Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka -16% Kellys Tayen R10 AIR 27.5 dámsky elektrobicykel, azure, poškodený lak
2 269 €
-16%
MOC 2 699 €
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
-31% Rock Machine Torrent e30-29 Easy Entry elektrobicykel, biela
1 649 €
-31%
MOC 2 399 €
Rock Machine Torrent INT e70-29B elektrobicykel, strieborná/čierna
3 469 €
MOC 3 549 €
Novinka CTM PULZE GX 29 elektrobicykel, matná hlbokomodrá perleť
od 1 899 €
MOC 2 199 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
-13% CTM RUBY 27.5 dámsky elektrobicykel, biela perleť/purpurová
1 399 €
-13%
MOC 2 299 €
Novinka CTM WIRE GX Xpert 29 elektrobicykel, matná kovová čierna/lesklá čierna
2 599 €
MOC 2 799 €
Výpredaj -16% Haibike AllTrack 6 27.5 elektrobicykel, papaya/titan gloss
2 099 €
-16%
MOC 3 599 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
"Aj na retiazkach na bike to vidno. Sú lepšie, alebo horšie, no nakoniec priemerná cena za určité obdobie použiteľnosti je skoro rovnaká. Napr. reťaz za 60 vydrží 2000km, reťaz za 30 vydrží 1000. Tie peniaze tak či tak zaplatíme."
Fuuj (a aspon vdaka za otvorenost).
Cize nie ze kupis ebike a vozis sa,ale este ta podojime na 'spotrebnom' materiale. To sa celkom podoba situacii na trhu s kopirkami, tlaciarnami, kavovarmi - s tym podstatným rozdielom, ze ebiky nie su 'za facku', takmer zadarmo (ako tie kavovary).
Aporovnaj si to s cenou/vydrzou retaze na nejakej skutocnej motorovej motorke (s vacsim vykonom ako ebike), to fakt nie je divne, ako vas okabatuju
Ale kto sa necha (a potrebuje ten ebike, z akehokolvek svojho 'odôvodneného' rozmaru), /kto chce kam, pomozme mu tam/tomu niet pomoci
A to príslovie má znieť “ kto chce kam, ebike pomôže mu tam”
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ten pocit že som to dal bez pomoci je na nezaplatenie...
Takže v náročnom teréne ebiker je stále cyklista zatiaľ čo bioši sa menia na chodcov respektive nosičov bajkov.
A to ako má byť výhoda???
Bicyklovať po ceste sa vie každý, ale v teréne sa vyžaduje viacej zručností len ako krútiť nôžkami. A ako vidno na tom videu, tak ebiker sa ozaj namakal viac, lebo stále na tom bicykli bol.
Takže ak má niekto pocit že na super odľahčenom bicykli bez batôžka na tenučkých kolesách zdolal kopec, tak je to len ilúzia úspechu, lebo na obyčajnom bajky ako jazdia MTB by to nedal.
Double - dobrá práca s tym videom.
Hej, a po mesiaci prichádzajú reklamovať kazetu, lebo tri najmenšie pastorky majú zošľahané.
Radenie je veľmi zložitá a ťažká práca, keď treba uvoľniť záber, aby nepoohýnali zuby,
Jednoduchšie je zapnúť turbo.
Pripomenul si ten slavny Breinerov vyrok
nie. každý rozumný ebajker plánuje
Zatiaľ čo som videl, tak dojazd teréne je polovičný voči tabulkovemu...
Čiže MTB cyklista si dá 100km, a baterkar sa s partiou rozlúči v prvej tretine. 🤣🤣🤣 plánovanie jak hovado
Minal som cez 100ludi ani jeden nemal pripomienky ale online priestor vie vzdy svoje a pravdu. Keby tlacim bicykel zaberal by som viacej miesta ako turista. Takto to mali.ako spestrenie. Minal som ich len rychlostou o nieco vacsou ako je pesia. Proste 500m sme potrebovali prestrikovat ku chate potom to bolo uz ok.
Ciel videa je poukazat ze e-bike ma zmysel dokonca ak ho mas mozes si zabikovat uplne aj s tymi co maju na klasikach velmi dobru kondiciu a otom to je vsetci sme si paradne uzili den
Čiže MTB cyklista si dá 100km, a baterkar sa s partiou rozlúči v prvej tretine. 🤣🤣🤣 plánovanie jak hovado
neviem či si niečo videl Peťo, skôr mi príde že si si naštudoval všetky negatíva ebajkov, ktorých ale ani zďaleka nie je tak veľa ako sa píše po internetoch a e-hejterských fórach, a prezentuješ to tu ako najväčšiu, úplnú a jedinú pravdu
A “typický ebiker” 120kg tučko čo jazdí stale na turbo, nikomu sa nezdraví a je naobliekaný ako snehuliak si môže zaplatiť na taký pripad poistenie
Ak roztrhá bioš plášť niekde na hrebeni, je na tom tak isto…
Peter asi bicykluje len po ceste okolo Štúrova, kopce poriadne nepozná.