niekto niečo nedomyslel ....
uvidime
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/rozvodna-sit-je-pripravena-ani-milion-elektroaut-ji-nestrhne
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
posledný komentár: 10. 12. 2025 o 21:27
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
Mimochodom, Japonsko na tom nebolo inak. Tiez na začiatku pajcovalo a kde je v technologiách teraz...
Mimochodom, Japonsko na tom nebolo inak. Tiez na začiatku pajcovalo a kde je v technologiách teraz...
vdaka dotovaniu stranou alebo len kvoli tomu? pomaly kazda investicia ciny v EU ***** nezakonnym dotovanim. vid najnovsia kauza kde EU presetruje BYD zavod pri Segedine..
nemozem si pomoct - mali sme tu komunizmus tak vieme ako funguje. neciha mi z tohto nic dobreho a preto nechcem svojimi peniazmi podporovat (podkopavat) EU znacky. lebo sa bojim ze ked tie padnu tak cina sa bude chovat ako ten najhorsi predstavitelny monopol, este aj s komouskou prichutou
Inak uz sa blizi doba, ze by bolo vhodne zaviest online zaväznu rezervaciu nabijacieho portu uz vopred pred prichodom auta k nabijacke. Tzn. naplanujes trasu v navigacii auta a ked realne vyrazis a spravi sa odhad dojazdu k nabijaciemu bodu, tak by auto port zarezervovalo s oknom +- 5 minut a potom uz rezervaciu len spresnovalo podla vyvoja na trase. Tym padom ma clovek jednak istotu ze nebude cakat a hlavne by mohli prist do hry aj superkondenzatory, ktore by sa nabijali postupne nizsim vykonom a na pozadovanej kapacite by boli tesne pred prijazdom auta, teda by nebola potrebna taka vykonova spicka v tom momente. Pomohlo by to lepsie rozlozit zatazenie siete a umoznilo by to vysokym vykonom nabijat viac aut sucasne. Zaujimalo by ma, ci sa uz niekto niecim takym zaobera, ale nepredpokladam, ze som prvy kto nad tym rozmyslal. V kazdom pripade zakladom by mal byt jednotny standardizovany komunikacny protokol medzi autom a nabijackou. A ci by uloziskom energie na rychle nabijanie boli superkondenzatory alebo hoc aj uz vyradene baterie je vlastne jedno.
https://youtu.be/OWYsRcLhSmE?si=2n6PfKNEzS5J6LrC
Pri pouzivani v meste som bol nadseny, pri predvidavej jazde som po meste jazdil za 9-12 kWh, pri vyuzivani obchvatu kde som siel 100-120 kmh to islo ku 14-16 kWH.
Takisto pri zbtocnom zrychlovani (brzda-plyn) v meste to slo ku tym 14-15 kwh.
Za mna uzasne spotreby najma pri tej plynulej jazde s premavkou, s e-up! nemavam nizsie.
Je to ale velmi zavisle na cloveku, kolega co to mal a skoro vsetko jazdil po dialnici, tak nebol spokojny, lebo ze ma 22kWh, co za mna na dialnicu pri 130kmh je stale velmi slusne.
Bavime sa o aute za 32 tis €.
Tazko sa potom diskutuje
Toto po dialnici som sa pytal kolegu, tak ze on podla tacho 130kmh siel, ja sa raidim vzdy GPS + ze boli idealne podmienky, pekne pocasie 15°C. Odvtedy to siel este raz za dazda+vetra a priemer tam a spat mal vyse 25kwh, pricom Ba-TT siel vzdy pod 120kmh.
Chcel som poukazat na velky rozptyl podla druhu pouzivania, jeden clovek moze byt nadseny a druhy uplne naopak, ked maju iny rezim bezneho fungovania.
Ja som bol v meste nadseny, od cias e-up! som nemal s nicim take nizke spotreby v meste.
Aliancia zahŕňa 11-tisíc nabíjacích miest a 1 700 nabíjacích staníc v 25 krajinách. Od júna budú mať zákazníci v Európe prístup k ultrarýchlemu nabíjaniu až do 400 kW a budú môcť platiť prostredníctvom ľubovoľnej aplikácie člena aliancie Spark. (reuters, čtk)
celkovo 1.2 miliona áut,
medziročný rast 49% (BEV +58%)
EV+PHEV tvoria 19 % svetového predaja áut (čisté elektromobily 13%)
V top 20 - 10x BYD
pre kontext v Číne stoji Model Y 36,820 usd a napr ten BYD Seagull 9,600 usd, Wuling 6,272 usd Geely star wish 9600 usd
V Číne sa predalo vo Feb 2025 - 26777 modelov Y v Marci to už bolo 48189 ks +80% (čo su skoro globalne predaje za Feb)
dotacie su už tak 2r pase, v Číne su jednoducho EV lacnejšie na vyrobu a začína to byt vidiet aj vo zvyšku sveta. Jednoducho lepšie vozenie za menej peňazí s nižšími nákladmi wake up je koniec