty asi nebudeš bývať ďaleko keď beháš po Dreveníku. Kásne miesto, hlavne ten peší prechod cez Peklo do lomu.
Mezditým v predajni:
- šéfko, a veze to do vrchu aj keď sa nešlápe?
??????
- áno pane
?$?$?$
A takto sa rodia "cyklisti" odzajtra nafurt.
keby si si to prečítal poriadne, tak zistíš, že je to kvôli funkcii radenia bez otočenia kľúk, rovnako ako Free Shift od Shimana.