VKL 2019: Chaty Červenec a Žiar, Háj Nicovô, (Bobrovecká vápenica)
Ráno spŕchlo (ešte cestou v aute), tak som z alchemiliek a lopúchov na Babkách naberal vodu do tretier hore výmena na hrubé ponožky, nech nasajú cestou dolu vodu. Inak bolo pekne pod mrakom, na vrchole obchvíľu aj slnečno. Dole si dať 3. suché ponožky a ísť na Žiar. Tam je cesta hore zničená ťažbou a tak pekne sa tam dalo ísť Cestou dolu zlievka až do Smrečan. Tam suché cesty, aj som sa potešil. Od Nicova znovu zlievka a kúsok nad Smrečanmi na poľnej ceste suchý prach a pieklo slnko, nechápal som No a už pred cieľom znovu menšia zlievka A posledná poriadna zlievka už len cestou domov, v suchu a teple auta
PS: mal som aj 4. pár ponožiek ale už to nemalo význam riešiť Ale bolo parádne!
Zatiaľ najväčší tohtoročný stupák, 1011m a trasa 49.7km.
Také trochu desivé prostredie v tomto počasí, pokúšali sa ma opľuť aj nejakí rómski spoluobčania z auta ale nevydalo, opľul samého seba.
dnes len Baske pomedzi prehanky - hore zo Slatinky po ceste ktora krizuje zltu TZ, dalej kusok po modrej smer Homolka - tam som vychytal nedokoncenu prerezavku, potom jednou dolinou kde ostal kusok pekneho lesa, Bukovinska skala a domov.
dnes si malokto vie naplanovat svoj pracovny cas - proste padla a ideme domov. nizsie uz boli stromy naukladane v smere zvaznice na odtah prec. vyzeralo to cerstvo - tak ze piatok dopilili, padla a isli domov. ze zahadzali TZ ich samozrejme netrapi kedze pilcici asi moc po horach peso/na bikoch nechodia ked su tam cely den.
...pocasie v Bad Goisern na paradu, oproti sobote ako v rozpravke...dnes uvod B-Strecke a co som videl, velky respekt borcom , ktori sli na Raschberg, Ewige Wand, atd...
dnes trosku dlhsie ale nakoniec tam bolo dost asfaltu - BN-Nemsova-Antonstal-hreben-Javornik-Ceresienky-po cervenej az po novy Dvur-Mikulcin vrch-Lopenik-Bosaca-Haluzice-Kalnica-dvojkriz a domov.
hreben od Javornika az po Hradisko je proste parada. dnes tam nebolo ani nohy - az na stroje ktore tam buduju snad dialnicu - neverim ze toto ma byt cyklotrasa. a je to dost nechutny zasah do krajiny. nad Zitkovou bolo uz dost mokro. Zjazd z Lopenika do Novej Bosace bol zo zaciatku fajn, potom trosku strku a hop asfalt. Aspon kusok pekneho singla na konci spravil radost. Vyhlady z modrej ale na nezaplatenie, uplna parada. Haluzicku tiesnavu som nemohol obist a kedze nebolo kde nechat bike tak pod pazuchu. Kostolik, rozhladna k tomu. Potialto to bolo pekne, dalej skor trapenie.
dnes trosku dlhsie ale nakoniec tam bolo dost asfaltu - BN-Nemsova-Antonstal-hreben-Javornik-Ceresienky-po cervenej az po novy Dvur-Mikulcin vrch-Lopenik-Bosaca-Haluzice-Kalnica-dvojkriz a domov.
hreben od Javornika az po Hradisko je proste parada. dnes tam nebolo ani nohy - az na stroje ktore tam buduju snad dialnicu - neverim ze toto ma byt cyklotrasa. a je to dost nechutny zasah do krajiny. nad Zitkovou bolo uz dost mokro. Zjazd z Lopenika do Novej Bosace bol zo zaciatku fajn, potom trosku strku a hop asfalt. Aspon kusok pekneho singla na konci spravil radost. Vyhlady z modrej ale na nezaplatenie, uplna parada. Haluzicku tiesnavu som nemohol obist a kedze nebolo kde nechat bike tak pod pazuchu. Kostolik, rozhladna k tomu. Potialto to bolo pekne, dalej skor trapenie.
RacingXshock takze dobre som spoznal trasu neboj nič nie si prvy ani posledny co si mysleli ze to bude OK trasa naposledy to urobil kamos ked bol este na jar sneh v zlaboch ty si mal este dobre
snáď si nešiel dolu po asfalte lebo opačným smerom je to geniálne, ak traverzneš Úplaz poľovníckym, dá sa to takmer bez zosadnutia
Neda sa to bol som tam na jar a je to na prd oslahany od kosodreviny mokre konare a vymyte chodnicky a miestamy cez traverz dost vela stromov a konarov popadane. Zajtra ak sa podari idem vybehnut hore tak mozem pofotit situaciu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ráno spŕchlo (ešte cestou v aute), tak som z alchemiliek a lopúchov na Babkách naberal vodu do tretier
PS: mal som aj 4. pár ponožiek ale už to nemalo význam riešiť
http://www.cykloserver.cz/f/2e0c247549/
Také trochu desivé prostredie v tomto počasí, pokúšali sa ma opľuť aj nejakí rómski spoluobčania z auta ale nevydalo, opľul samého seba.
Je to tam tak cez zvážnicu už niekoľko týžňov. Nerozumiem, prečo to tak robia
Tipujem to na trasu - Cez Vikartovske Lúky na Smrečiny a následne cez Martaluzku až hore
moj oblubený hreben až po Javorinu
zo nejake dve hodiny som tlacil hore kopcom, uz nikdy viac
Neda sa to bol som tam na jar a je to na prd oslahany od kosodreviny mokre konare a vymyte chodnicky a miestamy cez traverz dost vela stromov a konarov popadane. Zajtra ak sa podari idem vybehnut hore tak mozem pofotit situaciu...