zihadlo 5 Ja som si to užil. Nedával som si nijaké ciele, iba výjsť hore. Zážitok super. Keď sa otvoria výhľady na more, potom zase mesačná krajina, kameň vedľa kameňa a v takomto prostredí žili a žijú ľudia a dokonca pestujú zeleninu. Výživné úvodné a záverečné stúpanie. Cykloturistika ako sa patrí.
Dvaja žiletkári z CZ ma dobehli, trochu sme pokecali, išli už 4. krát. Išli ale mimo môjho tempa, tak som ich nechal za sebou. Keď som fotil zas ma dobehli a takto sme sa naháňali. S tými prevodmi je to asi trošku náročnejšie, neviem posúdiť. Na MTB ale relatívne v pohode. Ak sa niekedy v tejto oblasti ocitnem, tak určite vytiahnem aj manželku.
V pondelok na Kráľovu Hoľu...naspäť po zelenom C na Pusté pole, k prameňu Hronu, Chmarošské viadukty, Telgárt, Šumiac...z Telgártu do Šumiaca modré C vedie do rómskej osady, kde však toto modré C je značené chaoticky a smeruje niekde do p... (nikam), musím ale objektívne povedať, že rómovia boli nápomocný a usmernili nás správnym smerom...
Na návšteve Čiernohronskej železničky...pekná nová cyklotrasa z Čierneho Balogu do Hronca, pohodičková trasa kategórie "family" vhodná aj pre deti...z Hronca ďalej síce po hlavnej ceste, ale málo frekventovanej do Osrblia a potom tou istou trasou späť do Vydrovskej doliny... oplatí sa vidieť aj lesnícky skanzen...vyhnúť sa však treba "Kolibe" oproti parkovisku vo Vydrovskej doline (foto 1), kde do cesnakovej polievky zabudli dať cesnak...
Dnes kym sme cakali az uschnu steny po malovani, tak sme si odskocili s manzelkou do Lechnice. Sice sme stihli len raz Griftof, ale snad sa tu este tento rok vratime 😉
Dneska Inovec. Kálnica - Selce - Inovec - Panská Javorina - Kálnica
V lese absolútne nikto. Len na Inovci 2ja bajkeri, ani zvery som nestretol, iba ftáčiky...
Vďaka hlavne trailforksu som si doslova užil dva čisto prírodné traily Valle Delle Mine a Bernina pass -Pontresina. Vysoko odporúčam. Zjazdné aj pre menej zdatných bikerov. S rodinou potom okolo jazera v St. Moric. Určite aplikáciu treba používať!
Kedze mi este ostal bike nalozeny od vcera v aute, tak som privstal a odbehol pojazdit na Cyklostopy. Dal som si Srnciu, Jeleniu, polku Liscej a na zaver este raz Jeleniu. Makacka jak hore kopcom tak dole, ale parada. ??
Kedze mi este ostal bike nalozeny od vcera v aute, tak som privstal a odbehol pojazdit na Cyklostopy. Dal som si Srnciu, Jeleniu, polku Liscej a na zaver este raz Jeleniu. Makacka jak hore kopcom tak dole, ale parada. ??
velka chyba vynechat druhu polku liscej to je to najlepsie co tam je...
Dnes Slovenský raj s kamarátmi na parádu splnil som si sen a dotkol som sa Lamborghini presnejšie som ho pomohol odtlačiť lebo také autíčko akosi nemá spiatočku ( akcia Dobšinský kopec ME )
Tak cieľ splnený: Hrebienok-Rajnerka-po modrej cez štart na Folvarskú poľanu- zelené pleso-plesnivec. Super trasa po chodníkoch minimum ľudí na moje prekvapenie. Najviac ľudí bolo na ceste na Brnčalku ale dalo sa a jediné čo sa mi
nepáčilo bola turistika z brncalky po biele pleso. Na budúce by som asi plesnivec vynechal ale mám to odfajknuté. Díky ešte raz za tip.
Harmanec-Krizna-Liptovske Revuce-Liptovska Osada-Korytnica-Hiadelske sedlo-Kecka-Spania Dolina-Harmanec
85km 2400v.m. 6/8h
vzhladom na predpovede a aj realne pocasie sa mi do konca nechcelo verit ze to dame, no podarilo sa. dazde nas obchadzali doslova na poslednu chvilu a tesnym okrajom. jazdenie na vybornu. napr. modre c-ko Krcahy-Ziare bolo nieco nadherne.
na Kecke ma prekvapili tri slecny na lacnejsich damskych bicykloch - snad dosli v zdravi
Tak cieľ splnený: Hrebienok-Rajnerka-po modrej cez štart na Folvarskú poľanu- zelené pleso-plesnivec. Super trasa po chodníkoch minimum ľudí na moje prekvapenie. Najviac ľudí bolo na ceste na Brnčalku ale dalo sa a jediné čo sa mi
nepáčilo bola turistika z brncalky po biele pleso. Na budúce by som asi plesnivec vynechal ale mám to odfajknuté. Díky ešte raz za tip.
tak islo by to aj bez turistiky,ale netusim v akom stave je prepoj /neznaceny chodnik takze som to ani nenavrhoval
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dvaja žiletkári z CZ ma dobehli, trochu sme pokecali, išli už 4. krát. Išli ale mimo môjho tempa, tak som ich nechal za sebou. Keď som fotil zas ma dobehli a takto sme sa naháňali. S tými prevodmi je to asi trošku náročnejšie, neviem posúdiť. Na MTB ale relatívne v pohode. Ak sa niekedy v tejto oblasti ocitnem, tak určite vytiahnem aj manželku.
V lese absolútne nikto. Len na Inovci 2ja bajkeri, ani zvery som nestretol, iba ftáčiky...
velka chyba vynechat druhu polku liscej
85km 2400v.m. 6/8h
vzhladom na predpovede a aj realne pocasie sa mi do konca nechcelo verit ze to dame, no podarilo sa. dazde nas obchadzali doslova na poslednu chvilu a tesnym okrajom. jazdenie na vybornu. napr. modre c-ko Krcahy-Ziare bolo nieco nadherne.
na Kecke ma prekvapili tri slecny na lacnejsich damskych bicykloch - snad dosli v zdravi
tak islo by to aj bez turistiky,ale netusim v akom stave je prepoj /neznaceny chodnik takze som to ani nenavrhoval