Kategórie
Bike-techE-diot
Myslim ze netreba vysvetlovat.
posledný komentár: 5. 7. 2023 o 16:53
Novinka GHOST E-Teru Pro 29 elektrobicykel, storm grey/chilly white
3 999 €
MOC 4 699 €
-14% Rock Machine Torrent INT e70-29B dámsky elektrobicykel, strieborná/čierna/mint
od 2 999 €
-14%
MOC 3 549 €
Novinka -17% Haibike Alltrack 11 ABS 29 elektrobicykel, blue/titan/yellow glossy
3 999 €
-17%
MOC 4 799 €
Výpredaj -19% Rock Machine STORM INT e70-29 elektrobicykel, gloss silver/black/grey
1 449 €
-19%
MOC 1 789 €
Novinka -8% Raymon Hardray Select 29 elektrobicykel, mint/jade/cotton
1 649 €
-8%
MOC 3 199 €
Novinka -10% Kellys Tayen R50 27.5 dámsky elektrobicykel, magic pink
2 799 €
-10%
MOC 3 099 €
Výpredaj -26% Raymon HardRay E 4.0 29 elektrobicykel, armor/black/mustard matt
2 149 €
-26%
MOC 2 899 €
-31% Lapierre Overvolt HT 7.6 29 elektrobicykel, žltá
od 2 399 €
-31%
MOC 3 499 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
Toto presne inak umožnili aj horské bicykle. Do hôr začalo chodiť množstvo ľudí, ktorí by tam pešo neprišli
Keď prišiel nástup horských bicyklov, tiež to všetci peší turisti nevítali s nadšením
a kontext prispevku na ktory som reagoval chapes ?
Napríklad mne osobne to šetri cyklistikou zničené kolená.
V kopcoch ideš polovicu cesty za vlastné
Ak idem pešo/bežecky, tak do kopca makám. Po rovine makám. Dole kopcom je to ľahšie, ale stále idem dosť výrazne za svoje. Nie je to len vezenie sa ako na bicykli.
Inak to je práve podstatou bicykla. Ten čas šetríš práve preto, že je to ľahšie ako ísť pešo. Ideš za vlastné, ale nie až tak namáhavo ako pešo a vo viacerých momentoch nejdeš ani za vlastné, ale využívaš pohybovú alebo kinetickú energiu (spôsobom, akým to pešo nie je možné).
Nakoniec vsetko co nesúhlasí z nazorom tradičnej večšiny je čudné, podvodné a neakceptovateln, hodné vlastného zamyslenia sa.
Teraz ma napadlo že všetky pridavné veci a zariadenia k ľudskému telu sú vylepšenia… počnúc ponozkami cez topanky , korcule a bicykle, motorky , auta , vlaky, ruksaky, lyže, lietadlá až po rakety vlastne nutia ľudí podvadzať či obchádzať zakony prirody a ničia pravú podstatu naheho človeka stvoreného bohom.
Taký človek by sa už teda ani nemal právo tváriť ako človek a už vôbec sa za neho považovať.
To využitie akumulovanej energie platí len v prípade, že začínaš na rovnakej, alebo nižšej nadmorskej výške. Ak sa časť cesty vyvezieš, či už vlakom, autobusom, autom či lanovkou, tak to neplatí.
Inak z hľadiska využívania energie, možno o zjazdároch, ktorí sa vyvezú lanovkou na kopec a následne idú dole kopcom, hovoriť ako o športovcoch? Rozdiel výdaju energie pri použití bicykla bez prípomoci a s ňou je pri zjazde zanedbateľný.
Druhá vec: ak by mal niekto doma dynamo nabíjačku, napr. na stacionárnom bicykli, tou by si nabil batériu na elektrobicykel vlastným šľapaním a tú neskôr použil v teréne, tak to už ide by už išlo o športové bolo použitie bicykla za "vlastné"? Lebo v takomto scenári všetku potrebnú energiu vygenerovali vlastné svaly. Či sa ráta len okamžité generovanie na mieste? Len to by zase neplatilo zjazdovanie dole kopcom
https://www.nytimes.com/2023/06/20/nyregion/nyc-chinatown-fire.html
* biobikerista, rozumej biobikerský fundamentalista
Určite sa tešili, ako tvrdo makajú a ťažko športujú...
nespravne. https://sk.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%B4dza chodza nie je korculovanie.
biokorcule alebo podvadzanie s elektrinou : https://www.escendblades.com/
No ale aby som nebol offtopic: iní dvaja v kopci ma predbehli, samozrejme bez pozdravu, len s blbou poznámkou "Dnes to dajako nejde". Vedel som, že príde môj čas, keďže na vrchol bolo len niečo pod 0,5 km. Môj čas neprišiel. Na kopci obaja červení, zadýchaní lapali po dychu. a asi hodnú chvíľu oddychovali, lebo som už ich ani za sebou nevidel. Ja som si kopec vyšiel v 2 zóne na pohodu. Aj som rozmýšľal, či si neprišliapnem, ale načo provokovať
vôbec nič o nich nevieš a hneď škatuľkuješ. keď majú so sebou bágle asi vedia prečo majú motor medzi nohami. možno sú na výlete/dovolenke a chcú sa ísť do Dolomitov kochať, nie zodrať.
A ešte je tu jedna pravda. Ebiker využíva svoju energiu v práci aby zarobil peniaze na zaplatenie vyššej ceny ebiku a hlavne elektriky ktorou ho nabíja. Takže zákon o zachovaní energie tu platí tiež. Tá námaha, ktorú na ebiku nevidno sa vykonala už dávno predtým na inom mieste. Kde iní začínajú, my už sme dávno skončili
Takže kým bioši šlapú za svoje, ebiker už len zbiera plody svojej práce. A toto je podstata Ebikerstva ...
Nestane sa vobec nic, ak vypnes asistenciu ide to cez spojku, je z toho potom obycajny bike tazky ako ukrajina. Ja jazdim prevazne s vypnutou asistenciou lebo ked idem nad 25 km/hod tak musis prekonavat odpor motora. po rovinkach bezne chodim 30 - 33 km/hod tiez za vlastne ale zato s 25 kg bikom. Zato v kopcoch a slusnom protivetre to ocenujem.